Cassidy Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 A więc Beret nie ma już po co czekać dłużej Koty same się o to prosiły . Chciałabym tylko sprostować. Rysi zostało tylko 200 w Polsce, nie na świecie. Wybacz, coś mi się popierniczyło , zaraz to z edytuję Co powiecie na coś egzotycznego ? Jak kot egzotyczny ? Przyznam, że są urocze, może nie dla niektórych, ale nawet gdyby były brzydkie to są one tak brzydkie, że aż słodkie. kto zasługuje na coś tak brzydkiego uroczego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) Myhell, bo te kotki mają takie oczka jak Derpy. A można mieć dwa kotki? Bo jak tak, to chcę sfinksa, bardzo... proszę. ;_; Edytowano Maj 10, 2014 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 *cieszy się, że otrzymała mega słodziaśnego kociaczka ;w;* Też jestem za Myhell'em~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Myhell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Ten kot to Tric, więc niech dostanie go Tric. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Ja będe za Tric. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Niech będzie Tric. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 (edytowany) Nie będę gorsza. Tric Edytowano Maj 22, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Skoro ten kot to Tric... Tric. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 No więc Tric! Brawo, ten kotek to na prawdę słodki skarb. A teraz może coś bardziej psiego... kto chce kociego jamniczka?! ^^ Munchkin cat czeka na adopcję Sama chciałabym być szczęściarzem, który je dostanie, jest więcej do kochania i głaskania ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Wygląda jak parówa Mój kandydat to Mad Mike (parówa dla parówy ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Skoro mamy tylko jeden głos to trzeba oddać kotka. Dobrze więc kicia jamniczek wędruje do Mad Mike... hm.. No to może teraz ten biedny bezdomny tygrys co go tak odrzuciliście ;-; może teraz postaracie się wybrać mu dobrego opiekuna? ^^ przepraszam nie to zdj... .-. oj.. też nie okay, dokay. czeka na miły dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Discors Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Discors Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Discors Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Wszyscy mówią Discors to i ja tak rzeknę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Discors? Jak Discors to Discors ^^ nasz tygrysek w końcu otrzymał dom, a czy dobry to się jeszcze okaże . Następny w kolejce to... Devon Rex. Zobaczcie, kot który ma więcej zmarszczek niż futerka, jakie to urocze i te wielki gały nazwałabym ją Kicia Gałek. Jakiemu szczęściarzowi ją wręczycie? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Decadec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Pasuje jak ulał. Decadec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Decadec zasługuje na tego koteła... kojarzy mi się z Starożytnym Egiptem ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Decadec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Brawo Decadec czy tam Decaded przez was mi się już myli kurdę ;- ; Otrzymał takiego wspaniałego kociaka :3 A teraz .... patrzcie ;w; jedno z najsłodszych stworzeń jakie widziałam! chcę go, jesteś mój... Wręczcie go komuś kto na jego widok będzie rzygał tęczą ;u; a oto... Kot American Curl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Cassusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Jak wszyscy chcą Cass, to biorę Cassidy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Cassidy ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts