Kamisha Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Nr 1, Styczeń 2013? Serio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AskMint Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 A gdzie kalendarz ? Taki w wersji drukowanej bo nie umiem znaleść Ni bijcie za to pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Nr 1, Styczeń 2013? Serio? Brohoof zakrzywia czasoprzestrzeń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobule Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 Nr 1, Styczeń 2013? Serio? Kamisha, jesteś pierwszą osobą, która to zauważyła. Nie ukrywam, że dałbym sobie rękę uciąć, że jak prosiłem o zamieszczenie na okładce, że to numer 1 /20 styczeń 2014, to, że tak będzie. Jak widać wyszło nieco inaczej A gdzie kalendarz ? Taki w wersji drukowanej bo nie umiem znaleść Ni bijcie za to pytanie Kalendarz ukryty we wstępniaku jest. Tutaj link bezpośredni (który podawałem kilkakrotnie na fb) http://sta.sh/0rma1djv7o5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Kamisha, jesteś pierwszą osobą, która to zauważyła. Czy czyni mnie to mega spostrzegawczym dobrym materiałem na korektora? |D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Czy czyni mnie to mega spostrzegawczym dobrym materiałem na korektora? To zależy jeszcze jak ze znajomością ortografii Bo niezłe oko masz, to trzeba przyznać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Co do wcześniejszych spin o nazwiska, to wydaje mi się to bezsensowną kłótnią, ponieważ istnieje tyle dowodów na oba stanowiska, że prawda prawdopodobnie leży po środku i niektóre postaci/ rodziny mają coś co funkcjonuje jako nazwisko/ nazwa rodu, a niektóre nie, no i o co tyle spiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 To zależy jeszcze jak ze znajomością ortografii Bo niezłe oko masz, to trzeba przyznać. Bardzo dobrze Sprawdź mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foley Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Wiesz, jeśli interesuje Cię robota korektora, to można do Bobula zagadać Ja nie jestem od sprawdzania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamisha Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Wiem, wiem Ale obawiam się, że i tak nie będę mieć czasu na tyle, żeby można było na mnie polegać :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Co do wcześniejszych spin o nazwiska, to wydaje mi się to bezsensowną kłótnią, ponieważ istnieje tyle dowodów na oba stanowiska, że prawda prawdopodobnie leży po środku i niektóre postaci/ rodziny mają coś co funkcjonuje jako nazwisko/ nazwa rodu, a niektóre nie, no i o co tyle spiny. Nie było żadnej kłótni, a dyskusja ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobule Posted January 24, 2014 Author Share Posted January 24, 2014 Wiem, wiem Ale obawiam się, że i tak nie będę mieć czasu na tyle, żeby można było na mnie polegać :/ Odezwij się do mnie na maila ([email protected]) jeśli nadal jesteś zainteresowana. Zapewniamy, że robisz tyle korekt na ile masz ochotę i ile jesteś w stanie (no i nasi korektorzy czasami mają na prawdę dużo czasu na zrobienie korekt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar84 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Serdeczne gratulacje z okazji pojawienia się Brohoofa w CD-Action. Brawo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPIDIvonMARDER Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 DZIĘ-KU-JE-MY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 (edited) A możesz mi linka zapodać do źródła? I jeszcze jedno. Kiedy kolejny numer? Oficjalna strona, patrz BONUSY (musisz trochę przewinąć, a najlepiej CTRL+F) Kolejny numer - 11.03 (Dayanowi chyba chodziło o kolejny numer Brohoofa. Jak go złożę, to będzie - bob) Zielony to kolor inkwizycji~Dolar84 Edited February 16, 2014 by Dolar84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts