Major Kusanagi Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Zdecydowanie ziemny kucyk. Brutalna siła, zwinność i taktyka. A nie jakieś tam magie czy latanie. Link do komentarza
PhosiQ Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Jednorożec ze względu na magię, która według mnie może umożliwić rzeczy bardziej fascynujące, niż samo latanie (zresztą - dzięki magii i latać się da ) - a także, bo moja ulubiona bohaterka serialu jest jednorożcem :> Link do komentarza
Pesgenu Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Mimo że moim ulubionym kucem jest Fluttershy to ja bym wybrał jednorożca! Magia jest jak Internet, możesz wszystko - tylko sam sobie jesteś ograniczeniem! Link do komentarza
Cadenza Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Ani pegazem,jednorożcem czy tam ziemskim kucykiem. Chciałabym być alicornem ( po łacińsku unipeg). Ale jakbym była alicornem to na 100% Cadenzą! Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 BOOOOOOOO!!!!! Tylko normalne kucyki Link do komentarza
GucioPL Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Chciałbym być ziemnym kucykiem czyli pinkie pie xd Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Jednorożcem, a gdyby mi się zachciało latać podniósłbym się magią i latał Link do komentarza
Sosia Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Trudne pytanie... Jednorożec czy pegaz? Nie mam pojęcia. Link do komentarza
Zaraza Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Trudne pytanie... Jednorożec czy pegaz? Nie mam pojęcia. Jest jeszcze kucyk ziemny i alicorn Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Jest jeszcze kucyk ziemny i alicorn Alicorny są o 20% cooler, żeby taki normalny user mógł je wybrać. Link do komentarza
Zaraza Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Alicorny są o 20% cooler, żeby taki normalny user mógł je wybrać. Ale można pomarzyć... Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Ale można pomarzyć... Będąc alicornem nie miałbyś normalnego życia. Osobiście wolałbym być jednorożcem. Jedyna zaleta bycia alicornem to dłuuugi czas życia. Link do komentarza
Zaraza Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Będąc alicornem nie miałbyś normalnego życia. Osobiście wolałbym być jednorożcem. Jedyna zaleta bycia alicornem to dłuuugi czas życia. Nie przekonywuj mnie do nie bycia alicornem, bo ja chcę być pegazem Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Będąc jednorożcem możesz wyczarować sobie skrzydła, albo samą umiejętność latania. Poza tym można sobie zrobić mechaniczne, steampunkowe skrzydła. Link do komentarza
DJ_$P33DX Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Pegaz Pegazy są naj Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Nie wiecie co mówicie. Ziemne kucyki są najlepsze. Siła, zawziętość, rozwój, piechota nie jakieś tam fanaberie. Link do komentarza
Zaraza Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Będąc jednorożcem możesz wyczarować sobie skrzydła, albo samą umiejętność latania. Poza tym można sobie zrobić mechaniczne, steampunkowe skrzydła. Ale trzeba się nauczyć tych zaklęć, a mi uczyć się nie chce xD Link do komentarza
Lisica Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Ale trzeba się nauczyć tych zaklęć, a mi uczyć się nie chce xD Zgadzam się. Chcesz latać bez nauki tego zaklęcia na latanie? Albo pegaz, albo - alikorn. Wtedy masz darmówę. Wyćwiczysz latanie(od 3 - 6 prób) i latasz. Link do komentarza
Imka2000 Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Pegazem bo jak to napisała zaraza "trzeba się nauczyć tych zaklęć" A do nauki ja nie za bardzo jestem przywiązana Link do komentarza
Lisica Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Pegazem bo jak to napisała zaraza "trzeba się nauczyć tych zaklęć" A do nauki ja nie za bardzo jestem przywiązana No albo jak pisałam - alikornem. Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Magia daje dużo większe możliwości, poza tym w kopytach dużo utrzymać się nie da. Przy wszelkich pracach ręcznych potrzebny jest róg. Link do komentarza
Tarreth Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Kiedyś wydawało mi się, że moim typem jest pegaz... Nie lubię magii, więc nie przepadałem za jednorożcami - zresztą one zawsze wydawały mi się burżujami. Wszystko się zmieniło, gdy na potrzeby Projektu Avatar stworzyłem swojego OC - Alicorna w złocistej zbroi. Może to właśnie tak subtelne połączenie fizycznych sił i magicznych zdolności? Jest to zdziebko OP, wiem, ale... Tak czuję. Jeśli jednak macie jakieś przeciwwskazania, to wybiorę chyba pegaza. Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Też uważam magie za burżujstwo tak jak i uważam pegazy za "lekko" zarozumiałe. Dlatego ziemne kucyki rządzą. Pomysłowość, siła, ciążka praca i cała reszta innych cech. Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Jeśli jednak macie jakieś przeciwwskazania, to wybiorę chyba pegaza. Jesteś na tyle pro, że posiadanie przez ciebie kucyka niższego niż alicorn byłoby nieodpowiednie. Link do komentarza
Xan Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Tam na początku topicu chyba pisało że można wybrać tylko ziemskiego kucyka, pegaza albo jednorożca, skąd wam się tu alicorny biorą? A ci co chcą sobie wyczarować skrzydła, przypomnijcie sobie słowa Twillight jak mówiła że "to zaklęcie było zbyt trudne by użyć go na wszystkich". Skoro ona z talentem do magii miała problem, to moim zdaniem wy sobie możecie pomarzyć o tym zaklęciu. Link do komentarza
Recommended Posts