Rainbow :3 Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Tak, tak. Stare, ale jare. Dziewczyny oglądały to z zachwytem, a część męska czekała na... transformację. O co chodzi? O Czarodziejkę z Księżyca! Oto opening: Może ktoś z was oglądał jak ja? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 oglądałem tzn. mam starszą siostrę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Maj 29, 2012 Autor Share Napisano Maj 29, 2012 Gdy MLP Fim nie było, to ja to oglądałam jako maniak. Ale teraz się zajmuję Poniaczami, bo odcinki z yt wykasowali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Oglądam z siostrą, tzn byłem cichym fanem już wcześniej, później ostygłem i teraz oglądam z przyjemnością na TV6, co sobotę dwa odcinki o 19:00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Pamiętam jak płakałam kiedy czarodziejki zamieniały się pył na zakończenie serialu(umierały?) :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Maj 30, 2012 Autor Share Napisano Maj 30, 2012 Bo im gwiezdne ziarna zabierano. Dlatego zmieniały się w pył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Wiesz, to było tak dawno... Ważne że płakałam:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngeliQ Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Ja też to oglądałam. Ale potem mi się już to znudziło i przestałam. Ale obejrzałam w sumie jakieś 50 odcinków. Jest nawet spk. ale nie pobije MLP:FiM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Maj 30, 2012 Autor Share Napisano Maj 30, 2012 Muzyczka z openingu SM + Poniacze = Cudo *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 A jakże :3 Oglądałam dzięki siostrze. Teraz jaramy się obydwoma serialami i MLP i Czarodziejką A mój brat uwielbia jajo Dajmona ;D Muzyczka z openingu SM + Poniacze = Cudo *.* GE-NIAL-NE! Śpiewałam to kiedyś na konkursie talentów w szkole 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Maj 30, 2012 Autor Share Napisano Maj 30, 2012 Ale fajnie. Tak wiele fanów Sailorek. Na TV6 lecą powtórki. A gdyby kucyki były sailorkami, to pewnie byłoby tak: Sailor Moon - Twilight Sailor Chibi Moon - Pinkie Pie Sailor Mercury - Fluttershy Sailor Venus - Rarity Sailor Mars - Applejack Sailor Jupiter - Rainbow Sailor Saturn - Lyra Sailor Uranus - Celestia Sailor Neptune - Luna Sailor Pluto - Bon Bon Applebloom - Sailor Star Fighter Scootaloo - Sailor Star Maker Sweetie Belle - Sailor Star Healer Galaxia - Derpy Oczywiście według mnie ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Pewnie oglądałem bo i tak nie miałem co robić ,wszystkie bajki starałem się przetrawić . ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masterchef Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Sailor Moon była moim pierwszym i chyba jedynym anime jakie oglądałem. Swego czasu miałem na jej punkcie prawdziwego fioła. Mam komplet na dvd (z ang napisami niestety) w tym 2 sezony w oryginale prosto z Japonii - Classic i R. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 A Pokemony? To też anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Tak ale raczej to jest chyba raczej dział dla Czarodziejki z Księżyca a nie pokemonów . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Chodziło mi o to, że raczej mało prawdopodobne jest to, że oglądało się w dzieciństwie tylko jedno anime... Chyba że nie miało się RTL-a... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Przez ten lipny serial (poza transformacją xD) jak wpisuje na ebayu LUNA to wyskakuje mi ten syfiaty kot... ehh sieje ferment :( miłość i tolerancja kurczak! kot był fajny. bob 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Czerwiec 16, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Ten kot w wersji portugalskiej był chłopakiem, a Artemis to był kobietą, więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 oooooo moja ulubiona bajka z dawnych lat !!!! bardzo ją lubiłem !!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Wciąż uwielbiam Sailor Moon. Zaraziła mnie moja starsza siostra, obejrzałam prawie wszystkie odcinki, po prostu cudo. Swego czasu miałam niezłą fazę na to anime, chciałam nazwać swoją kotkę Luna, zebrałam wszystkie mangi Sailor, znalazłam stare karteczki z postaciami i miałam notesik, w którym opisywałam każdą czarodziejkę. Innymi słowy psychofanka. Również się popłakałam, najbardziej na scenie z ostatniego sezonu jak wszystkie umierały po kolei i w końcu Usagi sama (no prawie) musiała walczyć. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Sailor Moon To była najlepsza postać anime jaką znałam i podobno będzie nowa seria! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Nie wiem w sumie, co o tym anime sądzić... z tych klasyków, co leciały swego czasu w telewizji (Pokemony, Dragon Ball i właśnie Czarodziejka) to chyba ostatecznie ten ostatni przypadł mi do gustu... (kanału RTL nigdy nie miałem jak coś, to nie wiem, co tam jeszcze w tamtych czasach puszczali) przy czym nie pamiętam za wiele z niego. Nie wiem nawet, która bohaterka to która, jak mają na imię itp. ale... gdy to oglądałem, też za bardzo nie kojarzyłem tych ich japońskich imion .__. ALE nie przeszkodziło mi to kupić gazetki z Czarodziejkami(!), ech... ciekawe, czy mam (pewnie nie) jeszcze ten egzemplarz :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad5 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Ja dopiero jakieś dwa lata temu po raz pierwszy obejrzałem Sailor Moon w całości W dzieciństwie to może kilka odcinków widziałem i to przypadkiem. W ogóle mnie to wtedy nie interesowało, a teraz jest jedno z moich ulubionych anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Niestety anime nie oglądałam,ale mój brat(który ma 26 lat) mówił mi,że to jest anime z jego młodości.Niedawno też podobno leciało na TV 6 i mojej koleżance się spodobało...a ja...nigdy nie miałam okazji obejrzeć...jeśli można to chciałbym jakąś stronę na której mogę obejrzeć to anime... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad5 Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 (edytowany) Czy teraz obejrzeć online gdzieś można to nie wiem. Jeszcze bodajże dwa czy trzy lata temu gdy sam oglądałem to były na YT, ale już zostały niestety usunięte. Możesz natomiast pobrać stąd http://shiningmoon.com.pl/PL/Media/Html/DownloadSailorMoon.html Edytowano Wrzesień 5, 2013 przez konrad5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się