BitWolfPL Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Witam was wszystkich nazywam się Maciek i jestem nowy na MLPPL Chciałbym się z wami zapoznać ale najpierw najlepiej żebyście się dowiedzieli kim jestem: Jestem gimnazjalistą i bardzo lubię tworzyć filmy jak i grać w gry komputerowe. Do MLP przekonał mnie mój przyjaciel, z którym rozprawialiśmy na temat pewnej gry. Niestety nie kontaktowaliśmy się przez dobry rok, aż tu nagle początek sezonu 4 znowu nas połączył. Przyjaźń naprawdę jest magią! Bardzo lubię oglądać MLP można powiedzieć że tak naprawdę się uzależniłem od tego Ale według mnie każdy powinien obejrzeć chociaż 1 odcinek, a dla tych co myślą że oglądają to tylko "geje" to ich serdecznie pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Witaj w stadzie, a jako że dobrze gadasz to łap Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Velkomin~ 1.Lubisz Anime? 2.Jakie kraje chciałbyś zwiedzić? 3.Co sądzisz o Skandynawii? 4.Lubisz Maskonury? 5.Jaki język uważasz za najtrudniejszy? 6.Ulubiony kuc drugoplanowy? 7.Myślisz, że ile tu wytrzymasz? Þakka ykkur fyrir svörin og hafa gaman :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Witaj na forum. Życzę (hahaha! Chciałoby się ) miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 1.Lubisz Anime? - Tak nawet bardzo, a najbardziej Wolf's Rain! 2.Jakie kraje chciałbyś zwiedzić? - USA , Anglia , Szwecja 3.Co sądzisz o Skandynawii? - Jest piękna w swej prostocie! 4.Lubisz Maskonury? - Nie miałem nigdy styczności ale wyglądają słodko! 5.Jaki język uważasz za najtrudniejszy? - Chiński zdecydowanie! 6.Ulubiony kuc drugoplanowy? - Derpy rzecz jasna! 7.Myślisz, że ile tu wytrzymasz? - Jak nie zapomnę o tym forum to rok może dwa ale kto wie , los bywa przewrotny Witaj WilkU Gandzio i Cava! Miło was słyszeć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) Witamy w tym skromnym gronie, przyjaznych, fajnych za*yay*bistych człowieków na forum o wspólnym zainteresowaniu pewnym serialem animowanym. Baw się dobrze! I na początek za to że lubisz Derpy. Edytowano Listopad 23, 2013 przez Celly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) Witaj na MLPPolska! 1. Ulubiona bajka po MLP? 2. Ulubiony smak lodów? 3. Ulubiona pora roku? Miłej zabawy! 5.Najmniej lubiana postać? Snails & Snips Ten duet to jedno wielkie ***** Oh you.. Edytowano Listopad 23, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Witaj! Dzięki bardzo za ciepłe słowa :* 1. Ulubiona bajka po MLP? - Sonic X2. Ulubiony smak lodów? - Waniliowy3. Ulubiona pora roku? - Wiosna I nawzajem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 To ja się jeszcze zapytam 1.Ulubiony kuc z M6? 2.Ulubiona księżniczka? 3.Ulubiony kuc ogółem? 4.Ulubiony zUy? 5.Najmniej lubiana postać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Również serdecznie witam w siedzibie zła, trolli i spamerów na naszym zacnym forum! Pytanie ode mnie: jakie konkretnie są twoje ulubione gry? Brohoof i dobrej zabawy życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Lubisz kapibary, rysie i/ lub ślimaczki? :3 Pozdrawiam i łap na początek i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) 1.Ulubiony kuc z M6? - Rainbow Dash 2.Ulubiona księżniczka? - Luna 3.Ulubiony kuc ogółem? - Derpy 4.Ulubiony zUy? - Discord (wiem, że później jest dobry ale ja w to nie wierzę) 5.Najmniej lubiana postać? Snails & Snips Ten duet to jedno wielkie ***** 6.Jakie konkretnie są twoje ulubione gry? - Oj długo by wymieniać: -State of Decay -Mirror's Edge -Serious Sam -GTA SA -Max Payne -Osu! The Best Game Ever! To są główne moje ulubione! 7.Lubisz kapibary, rysie i/ lub ślimaczki? - co to Kapibary? , Rysie są fajne! , ślimaczki są spoko! Edytowano Listopad 23, 2013 przez BitWolfPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) Hejo! Małe info na początek: Zaznacz cały tekst, i naciśnij na 'usuń formatowanie' (mała gumka w lewym rogu edytowania wiadomości). Zlituj się nad użytkownikami czarnego stylu U mnie wygląda to tak: 1.Ulubiony kuc z M6? - Rainbow Dash 2.Ulubiona księżniczka? - Luna 3.Ulubiony kuc ogółem? - Derpy 4.Ulubiony zUy? - Discord (wiem, że później jest dobry ale ja w to nie wierzę) 5.Najmniej lubiana postać? Snails & Snips Ten duet to jedno wielkie ***** 6.Jakie konkretnie są twoje ulubione gry? - Oj długo by wymieniać: -State of Decay -Mirror's Edge -Serious Sam -GTA SA -Max Payne -Osu! The Best Game Ever! To są główne moje ulubione! 7.Lubisz kapibary, rysie i/ lub ślimaczki? - co to Kapibary? , Rysie są fajne! , ślimaczki są spoko! Edytowano Listopad 23, 2013 przez Nimfadora Enigma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Zrobione! Przy okazji sam ustawiłem czarny styl więc będę widział jak to wygląda z twojej perspektywy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Pochwaloony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Witaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Na powitanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Dziękuje bardzo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Jak wesoło i optymistycznie Ci przedstawiono forum. Zanim jednak sam dostaniesz w twarz rozpalonym młotem zwiastującym nadejście bana, radziłbym zapobiegać i zapoznać się z REGULAMINEM. Po za tym życzę miłego spamu i mam skrytą nadzieję że wybierzesz drogę, przez którą nie będziesz musiał zawracać głowy administracji, zapewniając sobie miesięczne wakacje, bez SPA, basenu i półnagich panienek. Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Boję się twojej wypowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Guten tag! Wie geht es dir? No pytaniami to już mnie uprzedzili, więc mogę jedynie podarować z i przestrzegać przed pilnowaniem (regulaminu). Jeszcze jedno, masz taki opis (chyba, nie pamiętam jak to się nazywa a jestem zbyt leniwy ażeby sprawdzić ) "Z zewnątrz wilk a w środku kucyk!" to ten wilk to wilk czy patykowilk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Heeejjjj! :3 Luknij sobie w pierwszy spoiler w mojej sygnaturce To witamy serdecznie, mam nadzieje, że niebędziesz rozrabiał, co? Nie no nie będziesz, prawda? To jeszcze raz hejo i pa :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Brohoof kucu! Baw się dobrze! Grasz na czymś? Albo nucisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BitWolfPL Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Niestety nie gram kiedyś na pianinie ale to stare dzieje a co do ciebie Mitnick ja pochodzę z mroźnych szczytów okolic kryształowego królestwa a patykowilki z lasu everfree. Powiązanie? Żadne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się