Guardian Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 ja ide na miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Chciałbym się zapytać kto jest w zbrojowni oprócz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 (edytowany) Dobra, żeby nie było. Plauge (i częściowo Guardian, ale z Nim już rozmawiałem) natychmiast kończą tą zbrodniczą i obrzydliwą działalność. Fakt jest faktem, że pozwoliłem na nią, ale z wyraźnym zastrzeżeniem, że macie to zrobić tak aby nikomu nie przeszkadzać. Jeśli jednak jak widzę napisaliście w sesji coś co rzucało się w oczy pod tym względem, to przekroczyliście dopuszczalne normy. W sesji są porządni ludzie, którzy nie powinni i nie chcą czytać takich obrzydlistw, jakie wypisaliście, więc natychmiast (wiem ,ze Guardian podobno już to zrobił) osuńcie niepożądane treści i przywróćcie ład. Przypominam, że jeśli psujecie zabawę, to łamiecie regulamin, a to jest rzecz prawie święta. PS wypadałoby wszystkich przeprosić oficjalnie w sesji, przynajmniej uważam to za należyte zachowanie. Ja się personalnie nie gniewam, choć wolałbym uniknąć takich sytuacji na przyszłość. (Na przyszłość, jeśli mówię ,że wszystko ma być albo w spoilerach, które łatwo da się ominąć bez czytania, albo gdzieś, gdzie nikt tego nie przeczyta, to tak ma być, a nie w postach w sesji robicie do tego wprowadzenia ,tak ,że ludzie już wiedza co się dzieje, a sesja natychmiastowo traci na poziomie) Edytowano Marzec 13, 2014 przez kapi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Chciałbym się zapytać o dwie rzeczy. 1. Jakie są grupy? (jakie mają cele, bo zapomniałem) 2. kto jest w zbrojowni oprócz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 1. Grupa walczaca na ulicy, grupa do ataku na koszary, grupa idąca do zamku tyle znam 2. Jest tam chyba Rebon i npc solid box Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Czy Shadow jeszxze gra ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 (edytowany) Tak, jestem w zbrojowni. Edytowano Marzec 17, 2014 przez Rebon Alchemist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Giercownik jak mi wiadomo Shadow to BN ( Bohater Niegrający [ Taki NPC tylko, że po polsku]) I tak dalej gra, bo to Kapi nią gra. A jeśli chodzi o mnie Aka. Wolfast Aka. ShadowCaller to muszę cie rozczarować dalej gram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Czekam na odp od Shadow... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Kto jest w miejscu zbiórki grupy która pójdzie na zamek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 A gdzie jest to miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Po prostu miejsce zbiórki... gdzieś w jaskiniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Masked i Atlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 aha dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Ja idę z grupą Grima na ulice. Just sayin'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 O. Nie pamiętałem o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Ja też idę z Tomkiem tylko nie wiem gdzie się zbieramy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 W głównej jaskini. Jest tam cała masa kucyków. Myślę, że nie przegapicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Ok dzięki za info Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giercownik13 Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Moonlight jest zdrajczynią ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Oczywiście a co myślałeś że burgerem. A nickowi od upływu krwi w główce się pomieszało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 A nickowi od upływu krwi w główce się pomieszało Ależ skąd. On tylko wykonuje swoje zadanie. Jakby się położył na ziemi i krzyczał "widzę motylki!" wtedy przyznał bym Ci rację . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Tak, mieliśmy w Teamie zdrajców, tylko starajcie się to ładnie odegrać tak jak ci którzy o tym wiedzieli wcześniej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Kek. Ja wiedziałem o Moonlight, ale o Nicku nie miałem pojęcia. Arcek się świetnie maskował, gratuluję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 A dzięki, dla takiego efektu warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts