Thalione Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Hłe, hłe, mam chustkę (?) na twarzy, a ty nie-e! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Pacz jaka plama! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Jestem tak ładna, że masz się na mnie nie patrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Tak naprawdę to jestem Spajkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Nam tylko pół twarzy. Problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kogo by tu teraz zabić~... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) Przyszła kolej na Ciebie. @edit dopiero teraz sie skapłem że mój post jest trochę związany z twoim Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Grrrr! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Hej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Coś się dzisiaj nie wyspałem, mam straszne worki pod oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Chcesz numer do mojego stylisty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Good job. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) Srać mi się chce. Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Co do chu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Zapomniałem sie ogolić...Musze zakryć twarz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 What?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 No chyba żartujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Jaja se robisz? I'm Blue. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Fuck yeah. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Co ty odwalasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 ja i tylko ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 O, a cuż to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 No nie wiem.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Zacyganiłem im bransoletki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Ja nic nie zrobiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się