Artiem Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Raczej mnie nie interesują. Co myślisz o siedzieniu przed kompem 6h? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Myślę, że to źle wpływa na figurę. XD Co myślisz o fanfickach MLP gore? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Jak dotąd nie spotkałem dobrze napisanego fanfica o tej treści, więc nie mam czego szukać w ficach z tej dziedziny. Co myślisz o polskiej lidze siatkarskiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Raczej jest okej. (na pewno jest lepsza od naszej super reprezentacji w piłce nożnej...) Co myślisz o WF-ie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Nie przepadam, zbyt nudny, ale świetnie sobie radzę w siatkówce i koszykówce. Co sądzisz o Sombrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Jest spoko Co myślisz o policji ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Ogólnie pomaga, ale ostatnio miałam z nią starcie... Co myślisz o Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Jest cicha, spokojna i dziwna O_O Co myślisz o magicznych wilkach??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Kiedyś jarałam się artami z nimi, ale to było jakieś 6 lat temu XD Co myślisz o wpływie krasnoludów na współczesną gospodarkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Niestety, niepokojąco niska .-. Jak dla mnie za niska Co myślisz o rekinach? Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Shaia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Są ciekawymi stworzeniami, nie wiem czemu ludzie ich nienawidzą :c Co sądzisz o ciepłych krajach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Myślę, że można się w nich opalić, czego nienawidzę. Co myślisz o mhrocznych OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 OP tak bardzo Co myślisz o anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Jest fajne, jestem jakby otaku, ale czasem mnie denerwuje.. Co myślisz o Celestii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Lubię ją, jest potężna Co myślisz o... śniegu :3 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Fajny, kojarzy się z Sombrą. Co myślisz o Slendermanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Jest extra :3 grałam i przegrałam nie raz xD Co myślisz o... tęczy xD ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 A ja byłam jego kumpelką we śnie ._. Pedalska i fajna C: Co myślisz o tym obrazku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) Smutne... :c Co myślisz o słowie superkalifradalistodekspialityczne? xD Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Sądzę, że szybciej nauczę się wymawiać nazwy islandzkich wulkanów niż tego. Co myślisz o kanapkach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Sandvich make me stroooong! Zależy z czym. Ale przeważnie je lubię. Co myślisz o Twilight jako księżniczce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Pomysł dobry, ale wykonanie jak na razie słabe. Co sądzisz o parze BigMac/ Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Moje OTP ;u; Co sądzisz o Fire Fly? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arey Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Nie oglądałem starszych generacji, jednak podobno jest ona postacią na której Lauren Fraust bazowała tworząc Rainbow Dash, więc pewnie polubiłbym ją. No i jest świetną skórką na Rainbow Dash w Fighting is Magic Co sądzisz o Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Jest słodka, niezdarna i ma takiego uroczego zeza. Co myślisz o Sly Cooperze ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się