Ravin Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Ech. Jak tu zaglądam to zawsze jest już po "sesji"... Zandi, jaka powinna być odpowiedź odnośnie F:Eq. Czytałem wiki (http://falloutequestria.wikia.com) i z tego co zrozumiałem to wszystkie CMC zgineły. Apple Bloom w Stajni 0, a Sweetie Bell w Stajni 2. Nie jest pewne tylko, gdzie spoczywa Scootaloo. Z nagrania, o którym mowa w wiki wynika, że była już bardzo chora, kiedy je nagrywała i najpewniej wkrótce po tym umarła. Pozostaje Babs Seed, ale kiedy pisano F:Eq nikt o niej jeszcze nie wiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 hm ja tam czytałem pierwsze rozdziały Fallou Equestria i tam jest napisane że jest zarządcą stajni z której uciekła Główna bohaterka potwierdza to nagranie które znajduje ona w zniszczonym butiku Karuzela. niestety nie wiem co się dzieje dalej, a co do Babs, to może autorzy jakoś ją umieszczą w tym świecie (sam bym to nawet zrobił, ale znam tylko jako tako fallout 2 i 1, 3 i new Vegas nie znam w ogóle al wydaje mi się że jej dom Manehatan byłby takim New Vegas) OK koniec of topu kolejne pytanie co powiedziała kiedy pod koniec odcinka "z Kronik Znaczkowej Ligi" Mane6 zaczęły się hugać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Bleeee, znowu mnie mdli. Choćmy ligo sbróbujemy jeszcze raz zjeżdżania po linie. A gdy miała być piosenka ''Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 tak RD punkt Jak widzimy nie lubi się hugać, swoją drogą ciekawe czemu A co spotkało ją po wypowiedzeniu tych słów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Znaczkowa liga ją przytuliła . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Yup, ajki miała przy tym wyraz twarzy ? (proszę podać screena) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Taki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Zgadza się, to teraz tak... Z jaką grą kojarzona jest często Sweetie Belle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Z jakimś singstarem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Wydaje mi się, że chodzi o Minecraft. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Z minecraftem. PS. Lista na początku jest aktualizowana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Geralt i Rainbow Dash odpwiedż poporawna. teraz może pytanie związane z cmc i FoE. Jaką funkcję w Stable-Tech pełniła Scootalo i w których Stajniach bohaterowie natrafiają na Nagrania z nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Eh dobra zmiana pytania, choć muszę przyznać się że jestem zawawidziony, bo jak ma być Quiz ciekawy i nie schematyczny, skoro na "takie pytania" odpowiedzi brak. Pytanie, która z sypia w czepku ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Nope próbujcie dalej podpowiem tylko, że odpowiedź jest zawarta na poczatku odcinka "Dzień uznania dla Rodziny" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Dobra odpowiedź Spidi punkt, a której z zdarzyło się "uciąć" komara na lekcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Sweetie Belle i Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) Scootaloo kiedy chyba tata Tiary opowiadał coś w dzień uznania dla rodziny. Albo w odcinku gdzie Cherllee pokazywała im jakieś znaczki (nie pamiętam odcinka ani, która przysnęła ani nawet czy to w dobrym odcinku ale.. może głupiemu trafi się szczęście :3 Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 RD punkt dostajesz bo chodziło :sweetiee: dobra kojne pytanie która zaczęła z nerwów udawać słownik i co było poowdem tego stre su Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Dayan dostajesz punkt, a komu jescze z zdarzyło się w stresie słownikować oprócz niej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Eyup Dayan i koljny punkcik na twoim końcie ląduje na twoim koncie. Kto przezywa Apple Bloom Pomidorkiem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 eyup dayan kolejny punktcik na twoim konciem Eh jakie tu zadać pytanie o już wiem, która z wpadała na pomysł by zeswatać Big Maca z Cheriilie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Sweetie Belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 (edytowany) W sumie to chyba Scootaloo bo w czasie piosenki pierwsza do niego zagadała czy ma coś do roboty w dzień Podków i Serc, a reszta to podchwyciła. Ewentualnie Sweetie Bell bo to ona śpiewa, że Big Mackintosh jest idealnym kandydatem na partnera Charliee. Edytowano Wrzesień 26, 2013 przez Ravin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 (edytowany) Bravo Ravin punkt. Pytanie czy :appleblom: była od początku za tym pomysłem, czy też reszta Musiała ją do tego przekonać ? Edytowano Wrzesień 26, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts