Leah Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jeżeli ktoś ma jakieś powtórzone BB, to mogę kupić. Nie zależy mi na kartach jakichś czy coś, byleby cena była niska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Napiszcie proszę do mnie na PW lub GG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Może chce ktoś kupić "kucyka Spike"? XD http://olx.pl/oferta/kucyk-spike-my-little-pony-CID88-ID4rU4d.html#a08e983264 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=21947639 wyprzedaję swoje figurki! To nie są wszystkie, o więcej pytajcie. Zniżki przy większych zamówieniach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 A ja się chętnie wymienie powtórkami naklejek z albumu! Póki co mam ok. 10 sztuk powtórek, może ktoś jest chętny też? Podałabym numerki i byśmy się dogadali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 (edytowany) Mam na zbyciu nieodpakowany trójpak z princess Twilight, Daring Do i Rainbow Dash. Edytowano Lipiec 18, 2014 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Littlepip, poproszę proponowaną cenę na PW. Ja nadal mam do sprzedania figurki: - Pinkie z magazynu MLP - RainbowDash z McDonalda - oraz zwykłą, BB Rarity (bez karty) Dla chętnych zdjęcia, ceny do dogadania, w zestawie taniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Proponuję o stworzenie w pierwszym poście listy użytkowników oraz opinii. Wygląda to tak:Triste Cordis - Pozytywny X - Neutralny X - Negatywny XX - to liczba punktów, które otrzymał dany użytkownik.Za każdą wymianę, należy napisać jak przebiegła "transakcja". Takie Allegro, tyle że u nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Proponuję o stworzenie w pierwszym poście listy użytkowników oraz opinii. Wygląda to tak: Triste Cordis - Pozytywny X - Neutralny X - Negatywny X X - to liczba punktów, które otrzymał dany użytkownik. Za każdą wymianę, należy napisać jak przebiegła "transakcja". Takie Allegro, tyle że u nas. Trochę chybiony pomysł: - kto się będzie zajmował aktualizacją opinii? - gdzie/komu się będzie pisać przebieg transakcji? Nie wiem czy się da ale możnaby coś takiego zrobić jak jest na MLP Arena - każdy na swoim profilu ma napisane: ile ma opinii pozytywnych negatywnych neutralnych Osoba która brala udzial w transakcji i chce wystawic opinie wchodzi na profil osoby z ktora przeprowadzała transakcje, klika w liczbę która jest kolo "ilość opinii" i następnie w "dodaj opinię". Później już wiadome jak to działa dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 (edytowany) Sprzedam póki co 9 BB: - Twilight Sparkle (zwykła, nie oszpecona skrzydłami v6, znaczek 3D) - Applejack (pewnie v6, ale nie mam pewności) - Rarity (patrz wyżej) - Trixie (v6, znaczek 3D) - Mosley Orange (v9 - śmiejżelek - półprzeźroczysty) - księżniczka Cadance (v9) - księżniczka Celestia (v5?) - trochę pożółkła, więc stara - Sunny Rays (v5) - Skywishes (chyba v8 - tak czy inaczej, półprzeźroczysta)Cena: 30zł + 5zł przesyłka (i tak wysyłka jest droższa) Mam też Fluttershy z v9 wyleczoną z choroby Hasbro (znaczki po obu stronach ) Pomyślę nad sprzedażą, gdy przyjdzie winylowa wersja. Szczegóły, dodatkowe info, nr konta (wystarczy druczek, nie potrzebujecie karty/konta w banku, NIE wysyłam za pobraniem) - PW Przy kupnie 3 lub więcej BB - zniżka. Przy kupnie wszystkich - pokrywam koszty wysyłki PS. Co do ceny, możemy się dogadać. (oczywiście przy kupnie kupnie kilku sztuk oraz w granicach zdrowego rozsądku) PS2. Nie idę na wymianę. Dodatkowe info - BRAK torebek, czy kart. Edytowano Wrzesień 26, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CinnaBon Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Sprzedam~ Twilight Sparkle z McDonalda. http://oi57.tinypic.com/27xgjmv.jpg Stan: b. dobry (ogon się lekko zmechacił na końcówce) Cena do ustalenia. Możliwość wymiany na figurki Fluttershy /Rarity (mogą być z BB c:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonracer Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 Poszukuję brushable'i (kucyków do czesania). Konkretniej chodzi mi o te (tu moje ogłoszenie na gumtree): http://www.gumtree.pl/cp-dla-dziewczynki/poznan/koniki-pony-poszukiwane-610886761 Mogą być bez pudełka i akcesoriów, ważne by były w dobrym stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Mam też Fluttershy z v9 wyleczoną z choroby Hasbro (znaczki po obu stronach ) No to jakiś błąd fabryczny Ci się trafił, bo taka Fluttershy oficjalnie nie istnieje BTW, pisze się "w" jak "wave" a nie v Z początku nie wiedziałam o co w tym chodzi, jakaś wersja? No ale to tak na marginesie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 No to jakiś błąd fabryczny Ci się trafił, bo taka Fluttershy oficjalnie nie istnieje BTW, pisze się "w" jak "wave" a nie v Z początku nie wiedziałam o co w tym chodzi, jakaś wersja? No ale to tak na marginesie Cóż... jeden z forumowiczów wyleczył ją z "choroby Hasbro" Może i jestem ślepy, ale nie idzie odróżnić CM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Cóż... jeden z forumowiczów wyleczył ją z "choroby Hasbro" Może i jestem ślepy, ale nie idzie odróżnić CM. No to wszystko jasne Szkoda, ze Hasbro idzie na łatwiznę... kucyki starszych generacji były robione z większą dbałością o szczegóły :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Wiecie, jakby co to oferta jest nadal aktualna. Pole do "dogadania się" jest bardzo szerokie. W poniedziałek lądują na allegro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Mam do sprzedania/wymiany Brushable Rarity i zapakowaną, nową AJ z jakimiś akcesoriami oraz BB Twillight, wave1 bodajże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
napewnoniejaruzelski Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Mam do sprzedania figurki Twilight, Rainbow i Rarity, nie zniszczone ani nic. Kontakt priv, jeśli jacyś zainteresowani, cena do dogadania ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Mam do sprzedania figurki Twilight, Rainbow i Rarity, nie zniszczone ani nic. Kontakt priv, jeśli jacyś zainteresowani, cena do dogadania ;P Które figurki konkretnie? Brushable, blindy, gazetkowe, jeszcze inne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Mam na sprzedaż ręcznie robioną pluszową Cadance (około 25-30 cm), Twilight Sparkle Princess z Nici, a także trochę komiksów IDW. Cadance - 230 zł Twilight - 130 zł Komiksy po 30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Przydałyby się zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Cadance robiona przez Angel. Pierwotnie miała trafić do innego klienta, ale ten wycofał się z transakcji, więc szuka domu. Twilight z Nici, oryginalna. Komiksy jak widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Komiksy po 30 A po ile stron mają one? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 I fabularnie - które to są [nie ogarniam po okładkach]? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 I fabularnie - które to są [nie ogarniam po okładkach]? Jeden komiks może miec kilka okładek. Trzeba patrzeć po numerze wydania, który jest po lewej stronie na górze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts