emili878 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Bardzo bym chciała ale nie mam stoperów na uszy. Daj Mi maczugę berło Tłajlajt! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Ono...się zgubiło. Daj hug dla wszystkich na świecie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Nie lubię hugać Zostań Nightmare Rarity! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Zostałabym, gdybym nie była jej fanką, a to byłby paraliż. Bądź mną! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Nie zamierzam marnować swojego życia na bycie tobą Kup mi Jeffa The Killera xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Najpierw zdobądź hajs, tylko żeby się zgadzało Zastrzel Gummiego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Niestety nie dysponuję pistoletem.A mogę użyć kosy?Jeśli tak to wracam za dwie godziny. Proszę,zabierz mnie to psychiatry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Jestem w Hogwarcie, a to baaardzo daleko od Ciebie. Plosie... Spłoń. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 sory jestem niepalną Sosną zrób mi kawę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 niech ci Cava zrobi Pomaluj spitfire według kolorów Cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruszofa_muffinka Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Nie mogę ,będę rzygać tęczą Zrób kotu kakao ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strange Idea (Monther) Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) Niestety, koty nie piją kakaa Zrób nowy shipping ! Edytowano Listopad 27, 2013 przez Strange Idea (Monther) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruszofa_muffinka Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Nie bo cały fandom się załamie Oglądnij całą G3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Nie lubię MLP serio Odrób mi matematykę i spakuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Kpisz sobie ze mnie? Teraz jestem zajęta projektowaniem czegośtam. Insomnia chce lemoniadę, ale już! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Poproś życie, da Ci cytrynę. Do kopalni crystalsóów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Nie teraz GRAMY KLANÓWKE! <--- WoT Sprzątnij ten bałagan na Forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Niestety, nie przyjęli mnie do Inkwizycji... Nawet domestosem nie jestem. Idź do szkoły i zaśpiewaj "This Day Aria"! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Później, rankeda gram >.< Odrób pracę domową z matematyki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Moja standardowa wymówka: Zaraz... Zrób mi coś do jedzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Proszę bardzo. Zrobiłem. Ach, nie dostałaś? Widocznie to przez to, że nie możliwe jest przesłanie jedzenia na taką odległość za pomocą czystej siły woli. Obejrzyj trzysta godzin piosenki "You Are A Pirate". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 niech ci Cava zrobi No chyba nie. Niestety, ale muszę zarabiać na życie. Umrzyj na kraba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Niestety mam ważne spotkanie. Załóż konto na www.ask.fm! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruszofa_muffinka Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Niestety już mam Poliż się pod pachą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Nie! (Taka wymówka, po prostu intelekt...) Idź i się utop Edytowano Listopad 28, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts