Siper Napisano Sierpień 13, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2012 Od 17 ze względu na Sipera Nie wchodzę do tych działów więc mi to wisi, zapewniam, że to nie ja ustaliłem granicę wiekową a luki może dostać bez problemu hasło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 W tym momencie Tarr chyba tylko rozdaje, więc do niego trzeba się zgłosić (Tarreth). Co nie zmienia faktu, że również je znam ~sip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Luki n jest za muody Więc nie może. Chyba, że mu Tarr da, to wtedy A to, że znasz, nie znaczy, że możesz rozdawać, w końcu ustalone było coś, prawda? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 już mnie to denerwuje co wyczyszcze cahe dla "naprawy" SB robi mi się coś takiego http://puu.sh/UQX8 niech czerwoni coś zrobią a nie niedziała wyczyść cahe bo jak mam czyścić cache to niech oni coś zrobią żeby siętak nie robiło że trzeba czyścić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Sierpień 13, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2012 Jakie czyszczenie Cache? oO Jak już to Cookies przy automatycznym rozłączaniu PO ZALOGOWANIU. Shoutbox zdechł (........), już odpalam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki n Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Za młody? Tam pewnie i tak nie ma nic strasznego, a ja i tak czytam różne ,,straszne'' opowiadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Od 17 ze względu na Sipera Sam do tego doszedłem metoda dedukcji Młody nie młody, potworzą nowe konta z wiekiem 50+ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Jeśli prywatna wiadomość zawiera spoiler, kliknięcie go po wybraniu opcji Podgląd powoduje wysłanie wiadomości. Sprawdzone dla domyślnego stylu. Theme Accord Dusk nie powoduje takiego efektu, ale tam z kolei spoiler zamyka się od razu po otwarciu. Przeglądarka: Opera 11.52 Mało istotny szczególik: przy podglądzie wysłanych wiadomości po najechaniu kursorem na przycisk spoilera znika zielona "wstążka" statusu online przy awatarze. Wraca po przewinięciu strony. Kolejna drobnostka - załącznik zostaje dodany dopiero po opublikowaniu posta. W podglądzie jest widoczny jako pusta ramka, po kliknięciu w nią pojawia się strona z komunikatem "Wątek nie istnieje"; załącznika nie ma też na liście w Panelu użytkownika, mimo że został (niby) przesłany: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Pierdółka, ale zgłosić można. Mianowicie emotka Twilight4 - i Twilight8 - to, jak widać, ta sama emotka. Tyle. Proponuję zastąpić jedną z powyższych jakąś emotką z Bloombergiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 "This page (http://mlppolska.pl/) is currently offline. However, because the site uses CloudFlare's Always Online™ technology you can continue to surf a snapshot of the site. We will keep checking in the background and, as soon as the site comes back, you will automatically be served the live version. Always Online™ is powered by CloudFlare | Hide this Alert" Takie coś co jakiś czas mi wyskakuje. Nie wiem, czy to u mnie wewnętrzny problem (sprawdzałem na dwóch przeglądarkach, to samo wyskakiwało), ale wolę zwrócić na to uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 To moja wina, bo restartowałem serwer ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Hmmm, bardziej mi to pachnie błędem u mnie niż na SB ale upewnię się... Drugi dzień po kliknięciu zaloguj mam: Rozłączono z serwerem. Nie martw się, trwa ponowne łączenie... Trwa logowanie... Mam tu Firefoxa 12. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Spróbuj wyczyść pliki tymczasowe w przeglądarce. @edit no i ją zaktualizuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 "Nie udało się połączyć z shoutboxem" Pliki tymczasowe itd. czyściłem już wiele razy. Chyba po prostu nie dla psa kiełbasa, nie dla Majkela shoutboks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Podajcie swoje przeglądarki, sprawdzę to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Opera 11.52, wysyła user agenta FF Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 U mnie wszystko już działa bezproblemowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 http://testsuites.opera.com/websockets Jeżeli jeszcze komuś nadal sb nie działa, proszę wejść na powyższą stronę. Jeśli pojawi się Wam napis "No", niestety, ale nie uda się Wam wejść na shoutbox. Jedyne, co na tę chwilę mogę polecić, to czekać na stosowną aktualizację przeglądarki, lub ów przeglądarkę zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 19, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Jeśli ktoś z was używa opery i wyskakuje "No." to wystarczy uruchomić websockety: Wpisz w URL: opera:config#Enable%20WebSockets zaznacz "Enable Websockets" i "Zapisz". @Edit by Skysplit. Zanim zmienicie sprawdzcie uprzednio czy sb może jednak działa(wcześniej wyczyściwszy cache). Włączyłem nowe metody transportu danych(tak, wiem, że nic wam to nie mówi) i może niektórym już działać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 19, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Zobaczę od razu po przeniesieniu forum na nowy serwer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Czy o dostaniu punktu reputacji nie powinien informować komunikat? Bo ostatnio w ogóle żadnych nie dostaję, ale za to powiadomienia o komentarzu na profilu lub prywatnej wiadomości działają. Czy to wina mojej Opery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Nie, to normalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Jak widać na załączonym obrazku ucina literki w ogłoszeniach... Opera Mobile 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Wiem właśnie o tym blędzie, bo moja Opera Mobile też ucina. Ale tylko ona. Nie jestem pewien dlaczego... spróbuję to naprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 20, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2012 A jak sprawa wygląda pod inną przeglądarką (np. stockowa czy Dolphin HD, którego polecam)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts