PlagueOverlord Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Ahri Gdy wykonałam wspomniane trzy okrążenia, stanęłam obok Inge i usłyszawszy ich rozmowę o żabach rzekłam. - Wydaje mi się, że ma to być motywacją do ukończenia wyścigu, bo to nie są na pewno zwykłe płazy - powiedziałam spokojnie, lecz cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 W końcu skończyłem bieg i zacząłem zastanawiać się po co te żaby. Widziałem już coś takiego i wiem że potrafi być niebezpieczne. Mam nadzieję że reszta nie będzie mniw spowalniać. - Zapowiada się ciekawy trening. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Sigurd -Chciałaś zajęć z demonami to masz. Oto Leapery. Nie patrz im w oczy. To najgłupsze co możesz zrobić podczas walki z nimi. Chyba że jesteś pewna swoich sił. Wtedy odejdą. - Zaśmiał się pod nosem. Złe żabki co? pomyślał i odszedł od ściany stając nad krawędzią dołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 - cóż, chodziło mi o NASZE demony. A co się stanie, jak spojrzę im w oczy? - Zapytała zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Sigurd -Zależy. One potrafią czytać emocje. Jeżeli będziesz się wahać, bać lub będziesz niepewna zaatakują. Jeżeli jesteś pewna swojej siły, jesteś spokojna lub nie będziesz się bać odejdą. W europie są groźniejsze. Tam często mają skrzydła.- odpowiedział profesorskim tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Inge - Nigdy czegoś takiego u siebie nie widziałam, a już na pewno nie ze skrzydłami. Może za zimno dla nich? - zastanawiała się. W końcu mieszkała w miejscu, w którym demonów mogło być dużo, sama kilka z nich widziała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) Sigurd -Jak mniemam jesteś ze Skandynawii. Tam Leapery są rzadkie, jest ich więcej w centralnej europie. W Australii jest ich sporo. Ale nie mają tam skrzydeł.- Odpowiedział. Edytowano Luty 16, 2014 przez Blazing Heart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Inge - Tak, jestem ze Skandynawii. Z Norwegii, dokładniej. Mam inną teorię. Nie spotkałam ich, bo z dala wyczuwały respekt przede mną - zażartowała i spojrzała jeszcze raz na smętnie wyglądające Leapery zamknięte w klatkach. Wizerunek zapewne mylny, ale póki pozostawały zamknięte, wyglądały naprawdę żałośnie. Jak każda żaba - pomyślała Inge. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Mark Bez słowa przebiegł wyznaczone okrążenia. Powoli ale miarowo, obserwując w międzyczasie żabę która była w klatce. Musiał sobie przypomnieć co to za dziadostwo, bo wiedza zawsze mogła pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Sigurd -A kto je tam wie. Podobno płazy nie mają mózgu. Może naprawdę się bały.- zaśmiał się. Chyba zaraz już każdy będzie gotowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Nauczyciel - Dobrze teraz dwie osoby zejdą na dół - Powiedział nauczyciel - W tym treningu macie się dostosować do tępa demonów. No śmiało kto pierwszy schodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Gray Przekręciłem szyję na boki, aż kości strzeliły i wyszłem z grupy. - Ja chętnie. - Stwierdziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Ahri - Dawaj Ahri, ja chcę powalczyć - rzekła w myślach Morgana - no dobrze, ale nie przesadzaj - powiedziałam trochę niespokojnie, wiedząc jaka jest na prawdę. Po czym wystąpiłam ze szeregu i rzekłam do nauczyciela. - Ja chciałabym też spróbować - dodałam po cichu. Gdy to powiedziałam zmieniły mi się włosy z niebieskiego na biały, a oczy zaczerwieniły się. - To jak bierzemy się do walki czy się gapimy - powiedziała olewając innych Morgana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Inge Ze zdziwieniem spojrzała na przemianę Ahri, zastanawiając się czy to co widzi to iluzja, czy też reakcja spowodowana jakąś przemianą. Potwierdziła się druga teza. Inge podeszła do dołu i obejrzała go dokładnie. - A jak już się jest w dole... Można skorzystać z Tamera? - Pytanie było czysto teoretyczne, bo Inge nie zamierzała wchodzić tam pierwsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Sigurd Opętanie? A może ona jest demonem? Jeśli tak to jakim? Stawiam na Shapeshiftera, chociaż może to być też coś większego. Pomyślał. - Ej, Ahri. Czy kto to tam teraz siedzi. Czym jesteś? - Zapytał. Nie spodziewał się odpowiedzi. A przynajmniej nie oczywistej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Nauczyciel - Nie, nie będziecie walczyć - Zrobił małą przerwę - Po prostu musicie przed nim uciekać, to wam pomoże w poprawieniu kondycji. Dobrze ustawcie się tam - Nauczyciel wskazał miejsce oddalone od jednej z klatek. - Gdy powiem macie zacząć biec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Gray Dobrze, niech będzie. Ustawiłem się w miejscu wyznaczonym przez nauczyciela i czekałem na sygnał. Na szczęście, rozwiązania siłowe to dla mnie chleb powszedni. Nie powinienem, mieć problemu z ucieczką przed tymi stworami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Mark Patrzył jak oboje schodzili na dół. Zastanawiał się przy tym jaka będzie reakcja żabonów. Słyszał o nich to i owo, trochę też czytał. Tak czy inaczej, zapowiadało się ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Green Goblin Odpalił z hukiem swojego odrzutowego ślizgacza - glidera, który wyglądał jak wielki metalowy nietoperz. W powietrzu zawisł zapach dymu. Na jego twarzy rozbłysł szeroki uśmiech. -No już nie mogę się doczekać! Też chętnie poznam te stwory! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Inge spojrzała na Goblina, który w dość ciekawy sposób pojawił się na sali. Z racji tego, że i tak nie miała co z sobą zrobić jak na razie, podeszła dg o przybysza i podała rękę. - Witam, nazywam się Inge. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 1, 2014 Autor Share Napisano Marzec 1, 2014 Nauczyciel. - Niech ktoś za nią wejdzie bo lekcja nam się w taki sposób skończy. No już raz, raz z życiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Sigurd - Dobra ja to zrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 (Hej ja gram, tylko nie mam dużo czasu do poświęcenia na forum) Ahri (Morgana) - To na co czekamy zacznijmy to wreszcie - rzekła Morgana z ust Ahri. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Marzec 2, 2014 Autor Share Napisano Marzec 2, 2014 - Dobrze - Nauczyciel podszedł do dźwigni - Gdy powiem start macie zacząć biec - Wytłumaczył nauczyciel - Gotowi, start! - Przesunął wajchę i z jednej z klatek wypadł Leaper i od razu zaczął poruszać się w stronę uczniów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts