Fragin Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Spoilery wszystkie sa otwarte (na starym stylu) oraz strona główna ma wszystkie ukryte podziały (widać nazwy tylko całych działów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Potwierdzam, też mi znikają poddziały. Sprawdzałem na mozilli i chromie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Sprawdźcie teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Teraz nie ma statystyk na dole i spoilerów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Wyczyść Cache. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Okey, działa. Dzięki za pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Nie wiem czy ktoś zauważył ale mamy zły czas na forum, zegarek (forumowy) śpieszy się o 2 godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 A gdzie się śpieszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Zmień sobie godzinę w UCP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Ok, sory za spam, mój błąd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Nie wiem czy ktoś ma to samo, jednak ja nie widzę Shoutbox'a. Nie chce mi się opisywać tego problemu słownie, może to tylko pokażę: http://i.imgur.com/jlg0V.png Nie mam zielonego pojęcia co to może być. Na Internet Explorer i Chromie jest tak samo... Czyszczenie cache i innych plików przeglądarek nie pomaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Wpisz na Chrome do adresu: chrome://chrome/ Najnowsza wersja to '24.0.1312.52 m', masz taką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Klikając "Ostatni post" rzadko przenosi mnie do ostatniego postu... Nawet w tym temacie. Najpierw wylądowałem gdzieś na 25 stronie (post w połowie), za drugim razem na 28 stronie, dopiero za trzecim razem trafiłem na OSTATNI post - post Sipera. To trochę irytujące na dłuższą metę... Ktoś ma z tym problem czy mam zderpiąną przeglądarkę? (Chrome 24.0.1312.56 m) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Przenosi do ostatniego, ale nieprzeczytanego postu, no chyba że takowych nie ma, to rzeczywiście do ostatniego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Przenosi do ostatniego, ale nieprzeczytanego postu, no chyba że takowych nie ma, to rzeczywiście do ostatniego. No cóż... xD Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Informowałem o tym jakiś czas temu, ale nadal spoilery nie działają, i nie ukrywają tego co mają ukryć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 I u mnie też ten sam problem xD. Działy działają, spoilery niet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Podajcie mi, proszę, jaki styl macie i poprosiłbym jeszcze o przykładowy post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Styl stary (nie ten tęczowooczobolący) post nawet ten: widze cie, a nie powinienem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Następne znaleziska na starym stylu: *Nagród nie widać przy postach *Infa o raportach SB też nie ma *W spisie nagród widać "Available" oraz "Listing" *Po kliknięciu w spisie na nagrodę, mamy listę osób które dostały ją. Coś ucieło ID w linkach i przeniosło do dymku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 http://i.imgur.com/oNeE5Ee.jpg <- tak to wygląda. Styl: MLP Polska v.1, jak u Fragina. Dodatkowo mam złą godzinę ( 1 do przodu), mimo, że strefa czasowa się zgadza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Lemuur: sprawdź w ustawieniach, czy nie masz włączonego automatycznie wykrywania czasu letniego. Jeśli jest włączone, przestaw na 'Nigdy nie używaj...'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 hm a ja chcialełem się spytać gdzie jest dział My Little Necromanion/ Seduction bo nie widzę go ostatnio na forum i to nigdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Mają do niego dostęp tylko upoważnione osoby, powyżej 18 roku życia. Skoro nie widzisz, to najwyraźniej ktoś nie dał ci dostępu, o który notabene trzeba prosić opiekuna działu (czyt. aktualnie Kuoth) lub któregoś z administratorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Hmm, coś filtrowanie warnów po nicku nie działa w MCP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts