Delfinek Keola Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Skoro ona z talentem do magii miała problem, to moim zdaniem wy sobie możecie pomarzyć o tym zaklęciu. To ja już nie mogę być utalentowanym jednorożcem? Poza tym talenty konstruktorskie i mechaniczne skrzydła (które zresztą moja OC ma) też wchodzą w grę. Link do komentarza
.:LoLa:. Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Pegazy są naj, naj, najbardziej fajowe, są cool, są piękne i budzą respekt. Chciałabym być pegazem. Link do komentarza
Xan Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 To ja już nie mogę być utalentowanym jednorożcem? Z tego założenia wychodzi 90% wybierających jednorożca. Trochu ich dużo. Link do komentarza
deHavilland Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Mi to tylko ziemia zostaje... Na pegaza się nie nadaję, bo: 1 Jestem "ślepy", bez okularów to widzę na 30cm, 2 Bez sztucznego horyzontu nie latam 3 200mph to dla mnie wystarczająca prędkość Na jednorożca też się nie nadaję, bo: 1 Jestem kiepski w fantazy 2 Są ogółem takie "arystokratyczne" Zostaje ziemia i całkowicie mi odpowiada Nie widzę problemów aby ziemny nie mógł być pilotem, człowiek tez nie lata.. A koniec tych wywodów, ZIEMIA Link do komentarza
GucioPL Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 ja wybrałem kucyka ziemnego nie wiem dlaczego ale Zaraza mi to podsumował a ty keola jakiego masz kuca ? XD Link do komentarza
Fairkonik Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Wybrała bym Pegaza! Link do komentarza
Ihnes Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Ja nadal zostaję przy jednorożcu. Chociaż ziemny też mógłby być. Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 a ty keola jakiego masz kuca? Zdecydowanie jednorożec. Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Burżuj!! Nie, ja z tych bardziej jak Twi czy Donut Joe, bycie takim burżujem mi nie odpowiada. Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Nie, ja z tych bardziej jak Twi czy Donut Joe, bycie takim burżujem mi nie odpowiada. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=k8whn597qTY Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 MI najbardziej by odpowiadało bycie pegazem, bo po prostu lubię traktować wszystko lekko. Jednorożce źle mi się kojarzą (chyba czytam za dużo fantastyki... ), zaś do kuców zwykłych nie mam żadnych zastrzeżeń i bardzo je lubię, ale... no to nie jest to. Miło by było mieć skrzydła... Link do komentarza
Ihnes Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 W jednorożcach lubię to, że swoje zdolności mogą wykorzystywać w różny sposób. Link do komentarza
MacTavish Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 E tam.Latać można się nauczyć(wiem że za dużo Dragon Balla się naoglądałem XD),ale raczej wątpię więc chyba Pegaz to najpewniejsza odpowiedź,chociaż gdyby nie było wyboru pegaza to jednorożec też nie jest zły Link do komentarza
Wujek Tadek Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Oczywiście , że jednorożec , możesz sobie wyczarować skrzydła , a ziemskie kucyki jak dla mnie słabe są Link do komentarza
makówka Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Mój rodzaj to również pegaz, choć ziemnym w sumie też bez przeszkód mógłbym zostać :sleepy: Link do komentarza
IsayYay Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Ciężko wybrać, z jednej strony jednorożcem bo magia bardzo mnie interesuje(to pewnie dlatego, że uwielbiam gry rpg ), ale jednak wybrałbym pegaza bo zawsze chciałem sobie polatać, oderwać się od ziemi i zobaczyć ten świat z zupełnie innej perspektywy. Poza tym RD i FS to moje ulubione kucyki Link do komentarza
Dasher Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Ja bym chciał zostać pegazem. Mógłbym latać i chodzić po chmurach :3 Link do komentarza
Ihnes Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Chodzenie po chmurach to jednak jest coś..., ale wolałby umieć się teleportować. xD Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Pegaz... no chyba, że jako jednorożec mógłbym sobie wyczarować skrzydła. Ale takie do latania, nie oglądania, rzecz jasna. Bo nic nie przebije tej szybkości, tej gracji, tej NIESAMOWITOŚCI dostępnej tylko dla gatunków podniebnych. Rzekłem. Link do komentarza
Ihnes Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Jeśli chodzi ci tylko o latanie to najlepszy pegaz. Link do komentarza
Poziomka Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Ja... jednorożec oczywiście Link do komentarza
Lisica Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Postanowiłam napisać minusy i plusy 4 gatunków kucy: Jednorożec: + magia - wszystkich zaklęć MUSI się uczyć - Brak możliwości latania (No chyba, że se skrzydła wyczaruje, ale zaklęcie jest trudne) Pegaz: + Latanie + szybkość, zwinność itp. + Możliwość chodzenia po chmurach - Nie umie czarować (Chyba, że rodzice to jednorogi to może odziedziczy talent do zaklęć i se różdżkę skobinuje) Zwykły kucyk: + Duża gracja (Jak u każdego innego rodzaju tyle, że posiada tej gracji Najwięcej) + Siła (No bo co? Ma jakąś nagrodę) - Nie umie czarować (To samo co u pegaza) - Nie może latać (Chyba, że jednorożec mu je załatwi) Alikorn: + Możliwość latania + Magia + Gracja + Dłuższe, życie (Tak o... 20% dłuższe) - Ilość obowiązków (Ciekawostka: 2/4 obowiązków należy do alikorna. Nie wiem czemu) I ja tak czy siak alikornem wolę być. Jakbym pominęła coś to pisać. Link do komentarza
Recommended Posts