kapi Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Co się będę rozpisywał, pomysł dany przez Rebona, jedynie słuszny i właściwy. Zatem offtopujcie sobie harmoniści ile chcecie, w granicach rozsądku, żeby nie trzeba było usuwać postów z sesji. Dla niewtajemniczonych i dla oficjalności temat powstaje do pisania offtopu dotyczącego sesji W poszukiwaniu harmonii. PS Tak będę starać się to czytać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) Czyli incjatywa weszła w życie. To dobrze bo teraz można spamić (z umiarem oczywiście) Edytowano Styczeń 26, 2014 przez Rebon Alchemist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 (edytowany) Ludzie zadanie dla was ! teraz włazimy do sesji i usuwamy cału offtop ok? każdzy swoje posty Edytowano Styczeń 26, 2014 przez Sierżant Guardian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Właśnie straciłem minutę życia, a ty kilka sekund, by przeczytać ten bezsensownie niepotrzebny post. Gratulacje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Dziekuje tego potrzebowalem,gdyz przez wiekszosc dnia nie mam nic innego do roboty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 W końcu jest miejsce gdzie możemy pisać ,,Gdzie jest Kapi?" bez nawiasów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 *gasp* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 Hej ludzie nie musicie usuwać offtopu, bo odkąd dostałem uprawnienia, to się wszystkim zająłem. Każdy offtop, który nie był śmieszny, nie nawiązywał do sesji i nie pomagał w niej już usunąłem, wszystko co zostało ma moje zatwierdzenie offtopu znośnego, bądź wręcz właściwego, więc nie musicie się fatygować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dakelin Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Nie będzie mnie od 2 do 8 lutego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Sesja się jeszcze toczy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Toczy ale bardzo powoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Aha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Bym coś napisał, ale taka cisza że aż strach przerywać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Właśnie coś napisałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Napisze coś dziwnego i co? 3 tydzień bez sensownego odpisu,nuda że aż c...m wieje. Tłajajt ma skrzydała a flatershaj ma kamień fizjologiczny pod łóżkiem Zatem piszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Och bez przesady... Odrobiny cierpliwości, Kapi ma sporo na głowie, uszanujmy to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 A ja niby nie mam,gdyż mam jak wszyscy wiemy 18 lat a poza tym chodzę do technikum w dodatku informatycznego i wicie jakie to męczące a mimo to mam czas. ---------- Zgaduję że (kapi) uczestniczy we wszystkim co tym nauczycielom przylezie do głowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Ale mimo to uszanujmy to... Do tego pamiętaj, że rola Mistrza jest trudniejsza i jednak męczące może bywać pisanie bardzo długiej odpowiedzi, a do tego patrzenia jak inni marudzą, że wciąż nie ma odpisu. Coś takiego odbiera chęci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) mój kolega tak ma... to nie jest miłe. Nie chodziło mi o offtop tylko o sesję. Edytowano Luty 3, 2014 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Chyba zagram popatrzę ja schnie farba,bo mam więcej rozrywki niż tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 No to idź, skoro tak bardzo chcesz. Miłego patrzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Albo mam lepszy pomysł pogram w Neverwintera.ha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Atlanstis powiem tak. Słyszałem że jest wolne miejsce na MG, Idź zapisz się, zostań MG, zrób własna sesje i zobaczymy jak to będzie u ciebie wyglądać. Pamiętaj że "Pozukiwanie Harmoni" to nie jedyna sesja Kapiego i inne sesjie też oczekują na odpisy. Więc nie rób problemu tam gdzie go nie ma. Ja po fizycznej pracy w fabryce czasami jak przychodze (mam nocki) to nie jem kolacji tylko jak przyjde to kłade się do łóżka. Kapi ma pasje by być dobrym uczniem, wiec poświęca temu cały czas jaki może przeznaczyć. Gadałem z nim.... 3 godziny czytania postów i teraz pisze duzy odpis. Ciesz się że Kapi nie robi jak inni MG jakich poznałem (grałem w Amerykańskiej Sesji ) np. Atlantis poszedł spac i mu się śniły koszmary (tyle), Kapi to osoba która lubi rozwinąc tekst, z chęcią rozwinie i napisze o czym był koszmar itp. Więc Atlantis bardzo cię prosze.... Uszanuj to.... Szanuj innych a sam będziesz szanowany ~Czytał Piotr Fronczewski 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) Atlantis nie tylko ty chodzisz do technikum. Ja chodze do Zespołu szkół elektronicznych - w skrócie elektronik - w Radomiu, jestem na profilu technik-elektronik który jest najtrudniejszy - ogólnie szkoła jest ciężka - i mimo ogromu nauki mam czas na wszystko... Może dlatego, że się nie uczę hehehe Edytowano Luty 4, 2014 przez Rebon Alchemist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts