JanetJ777 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Zgłaszam się do zabawy ,,Znajdź CM i talent". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Chciałbym zgłosić się do zabawy w znalezienie CM i talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Wszyscy dodani do listy, a Ty Oromisie już na niej jesteś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Z chęciom zgłoszę się do zabawy "Znajdź komuś CM i talent". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanetJ777 Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Zgłaszam się do zabawy ,,Znajdź drugą połówke". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Ej, ale my tej zabawy nie prowadzimy od... nie wiem, marca? Na prawde, nie macie na co liczyć, co najwyższej na własną rękę możecie prowadzić poszukiwania swojej drugiej połówki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 UWAGA UWAGAZnaczkowa Liga ma przyjemność ogłosić, kto w lipcu będzie cieszył się Nagrodą Miesiąca!Tą osobą jest...SPIDIvonMARDERGratulujemy, oraz zapraszamy wszystkich chętnych do aktywnego brania udziału we wszelkich tematach, zabawach, eventach w dziale oraz do zadawania pytań do Znaczkowej Ligi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Zróbcie konkurs plastyczny z naszymi milusińskimi. Zabawne perypetie w zdobywaniu znaczków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Nie ma mnie ledwo parę dni, a tu już CMC są na powrót klaczami? I jeszcze w dodatku nie miałem okazji zaproponować imienia dla Babs? Ja tu wracam z wyjazdu-z-ograniczonym-dostępem-do-internetu z głową pełną pomysłów, a tymczasem zabawa już się skończyła? No cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak tylko... podzielić się moimi pomysłami mimo wszystko xD Cutie Mark Crusaders Super Heroes! Ilustracja powinna przedstawiać męskie wersje CMC, ale nie bardzo szło znaleźć je w wystarczająco bojowych pozycjach, więc tym razem pozostawiam to Waszej wyobraźni. Źródła inspiracji: Oraz pomysły które przewinęły się podczas zabawy. Poza tym mam parę przemyśleń: 1. Macie jakiś lepszy pomysł na bohatera dla Babs? Bo dla pozostałych bohaterek wybrałem postaci poniekąd pasujące charakterem, ale dla Babs nie miałem pomysłu, więc wziąłem postać najbliższą imieniem. 2. Co do imienia dla Babs Seed (poza kontekstem superbohaterów) to rozważałem jeszcze Guds Sith... 3. Macie jakieś pomysły na motto naszych superbohatereków? Myślałem nad czymś w rodzaju: "With our powers combined, we are THE CUTIE MARK CRUSADERS SUPER HEROES! In order to get our cutie marks, we fight evil in all it's forms, protect the innocent and make sure justice always wins! CUTIE MARK CRUSADERS SUPER HEROES - Fight the fight!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 No Xinef.... Serio szkoda, że się "minęliśmy" Twoje propozycje zaciekawiły mnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 UWAGA UWAGAZnaczkowa Liga ma przyjemność ogłosić, kto od sierpnia będzie cieszył się Nagrodą Miesiąca!Tą osobą jest...XinefGratulujemy, oraz zapraszamy wszystkich chętnych do aktywnego brania udziału we wszelkich tematach, zabawach, eventach w dziale oraz do zadawania pytań do Znaczkowej Ligi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Cholera, zawsze coś przegapię. Można dopisać się do "znajdź komuś CM", czy też jest to lekko nieaktualne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Jasne, że możesz. Obecnie szukamy dla Oromisa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Już dosyć dawno się zgłaszałam, do zabawy "Znajdź komuś CM"(chyba w kwietniu) i nic, więc przypominam.. (Umm.. Jeśli mogę). Z góry, dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Już dosyć dawno się zgłaszałam, do zabawy "Znajdź komuś CM"(chyba w kwietniu) i nic, więc przypominam.. (Umm.. Jeśli mogę). Z góry, dziękuję Wiemy, wiemy. Wystarczy zajrzeć do naszej listy (którą kiedyś pokazywaliśmy), aby zobaczyć ile jest osób chętnych do naszych zabaw - obecnie głównie do tej, ponieważ inne zabawy mają zwykle charakter eventowy, lub mamy inne listy. Chętnych jest całkiem dużo, a my staramy się dawać następne osoby aż będzie można z czegoś wybrać odpowiedni znaczek oraz talent. Niektóre osoby trzymamy dłużej na liście, ponieważ zależy nam na tym, aby nie było problemu ze znalezieniem dla tej osoby znaczka, bo co można powiedzieć o użytkowniku który jest na forum trzy dni? Ale spokojnie, następną osobą dla której będziemy szukać uroczego znaczka oraz talentu będziesz Ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 O co chodzi z tymi iksami i ptaszkami ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Po prawej znajduję się legenda, być może nie jest widoczna od razu - robiłem to na 1920/1080 px, teraz powinna lepiej widoczna. Osoba z ptaszkiem wzięła już udział w zabawie, a osoba z iksem jeszcze nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Proszę zmienić nick "Raizen" na nick "Insomnia" Done, przy okazji zapraszam do podawania swoich propozycji dla obecnego uczestnika, im ich więcej, tym szybciej będziemy mogli dać następną osobę ~Fragin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Zgłaszam się do zabawy "Znajdź komuś CM i talent". Unek, siostro ty moja! Jesteś kochana. ~ Phin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarlockBrony Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 To może krucjata na jakieś imperium ? XD życze dalej takiego zorganizowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Coś dawno nie aktywny temat :\ Więc mam pytanie, można się jeszcze zgłaszać do zabaw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts