Gość Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Wypisujemy nazwiska sławnych ludzi lub youtuberów które są bronymi. Nie pisać osób, które są sławne i zajmują się głównie kucykami. Ludzie: -John Cena-amerykański wrestler -Markuss Notch Person-twórca Minecrafta -Gabe Newell-założyciel firmy Valve, twórca m. in. Half Life'a -Bill Clinton-były prezydent Stanów Zjednoczonych -CM Punk-wrestler Raw -Kristian Nairn-aktor w serialu "Gra o Tron"Youtuberzy: -StalinCWHC-tworzy przeróbki "bez ivony" znanych filmów i kreskówek (w tym My Little Pony) -Gurgie-tworzy różne rzeczy jak np. Gurgorecenzje albo Gurgomiejsca -JJayJoker-polski Lets Player, znany z serii "Przygody z Minecraft" -Dudul-polski Lets Player -cr1tikal-polski Lets Player -CichyWuj-polski Lets Player i animator -Hank Green-amerykański blogger/vlogger, tworzy muzykę -yachuprodukcja-tworzy mixy z filmów z Youtube -CR-członek ekipy TeamTGWTG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrajsDeSan Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Chyba jjoker i dudul są broniakami (wnioskuje tak z niektórych wypowiedzi ich fanów). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Najwspanialszy ze wszystkich lets playerowców i nie mam namyśl siebie cr1tikal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Hm... Ja! (Syndrom Rainbow xD) Tak na serio, to chyba JJay, a z tych żywych*, to Stalin, Dudul i ktoś tam jeszcze, ale nie pamiętam nicku *Nie, to, że się nabijam ze śmierci... To po prostu mój czarny humor się udziela... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Proszę zatem autora tematu o dodawanie wymienionych youtuberów w pierwszym poście, tak jak zaproponował to Zegarmistrz, by kolejne wiadomości nie powielały już wspomnianych. Utrzyma to porządek i przejrzystość w temacie. Pozostałych również uczulam, by przejrzeli wymienione osoby. W przeciwnym razie, temat wyląduje w koszu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReySombra Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Ze sławnych osobistości to wiem że Deadmau5, i twórca Minecrafta i właściciel mojang nazywa się chyba Markus Persson (notch) i podobno jak legenda głosi sam Eminem jest bronym bo chyba w jednym z jego teledysków coś było z Trixie ale nie pamiętam dokładnie tylko to jest niepotwierdzone. Btw jak komuś się będzie nudziło i znajdzie ten teledysk to bym był wdzięczny gdyby mi go podesłał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Proszę zatem autora tematu o dodawanie wymienionych youtuberów w pierwszym poście, tak jak zaproponował to Zegarmistrz, by kolejne wiadomości nie powielały już wspomnianych. Utrzyma to porządek i przejrzystość w temacie. Pozostałych również uczulam, by przejrzeli wymienione osoby. W przeciwnym razie, temat wyląduje w koszu. Już się robi, z aktualizacjami nie powinno być problemu gdyż codziennie wchodzę na MLPPolska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) Z YTberów dość znany (te swoje kilkadziesiąt tysięcy subów ma) w swoim czasie minecrafter, niejaki CichyWuj. Link do kanału: http://www.youtube.com/CichyWuj Edytowano Luty 6, 2014 przez WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Pewdepie,no nie? Guzik prawda. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Z takich co byli sławni z YT zanim zostali bronies to Hank Green Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Pewdepie,no nie? W którymśtam filmiku powiedział, że nie jest brony, bo nagrywał Amnesia Small Horse, gdzie było trochę kuców i ludzie się darli, że jest brony i zaczęli unsubować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Ok, od teraz będe tu zamieszczał ludzi potwierdzonych i niepotwierdzonych, nie będe zamieszczał tych, którzy wyparli się z bycia brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Skrillex pisał na tweeterze, że jest bronym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReySombra Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Skrillex pisał na tweeterze, że jest bronym. POWAŻNE ?! nie spodziewałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Dodajcie jeszcze Billa Clintona, byłego prezydenta Ameryki. Jeden z dowodów: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 CM Punk i Randy Orton - wreslingowcy z Raw. Z tego co mi wiadomo, to też należą do kręgu bronies. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) @Up Serio? Rock nie jest bronym..on tylko wypowiada się na temat serialu i mówi, że jego syn go ogląda. Naprawdę bardziej weryfikujcie takie informacje. Edytowano Luty 16, 2014 przez Sttark 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MysteriousStory Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Najlepszym youtuberem jest RATCHETNESS ,gość jest niesamowity robi ekstra reakcje na filmiki fanowski a najlepsze że to murzyn ,nie że jestem rasistą ,ale szczerze ile znacie czarnych bronych youtuberów? Polecam naprawdę jak go zacząłem oglądać to nawet Pewdiepie wydawał mi się nie śmieszny . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 (edytowany) O ile dobrze mi się wydaje Kristian Nairn grający Hodora w Grze o Tron też jest bronym (Sławny. Kto nie ogląda Gry o Tron ) Edytowano Luty 17, 2014 przez Omega 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Nie jestem w 100% pewien, ale chyba użytkownik kanału yachuprodukcja. Wnioskuję po tym filmie: https://www.youtube.com/watch?v=8RPjI34n9Ho Jak myślicie, mam rację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Kolejna osoba, dość słabo znana w Polsce CR (jeden z TeamTGWTGpl): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Bronym jest TayZonday, autor słynnego "Chocolate Rain", oto dowód: http://www.youtube.com/watch?v=GKFpYX9cp-k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 Chyba jjoker i dudul są broniakami (wnioskuje tak z niektórych wypowiedzi ich fanów). Dudul należał kiedyś do trójmiejskiego fandomu. Był on od pierwszego meeta. Jak wszystko zaczeło rosnąć odłączył się od mlp całkowicie i nie chce się przyznawać do tego, że był broniaczem. Jednym z mniejszych jutuberów jest Gurgie. Jest on z krakowa i częściowo dzięki niemu poszedłem na mój pierwszy meet, bo gurgorecenzował meet w krakowie. Ciekawostką jest to, że jeast w Bronies Kambodża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Jednym z mniejszych jutuberów jest Gurgie. Jest on z krakowa i częściowo dzięki niemu poszedłem na mój pierwszy meet, bo gurgorecenzował meet w krakowie. Ciekawostką jest to, że jeast w Bronies Kambodża. Już jest zapisany, sam go dodałem na początku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts