Cipher 618 Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Skończyło się na zwariowanej zabawie we wklejanie zdjęć. Na "imprezę" wpadł Discord, ale jakoś to opanowałem. Chyba było wesoło... Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Sam, trzeźwy. Wybacz krótki post, ale to jest takie tragiczne, że żal pisać. W razie co usunę, tylko cynk dać. Link do komentarza
Insomnia Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Gdzie?: w domu. Z kim?: z Yargolem i Kruczkiem. Jak?: graliśmy w LoLa. Link do komentarza
Cahan Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Gdzie: W stajni Z kim: Z kobyłą Co robiłyśmy: To co zawsze- ćwiczenia w 3 chodach + skoki To było idealne Link do komentarza
Khornel Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 W domu, z rodziną i słuchając Winter Wrap Up, Raise This Barn itp. Minęło miło. Nie chciałem niczego więcej i było świetnie Link do komentarza
Ukeź Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Minęło w domu przed kompem na omegle i tinychacie. Cóż, było fajnie w sumie lepiej niż rok i dwa lata temu, szczerze mówiąc~ Za rok chce jakieś cosplay party i nie ma innej opcji~ Link do komentarza
AskMint Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Hahaha siedziałam od 19 00 z przyjaciółką i miałyśmy bibę tera film i spać xd Fajnie było Link do komentarza
Kacpi Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Mi się plany posypały, więc sylwestra spędziłem z kolegami na Team Speaku i szpilaliśmy w GTA Online, a po północy założyłem konto na MLPPolska Link do komentarza
Burning Question Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Oficjalnie był to najwspanialszy pierwszy dzień nowego roku w moim życiu z ...powodów prywatnych. Bibka dobra, nikt nie umarł tym razem XD, nie było żadnych zboczeńców wyjątkowo i propsy dla niemców za dobrą, ale kulturalną zabawę. ^^ A u was jak wrażenia? Link do komentarza
Magus Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Nigdy nie przepadałem za sylwestrem. Więc zawsze migałem się od wszelkich imprez z, nim związanych. Ale w tym roku poszedłem na sylwka do kumpla, żeby dał mi w końcu spokój i powiem, że miałem racje takie zabawy, to nie dla mnie. Link do komentarza
Kyoko Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Spędzony z przyjaciółką, u jej rodzinki. Bardzo pozytywnie, zrobiliśmy domową pizzę, puściliśmy parę lampionów, tylko szkoda, że brakowało śniegu... Link do komentarza
Recommended Posts