Decaded Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Skaju, przyjacielu Dowalę Ci nieco roboty jeszcze Przy pisaniu komentów w profilu: Tak troszkę się... Rozkraczyło ;_; Emm... Tu też... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Nie masz uprawnień, aby przeglądać tę stronę. Możliwe powody takiej sytuacji: Twoje konto może być zawieszone lub zablokowane. Możesz nie mieć uprawnień do oglądania tej strony. Twoje konto może być nieaktywne lub moderowane. (Prześlij ponownie kod aktywacyjny) Odwiedzono tę stronę wpisując jej adres bezpośrednio w pasek adresu przeglądarki zamiast użyć odpowiedniego formularza lub odnośnika. Zalogowano jako: 'Zegarmistrz' To mianowicie się wyświetla w chwili użycia "Oznacz posty jako przeczytane" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 W kwestii podanej przez Zegara, u mnie również ta opcja nie działa, ale zamiast wywalać formułkę o braku uprawnień, pokazuje mi to: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Ja mam to samo co Zegar i wyskakuje to również gdy przeglądać chce "listę znajomych". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Nie masz uprawnień, aby przeglądać tę stronę. Możliwe powody takiej sytuacji: Twoje konto może być zawieszone lub zablokowane. Możesz nie mieć uprawnień do oglądania tej strony. Twoje konto może być nieaktywne lub moderowane. (Prześlij ponownie kod aktywacyjny) Odwiedzono tę stronę wpisując jej adres bezpośrednio w pasek adresu przeglądarki zamiast użyć odpowiedniego formularza lub odnośnika. Zalogowano jako: 'Zegarmistrz' To mianowicie się wyświetla w chwili użycia "Oznacz posty jako przeczytane" To samo. -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
fryta855 Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 U mnie to samo, co u tych wyżej ;_; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoiler Cat Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Misiaczki... wiemy co się dzieje, nasi techniczni się tym zajmują... Nie musicie już zgłaszać tego problemu :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar12 Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Gdy pisząc odpowiedź chce wstawić emotkę z pełnej listy klikam [więcej], ale zamiast wykazu emotek wyskakuje mi komunikat, że nie mam uprawnień aby przeglądać tę stronę :( a wcześniej mogłem :(( Administratorzy techniczni nad tym pracują... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 Naprawiłem problem z listą emotikon, oznaczeniem postów jako przeczytane i inne gdzie wywalało brak uprawnień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Gdy próbowałem zobaczyć szczegóły warna dla osoby, zobaczyłem to: :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 Bug silnika MyBB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Zacytuje siebie cytującego Lemuura. A Lemuura zacytuje, co mi tam: Nadal nie działa, nagród przy postach też nie ma (informacji o raportach SB zresztą też nie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Hmm, śmiesznie Kliknąłem w Odśwież przy liście najnowszych tematów i otrzymałem... nie do końca to co chciałem: Dodam, że po odświeżeniu forum było już wszystko w porządku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoiler Cat Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Firefox 19.0.2 Wyskakuje takie coś po każdym odświeżeniu głównej D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frytka Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Potwierdzam, u mnie też D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 Wina statystyk, coś musiało paść na serwerze Decadeda, tymczasowo usunąłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Tak, to ja zderpiłem, za co przepraszam Następnym razem wyłączę statystyki, zanim wezmę się za ich przerabianie ;_; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Hayate Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Nie mam jak wejść na sb ;_; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losse Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Mam ten sam problem co Hayate. Nie można wejść na SB ;_; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Sb wzięło i drurrpło, trza czekać na Sipera, aż wróci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkr Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Ogłośmy żałobę narodową, przecież SB to bardzo poważna sprawa. ;_; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yargolek Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Nie działa shoutbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 No, napiszmy jeszcze kilka razy, że nie działa, może się szybciej naprawi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 No' date=' napiszmy jeszcze kilka razy, że nie działa, może się szybciej naprawi![/quote'] Okej. Mi też się popsuło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adm1RED Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Tylko nie shoutbox ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts