Celly Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 W tak krótkim czasie, tak wiele zamówień. Będziesz miała rysowania na conajmniej tydzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Mogę się zająć jakimś zamówieniem by pomóc, ale będzie trochę gorsze, bo moja a jej oc. : moja : A ona swoją ma na avku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Dobra, teraz już nie będziesz się nudzić Proszę Golden Fly,Islandię (druga wersja) zwykłego, Islandię w przebraniu mikołaja z maskonurem i ponyfikację Norwegii. Na razie tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Bardzo, bardzo, bardzo przepraszam, że tak późno, ale nie mogłam wcześniej z powodu braku czasu. Mam nadzieję, że się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Bardzo, bardzo, bardzo przepraszam, że tak późno, ale nie mogłam wcześniej z powodu braku czasu. Mam nadzieję, że się podoba Śliczne :O dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Śliczne :O dzięki Cieszę się, że Ci się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Skończyłam rysować Sweetie Plant. Bardzo przepraszam za efekt... Nie potrzebnie ryzykowałam rysując bez lineart'u . Sorki za fryzurę, ale po prostu tak wyszło ;> Mam nadzieję, że nie jesteś zła Celly. :c http://dashiepl.deviantart.com/art/Sweetie-Plant-422009133 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Śliczne rysunki. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Śliczne rysunki. :3 Dziękuję bardzo. Przepraszam, że tak długo to trwa, ale nie mam weny, a wtedy nie ma sensu. ____ Jakby ktoś chciał to jest opcja, że mogę narysać psa ( próbki w moim temacie pt. "Ryski AppleDash" ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VerteR Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 (edytowany) Przeczytałem że za bardzo nie umiesz rysować ogierów... a spróbujesz ? Jak tak to tu łap opis : Jasno niebieska(Taki) sierść albo (Biała) Jak bardziej będzie pasować oczy ciemno-pomarańczowe(Taki) grzywa średnia , dwa kolory -takie ja Lyra Pegaz tak wyglądający na jekieś 20-25 lat CM-Błyskawica ze skrzydłami Więc po tym co zobaczyłem w twojej galerii to mi szczena opadła Zależy mi na tym moim OC bo sam nie umiem tak rysować CM-Błyskawica ze skrzydłami Edytowano Styczeń 1, 2014 przez VerteR Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Przeczytałem że za bardzo nie umiesz rysować ogierów... a spróbujesz ? Jak tak to tu łap opis : Jasno niebieska(Taki) sierść albo (Biała) Jak bardziej będzie pasować oczy ciemno-pomarańczowe(Taki) grzywa średnia , dwa kolory -takie ja Lyra Pegaz tak wyglądający na jekieś 20-25 lat CM-Błyskawica ze skrzydłami Więc po tym co zobaczyłem w twojej galerii to mi szczena opadła Zależy mi na tym moim OC bo sam nie umiem tak rysować CM-Błyskawica ze skrzydłami Jasne. Z chęcią spróbuję narysaćDla Cahan. Jeśli nie podoba Ci się efekt mojej pracy mg narysować jeszcze raz :3 Przepraszam, że tak wyszło 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Jest świetne, dziękuję bardzo Mogę tego używać jako oficjalnej okładki do fanfika? Oczywiście napiszę, kto jest autorem arta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Dziękuję bardzo. Przepraszam, że tak długo to trwa, ale nie mam weny, a wtedy nie ma sensu. Pewnie, rozumiem. :3 Albo jak chcesz to możesz narysować mi Raindrops. Co wolisz. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Jest świetne, dziękuję bardzo Mogę tego używać jako oficjalnej okładki do fanfika? Oczywiście napiszę, kto jest autorem arta. Jasne Bardzo mi miło. Pewnie, rozumiem. :3 Albo jak chcesz to możesz narysować mi Raindrops. Co wolisz. ^^ A co powiesz na Twi i Raindrops na jednym rysunku? Albo dwa ryski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 A co powiesz na Twi i Raindrops na jednym rysunku? Albo dwa ryski? Na jednym rysunku byłoby super. Jeśli to nie będzie problem. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Na jednym rysunku byłoby super. Jeśli to nie będzie problem. ;-; Sama przyjemność . Za niedługo będę miała jeszcze mniej czasu ( w pt. przywożę szczeniaczka do domu *.* ), więc nie wiem jak to będzie, ale mam nadzieję, że znajdę czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Pierwszy rysek w Paint Tool Sai ( yay ) ( znalazłam pełną wersję za darmo xD) Screwball dla Sajback claus 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Pierwszy rysek w Paint Tool Sai ( yay ) ( znalazłam pełną wersję za darmo xd) Gdzie?! Szukam tyle czasu i nie mogę znaleść. Podzielisz się ze mną tą informacją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Można jeszcze się zgłaszać co do OC? Jeśli tak to poprosiłbym o tego ślicznego (A nie jest? :LZ1bP: ) kuca z avku A tak przedstawia się w całej okazałości: Byłbym bardzo wdzięczny za zainteresowanie się tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Dało by radę poprosić o ponifikacje bohatera z gry? Jeżeli tak to dodam załączniki z wyglądem postaci w wersji ludzkiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Witam. Również byłbym zobowiązany za poprawienie mego, istniejącego już dzieła Oto link do tematu: http://mlppolska.pl/watek/7955-sight/ wiem, to nietypowy OC i prośba, więc w razie pytań służę pomocą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 A, i jeszcze jedno pytanie do ciebie. Odnośnie tego obrazka. Czy Ginger mogłaby być Śnieżynką (panią Mikkołaj) w saniach, a snips jej reniferem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Wszystkie zamówienia wykonam później. Mam szczeniaczka w domu i nie mam na nic czasu. Przepraszam bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Dało by radę poprosić o ponifikacje bohatera z gry? Jeżeli tak to dodam załączniki z wyglądem postaci w wersji ludzkiej. Da się da się. A, i jeszcze jedno pytanie do ciebie. Odnośnie tego obrazka. Czy Ginger mogłaby być Śnieżynką (panią Mikkołaj) w saniach, a snips jej reniferem? Jasne. Na razie nie przyjmuję więcej zamówień jak skończe to wszystko znowu jakieś przyjme P.S. Chcecie zdjęcie mojego psiaka? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Ja chcę psiaka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts