Kamisha Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Nr 1, Styczeń 2013? Serio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 A gdzie kalendarz ? Taki w wersji drukowanej bo nie umiem znaleść Ni bijcie za to pytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Nr 1, Styczeń 2013? Serio? Brohoof zakrzywia czasoprzestrzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Nr 1, Styczeń 2013? Serio? Kamisha, jesteś pierwszą osobą, która to zauważyła. Nie ukrywam, że dałbym sobie rękę uciąć, że jak prosiłem o zamieszczenie na okładce, że to numer 1 /20 styczeń 2014, to, że tak będzie. Jak widać wyszło nieco inaczej A gdzie kalendarz ? Taki w wersji drukowanej bo nie umiem znaleść Ni bijcie za to pytanie Kalendarz ukryty we wstępniaku jest. Tutaj link bezpośredni (który podawałem kilkakrotnie na fb) http://sta.sh/0rma1djv7o5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Kamisha, jesteś pierwszą osobą, która to zauważyła. Czy czyni mnie to mega spostrzegawczym dobrym materiałem na korektora? |D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Czy czyni mnie to mega spostrzegawczym dobrym materiałem na korektora? To zależy jeszcze jak ze znajomością ortografii Bo niezłe oko masz, to trzeba przyznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Co do wcześniejszych spin o nazwiska, to wydaje mi się to bezsensowną kłótnią, ponieważ istnieje tyle dowodów na oba stanowiska, że prawda prawdopodobnie leży po środku i niektóre postaci/ rodziny mają coś co funkcjonuje jako nazwisko/ nazwa rodu, a niektóre nie, no i o co tyle spiny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 To zależy jeszcze jak ze znajomością ortografii Bo niezłe oko masz, to trzeba przyznać. Bardzo dobrze Sprawdź mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Wiesz, jeśli interesuje Cię robota korektora, to można do Bobula zagadać Ja nie jestem od sprawdzania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Wiem, wiem Ale obawiam się, że i tak nie będę mieć czasu na tyle, żeby można było na mnie polegać :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Co do wcześniejszych spin o nazwiska, to wydaje mi się to bezsensowną kłótnią, ponieważ istnieje tyle dowodów na oba stanowiska, że prawda prawdopodobnie leży po środku i niektóre postaci/ rodziny mają coś co funkcjonuje jako nazwisko/ nazwa rodu, a niektóre nie, no i o co tyle spiny. Nie było żadnej kłótni, a dyskusja ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Wiem, wiem Ale obawiam się, że i tak nie będę mieć czasu na tyle, żeby można było na mnie polegać :/ Odezwij się do mnie na maila ([email protected]) jeśli nadal jesteś zainteresowana. Zapewniamy, że robisz tyle korekt na ile masz ochotę i ile jesteś w stanie (no i nasi korektorzy czasami mają na prawdę dużo czasu na zrobienie korekt) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Serdeczne gratulacje z okazji pojawienia się Brohoofa w CD-Action. Brawo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 DZIĘ-KU-JE-MY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 (edytowany) A możesz mi linka zapodać do źródła? I jeszcze jedno. Kiedy kolejny numer? Oficjalna strona, patrz BONUSY (musisz trochę przewinąć, a najlepiej CTRL+F) Kolejny numer - 11.03 (Dayanowi chyba chodziło o kolejny numer Brohoofa. Jak go złożę, to będzie - bob) Zielony to kolor inkwizycji~Dolar84 Edytowano Luty 16, 2014 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się