Jump to content

Błędy na forum

Siper
 Share

Recommended Posts

Od dłuższego czasu gdy chcę raporty z SB oznaczyć jako przeczytane, wyskakuje mi: MyBB napotkało wewnętrzny błąd w zapytaniu SQL i nie może kontynuować. A druga sprawa... nie wiem czy to błąd czy celowe działanie, ale jak pisze z kimś priv, to po naciśnięciu jego nicku w komunikacie "Prywatna Wiadomość od X do Y" otwiera mi się jego profil w nowej zakładce... męczące, bo muszę często zjechać na dół i szukać jego wpisów.

Czy tylko ja widzę' date=' że do odcinka "One Bad Apple" zostało 12 dni 3 godziny 55 minut 55 sekund o_0[/quote']

Informacje są pobierane z ponycountdown.com i tam coś padło... jak jak widać już to naprawili.

Chciałbym zgłosić błąd związany z ankietami: Otóż po dodaniu jednej z nich,nie miałem ŻADNEJ możliwości edytowania jej czy usunięcią (zniknęła opcja w edycji pierwszego postu a opcja edycji samej ankiety nigdzie się nie pojawiła) mimo że według wszystkich powinienem móc to robić.

Chciałbym zgłosić błąd związany z ankietami:

Otóż po dodaniu jednej z nich,nie miałem ŻADNEJ możliwości edytowania jej czy usunięcią (zniknęła opcja w edycji pierwszego postu a opcja edycji samej ankiety nigdzie się nie pojawiła) mimo że według wszystkich powinienem móc to robić.

Daj linka do tematu z tą ankietą.

może nie błąd, ale chciałbym się spytać. czy dałoby się zrobić tak, że jak klikam w liczbę postów w dziale (na stronie głównej forum), to żeby ta liczba postów moich i innych userów się pojawiała (bo działa ta opcja tylko wewnątrz działów) :P ?

Takie coś powinno być w sugestiach ~ Arjen

• 3 weeks later...

Nie wiem czy to błąd, bo ja się na tym nie znam, ale przy zmienianiu avatara pisze coś takiego: ,,Jeżeli Twój awatar jest zbyt duży, zostanie automatycznie przeskalowany do wymaganych rozmiarów. " Jak dodaję obrazek na avatar i jest on zbyt duży pisze, że jest on za duży i mam go zmniejszyć, chociaż wcześniej pisało, że będzie zmniejszony automatycznie. Chyba, że to ja czegoś nie rozumiem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...