Hajime Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Wielbie siedzieć w offtopie, więc jest...fajne? Co myślisz o Polsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Fab. Co myślisz o świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Stacza się coraz bardziej Co myślisz o terrorystach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Brzydzę się nimi czasem bardziej niż pedofilami. Co myślisz o "chińskich bajkach"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Niektóre mają ciekawą fabułę, kreskę, bohaterów...sama oglądam Ale "horrory" to mają beznadziejne Co myślisz o uczuciach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Myślę, że są źródłem dobrych uczynków i empatii, ale też mogą być bardzo niebezpieczne i używane do manipulacji. Co myślisz o modzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Dobry sposób na zarobienie na próżnych ludziach. Co sądzisz o mediach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 (edytowany) Są strasznie zakłamanymi manipulantami Co myślisz o chrześcijaństwie? Edytowano Styczeń 21, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Tragedia, mam nadzieję, że z czasem zupełnie zaniknie razem z innymi religiami pozostawiając po sobie tylko przykazania. Co sądzisz o komputerowych grach RPG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Kocham je ale zużywają za dużo życia przynajmniej mi Co myślisz o broni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Myślę, że każdy powinien wiedzieć, jak jej używać, co nie znaczy, że MA jej używać tak poza ćwiczeniami. Broń biała ftw, mimo, że staroświecka. *.* Co myślisz o mieszkaniu na Alasce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Mnie by się całkiem podobało. Prawdopodobnie. Co sądzisz o subkulturach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Myślę, że przyłączanie się tylko do jednej jest ograniczające dla ludzi i ma związek tylko z potrzebą przynależenia gdzieś. Wolę czerpać z wielu i lawirować między nimi jak mi się podoba. Co sądzisz o adwokatach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Powiem krótko: myślę, że są potrzebni(?) Co myślisz o...sztuce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Uważam, że jest fundamentem dla nauki i kreatywnych projektów, oraz że upada, ponieważ społeczeństwa nie uczy się już odróżniać własnych opinii od pewnych standardów w sztuce, które są uniwersalne i określają jej jakość. Co sądzisz o przygarnianiu zwierząt ze schroniska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Uważam, że to bardzo szlachetny gest, gdyż schroniska nie dają rady opiekować się taką ilością zwierząt i nie które nawet kończą tam swój żywot. Co myślisz o tutejszych forumowiczach? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Hmm, z tego co dało mi się usłyszeć, to przynajmniej większość jest spoko ludźmi. Co sądzisz o najnowszym sezonie MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Jak na razie jest rewelacyjny Co myślisz o "Władcy Pierścieni"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Fajne filmy, bo książki są mi obce akurat z tej serii. Co sądzisz o anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Bardzo je lubię oczywiście są takie których unikam ale te które znam są dla mnie bardzo fajne Co myślisz o inteligencji polityków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) Co jak co, ale żeby oszukiwać cały kraj głupim być niemożna. Co myślisz o ''Dresach'' (typ ludzi)? Edytowano Styczeń 22, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) Dzień w dzień miałam całe ich stado pod oknem ryczących godzinami na podwórku, przez 20 lat nauczyli się tylko jednego słowa oczywiście, w piwnicy narkotyki, w okolicznych blokach strzelaniny i kradzieże z ich udziałem, za stosunek do dziewczyn -nawet swoich- karałabym krzesłem elektrycznym. Chyba nie muszę nic tłumaczyć... patologia jakaś. Znaczą cokolwiek wyłącznie w stadzie, bez niego nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem. Co myślisz o parze Discord x Celestia? (dam lżejszy temat) Edytowano Styczeń 22, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) Ten związek jak dla mnie niema żadnego sensu w ogóle do siebie nie pasują. Co myślisz o mieszaniu kucyków z innymi uniwersami? Edytowano Styczeń 22, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Myślę, że jak jest to sensownie zrobiona mieszanka, to czemu nie...chętnie bym taką obejrzał. Co myślisz o współczesnych gadżetach elektronicznych takich jak smartfony, czy tablety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 22, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) Są w porządku. Dużym + jest to że ma się łatwy dostęp do informacji. Oczywiście trzeba mieć umiar, tu dam pewien ciekawy cytat: ,,Przy obecnym tempie rozwoju technologi apokalipsa zombie jest całkiem możliwa'' Co myślisz o termiach spiskowych? Edytowano Styczeń 22, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się