BaniPunz Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Hmm...mogę czepnąć się do sygnatury. Sądzę że miejsce na sygnaturę jest troszeczkę za małe o pare pikseli dało by się powiększyć.? A ja sądzę, że jest odpowiednie. ~Warmen Wg mnie jest dobrze... Sygnatura nie powinna zajmować pół strony xD. Co do błędów: Czasem jak klikne szukaj to wyskakuje mi panel użytkownika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfinek Keola Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Nie wiem czy to błąd, bo ja się na tym nie znam, ale przy zmienianiu avatara pisze coś takiego: ,,Jeżeli Twój awatar jest zbyt duży, zostanie automatycznie przeskalowany do wymaganych rozmiarów. " Jak dodaję obrazek na avatar i jest on zbyt duży pisze, że jest on za duży i mam go zmniejszyć, chociaż wcześniej pisało, że będzie zmniejszony automatycznie. Chyba, że to ja czegoś nie rozumiem. Z tego, co kojarzę, to przeskaluje tylko przy uploadowaniu z komputera, nie przez link. A ja mam inne pytanie: czy przy edytowaniu profilu przez opcje moderatorskie nie dałoby się zrobić sprytnego odnośnika, który by po wyedytowaniu profilu nie przenosił do listy użytkowników, tylko z powrotem do edytowanego użytkownika? Popieram Keo. Po edycji np. sygnatury zawsze chcę zobaczyć, czy wszystko wygląda elegancko ~ Arjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Spoilery wszystkie sa otwarte (na starym stylu) oraz strona główna ma wszystkie ukryte podziały (widać nazwy tylko całych działów) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemuur Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Potwierdzam, też mi znikają poddziały. Sprawdzałem na mozilli i chromie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted January 16, 2013 Author Share Posted January 16, 2013 Sprawdźcie teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Teraz nie ma statystyk na dole i spoilerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted January 16, 2013 Author Share Posted January 16, 2013 Wyczyść Cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Okey, działa. Dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilk11 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Nie wiem czy ktoś zauważył ale mamy zły czas na forum, zegarek (forumowy) śpieszy się o 2 godziny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 A gdzie się śpieszy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted January 16, 2013 Author Share Posted January 16, 2013 Zmień sobie godzinę w UCP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilk11 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Ok, sory za spam, mój błąd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skutalu Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Nie wiem czy ktoś ma to samo, jednak ja nie widzę Shoutbox'a. Nie chce mi się opisywać tego problemu słownie, może to tylko pokażę: http://i.imgur.com/jlg0V.png Nie mam zielonego pojęcia co to może być. Na Internet Explorer i Chromie jest tak samo... Czyszczenie cache i innych plików przeglądarek nie pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted January 18, 2013 Author Share Posted January 18, 2013 Wpisz na Chrome do adresu: chrome://chrome/ Najnowsza wersja to '24.0.1312.52 m', masz taką? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miskof Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Klikając "Ostatni post" rzadko przenosi mnie do ostatniego postu... Nawet w tym temacie. Najpierw wylądowałem gdzieś na 25 stronie (post w połowie), za drugim razem na 28 stronie, dopiero za trzecim razem trafiłem na OSTATNI post - post Sipera. To trochę irytujące na dłuższą metę... Ktoś ma z tym problem czy mam zderpiąną przeglądarkę? (Chrome 24.0.1312.56 m) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skysplit Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Przenosi do ostatniego, ale nieprzeczytanego postu, no chyba że takowych nie ma, to rzeczywiście do ostatniego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miskof Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Przenosi do ostatniego, ale nieprzeczytanego postu, no chyba że takowych nie ma, to rzeczywiście do ostatniego. No cóż... xD Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Informowałem o tym jakiś czas temu, ale nadal spoilery nie działają, i nie ukrywają tego co mają ukryć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemuur Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 I u mnie też ten sam problem xD. Działy działają, spoilery niet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skysplit Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Podajcie mi, proszę, jaki styl macie i poprosiłbym jeszcze o przykładowy post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Styl stary (nie ten tęczowooczobolący) post nawet ten: widze cie, a nie powinienem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragin Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Następne znaleziska na starym stylu: *Nagród nie widać przy postach *Infa o raportach SB też nie ma *W spisie nagród widać "Available" oraz "Listing" *Po kliknięciu w spisie na nagrodę, mamy listę osób które dostały ją. Coś ucieło ID w linkach i przeniosło do dymku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemuur Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 http://i.imgur.com/oNeE5Ee.jpg <- tak to wygląda. Styl: MLP Polska v.1, jak u Fragina. Dodatkowo mam złą godzinę ( 1 do przodu), mimo, że strefa czasowa się zgadza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael89pl Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Lemuur: sprawdź w ustawieniach, czy nie masz włączonego automatycznie wykrywania czasu letniego. Jeśli jest włączone, przestaw na 'Nigdy nie używaj...'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladyn Zanderson Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 hm a ja chcialełem się spytać gdzie jest dział My Little Necromanion/ Seduction bo nie widzę go ostatnio na forum i to nigdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts