Solid Pony Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Nie powiem, coraz bardziej nie mogę się doczekać. Jedynie obawiam się, czy Vinyl będzie rozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janko z Watykanu Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Jeżeli kolejna część będzie takim syfem jak jedynka, to poproszę mojego przyjaciela Augusto, aby złożył wizytę twórcom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashwing Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 http://www.equestriadaily.com/2014/05/equestria-girls-equestria-academy.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
applejack1234 Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Tylko nie dwójka nie dość że jedynka była klapą (jak dla mnie i wielu osób) to robią drugą część mam nadzieje że będzie lepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Rainbow Rocks Short "Player Piano" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Nareszcie dali jakiegoś porządnego shorta Zwiększył mi apetyt na film. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 No... mi to skojarzyło się z przebijaniem przez tłum zombich w L4D2... nawet dźwięk ten sam. Ale solówka Rarity uznawalne. Daję okejkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Nawet nie wiem po co to przetłumaczyłem. Chyba za bardzo mi się nudzi... https://www.youtube.com/watch?v=97YmStK1MJo Ps. myślę że ten odcinek się im udał C: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Nawet nie wiem po co to przetłumaczyłem. Chyba za bardzo mi się nudzi... https://www.youtube....h?v=97YmStK1MJo Ps. myślę że ten odcinek się im udał C: Subek :3 Ciekawy kto teraz będzie miał shorta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Stawiam, że to będzie AppleJack ze swoim basem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 (edytowany) @up albo ze swoim "sokiem" jabłkowym Ps. Przetłumaczyć inne części? Edytowano Maj 15, 2014 przez Masturbian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 @up albo ze swoim "sokiem" jabłkowym Ps. Przetłumaczyć inne części? Co do tamtego tłumaczenia, to dobre ;D Leci subek zaraz. Przetłumacz jak możesz resztę. Najtrudniejsze chyba będzie ,,Music to my ears'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 No i wziąłem się za kolejną cześć, efekt: https://www.youtube.com/watch?v=4WDMZyGEFnA @up Dzięki za suby i wsparcie; może jak kiedyś kanał się rozkręci to dam wam trochę hajsu z Youtube-a 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Wie ktoś kiedy ma sie pojawić Rainbow Rocks, bo wiem tylko że jesienią ale w jakim miesiącu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Oficjalnej daty jeszcze nigdzie nie ma, ale w listopadzie ma się pojawić serial, więc stawiam wcześniejsze miesiące, choć mogę się mylić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Jaki serial? Coś związanego z EG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Tak, serial o nazwie Equestria Academy w roli głównej zhumanizowane mane6, czyli Equestria Girls tyle że jako serial. Ma być w listopadzie we Francji z tego co wyczytałam z internetów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 No nie wiem... Właściwie EG nie był aż taki zły, a short'y są mi się osobiści bardzo spodobały. No cóż, zobaczymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 @ToffiLove Dokładnie nie wiem ale znając polski dubbing to styczeń-luty a może nawet później :< Ps. Podaj link do tej strony co "wyczytałaś z internetów". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 "[...]Following the exceptional box-office performance, Screenvision has again partnered with Hasbro and Shout! Factory to release My Little Pony: Rainbow Rocks in late September and has extended family-friendly programming to include[...]" Źródło: http://www.filmjournal.com/filmjournal/content_display/news-and-features/features/cinemas/e3i749e64c6d1d37b4cfb7c303070391f13 Tłumacząc najprościej - RR ukaże się w kinach USA gdzieś pod koniec września. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 http://www.equestriadaily.com/2014/05/rainbow-rocks-set-for-september-2014.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 @ToffiLove Dokładnie nie wiem ale znając polski dubbing to styczeń-luty a może nawet później :< Ps. Podaj link do tej strony co "wyczytałaś z internetów". A jednak, wybacz, mój błąd, źle wyczytałam z EQD, te Shorty to "Equestria Academy". O serialu nic nie piszą (ale wpadka ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 RR Short "A Case for the Bass" Tego się nie spodziewałem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Robią coraz lepszy shorty ! To z pewnością będzie mój ulubiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 (edytowany) Heh, świetny short. Wygląda na to, że czeka nas dobry film Edytowano Maj 24, 2014 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się