ToffiLove Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Flim i Flam wyglądają beznadziejnie, ale za to short sam w sobie super . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 (edytowany) Renderuje mi się film, he, zobaczę co na forum... Co? Następny short? Heh, hyba jeszcze sobie trochę posiedzę przed kompem c: Ps. Czemu ona jest bananem?! Edytowano Maj 24, 2014 przez Masturbian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Ciekawy ten short xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) 1-szy filmik: https://www.youtube.com/watch?v=p2JEAhFzV0U 2-gi: https://www.youtube.com/watch?v=aon2l_ZGjJg (żem się pośpieszył) Edytowano Maj 28, 2014 przez Masturbian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Sunset Shimmer będzie miała swą piosenkę w RR! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 I to jest kolejny powód by to obejrzeć, jakie by nie było. Czekam z niecierpliwością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Łoooo, własna piosenka Sunset Shimmer to wielki plus, mam nadzieję, że tego nie skopią. Zapowiada się o wiele lepsza druga część EG niż poprzednia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 RR Short "A Case for the Bass" Tego się nie spodziewałem Jak na razie najlepszy short. Została jeszcze Twillight, ale nie sądzę by to pobiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 (edytowany) RR Short "Shake Your Tail" Uuu, pioseneczka ;v A dokładnie to jej pełna wersja z promo. Edytowano Czerwiec 7, 2014 przez Arturro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Każdy kto czytał moją opinię o pierwszej części wie co o niej myślę, nie znoszę jej za sztampę, słabe rozwiązania, brak logiki oraz obrażanie inteligencji widza. Dlatego kiedy usłyszałem że tworzona jest część druga Equestria Girls nazywana Rainbow Rock uznałem to za jakiś kiepski żart a po obejrzeniu traileru poszedłem sprawdzić czy z kuchni się nie ulatnia gaz. Ale po pewnym długim czasie cała złość i niesmak się ze mnie ulotniła i jestem gotów dać tej części szanse mając nadzieje że nie powtórzy błędów jedynki bądź tym bardziej je powiększy. Choć nadal jestem nastawiony sceptycznie i uważam że jeżeli w Rainbow Rock zobaczę te same rozwiązania co w Equestria Girls to jedyne co może uratować tą produkcje przed pełnym i bezlitosnym hejtem z mojej strony to scena w której ujrzę Rainbow Dash staczającą u wygrywającą gitarowy pojedynek z diabłem ( to by było ekstra ). 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Hah, dopiero teraz wrzucili "Shake your tail"? Myślałam, że z uwagi na wyciek wypuszczą ją szybciej... Czyli to już koniec shortów. Trzeba czekać na wycieki z większych konwentów, może coś dadzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Według angielskiej wiki (http://mlp.wikia.com/wiki/Episodes,_films,_and_shorts) ma wyjść jeszcze jeden short i pełnometrażowy film który jest zapowiadany na wrzesień tego roku. Cóż, chętnie zobaczę co z tego wyjdzie c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Macie pełny opis filmu. Niby dwa-trzy zdania, ale jeśli ktoś jest uczulony na spoilery radzę nie wchodzić! http://www.equestriadaily.com/2014/06/full-synopsis-for-rainbow-rocks-also.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Czy to będzie... Spin-off Spin-offu? Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Wyszedł następny clip-piosenka... tym razem po Hiszpańsku, pierwsza moja reakcja: WAAT?! Już nie wiem czy to tylko clipy promujące, czy to będzie w filmie... Pierwsze 5 było o szukaniu instrumentów, jedna piosenka o pomyśle na udekorowanie i DJ-PON3 też miała jeden swój remix, więc o co chodzi z tym nowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Ja to już nie mogę sie doczekać Rainbow Rocks. Data premiery nie jest jeszcze znana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 No no no. Fajne. Ten film zapowiada się coraz ciekawiej. Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że te shorty nic nie mają wspólnego z filmem...Hm..Ciekawi mnie, jak samo Rainbow Rocks będzie wyglądało w swej oficjalnej posturze. Sądzę, że bardzo dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Nie mogę się co do tych ''ludzkich bohaterek'' przekonac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 (edytowany) Uuu... następny shot. Obejrzyjmy... Hiszpański?! Hasbro, Why? Czekaj, Czekaj... czy to oznacza że inne shorty będą miały tłumaczone dubbingi? Ale poza tym, całkiem niezły, jednak nazwałbym go "Twilight discovers faceebook".Tutaj macie domniemany tekst piosenki A teraz coś innego; 8 kwietnia została wydana książka "My Little Pony: Equestria Girls: Rainbow Rocks" która jest, bodajże, prequelem do całego filmu (tak na serio nie czytałem ) Dla chętnych: Książka w wersji PDF (oczywiście po angielsku) Ps. 1:39 - Derpy! Ps2. Ufff... Wreszcie angielska wersja: Edytowano Czerwiec 19, 2014 przez Masturbian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 No po angielsku od razu ogląda się przyjemniej. Po obejrzeniu Hiszpańskiej wersji lekko odechciało mi się oglądać EG:RR, ale po obejrzeniu tego - znów nie mogę się doczekać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masterchef Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Wszyscy hejtują a potem jak się ukaże to i tak obejrzą.. Ja osobiscie z chęcią obejrzę bez przedwczesnego hejtu. I potem wydam opinię czy rzeczywiscie do dupy czy jednak OK Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Ja cały czas słucham tej piosenki ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 No dobra, mam nadzieję, że tego nie było: http://www.amazon.com/My-Little-Pony-Equestria-Girls/dp/0316247774/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1393887783&sr=1-2&keywords=equestria+girls+3 Hahahahahah, dobry joke. xD A tak serio, nie ma opcji by robili 3 część, ja się nie zgadzam. Nie mam nic przeciwko EG, ale bez przesady, ludzie - 3 kinówki, kucyki - ani jednej? Plz Ha$bro! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 I jeszcze ten dopisek "cover no final" :disappointed: Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Do trzech razy sztuka....? Nawet Rarity by odpuściła Nie no, nie mam nic do Equestria Girls ale to jest My Little Pony, a nie My Little Human ! Nosz c'mon ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się