Sowenia Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) Lubię sobie czasem porysować więc mam już kilka bazgrołków. Zainwestowałam też w skaner, a więc nie muszę psuć rysunków słabą jakością lub próbami digitalizowania. Coby nie przedłużać, będę się tutaj chwalić swoimi "dziełami" ~ Spoiler Jedna z dwóch moich personalnych OC Frozen Peacock A tutaj drugie personalne OC Vanilla Pudding c: Próbowałam zrobić vectora. Więcej nie próbuję xD Spoiler Spoiler Edytowano Październik 22, 2016 przez Uszatka 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Uszatka bardzo ładne prace ^^ Uszatka rysować więcej, uszatka mieć talent. w drugim obrazku pierwszego spoileru kucyk ma za dużą głowę, ale kto się tym przejmuje ^^ Ogólnie wszystko jest śliczne, czekam na kolejne prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 21, 2014 Autor Share Napisano Luty 21, 2014 Uszatka bardzo się cieszy c: Uszatka będzie rysować~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 (edytowany) Masz bardzo fajny styl. Najbardziej podoba mi się kucyk nr 1. Jedynie do czego bym się przyczepił to nogi, zrobił bym troszkę bardziej łukowate , ale to już rzecz gustu. Ogólnie masz bardzo fajną kreskę i widać pewną rękę.( Nie widać śladów po ołówku) czego ci zazdroszczę ja mam trochę za ciężką i czasami muszę to urywać pod cieniowaniem/kolorem. Edytowano Luty 21, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Ogółem jest super, bardzo mi się podoba W pierwszym wydaje mi się, że kucyk ma trochę dziwne udo i ma trochę zbyt szeroko nogi, ale cała praca prezentuje się całkiem nieźle, ma ładne kolory. Vector zrobiony całkiem przyzwoicie, jednak wydaje mi się, że ma źle osadzone oko. Reszta wygląda w porządku. W trzecim podoba mi się kolorowanie i cieniowanie, jednak wydaje mi się, że ma trochę za wysoko nos. Poza tym fajnie. Ostatni obrazek podoba mi się najbardziej Fajny styl. Oczywiście to tylko moja opinia. Oby tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Bardzo ładne rysunki. Zdecydowanie dla mnie najładniejszy jest nr.1, choć i numerowi 3 nie można nic zarzucić. Bo jednak najlepiej wychodzi ci rysowanie na kartce. Także życzę powodzenia w dalszych pracach i rozwijania talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 28, 2014 Autor Share Napisano Luty 28, 2014 Nowa praca. W nieco innym stylu niż poprzednie. Czasem lubię poeksperymentować z węglem i ołówkami. Aczkolwiek teraz myślę, że mogłam jej pokolorować oko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 paluchami nie rozmazuj bo plamy odcisków pozostaiasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Praca bardzo ciekawa, a zachwaszcza technika. Jedynie do czego mógł bym się przyczepić to odciski palców, tak jak już powiedziała "Metka". Ogólnie ta praca podoba mi się tak samo jak poprzednie. Masz fany styl i oby tak dalej. Czekam na kolejne prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 1, 2014 Autor Share Napisano Marzec 1, 2014 (edytowany) Bardzo wam dziękuję za opinie i porady :3 Z tymi palcami to wiem żeby nimi nie rozmazywać. Mam specjalną "kredkę" do rozmazywania, a palce pobrudziłam sobie węglem i podczas samego kolorowania :/ Jedynie pod koniec uznałam, że skoro są ślady to już nie będę się bawić. Mój nowy avek :3 A to stara praca odgrzebana w czeluściach laptopa. Sponifikowane OC projektu postaci do opowiadania jakie mam zamiar napisać (taa..jasne napiszę ) o imieniu Azhar. Jest on królem stąd alikorn i korona. Edytowano Marzec 1, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Av'ek cudaśny! :3 Bardzo ładne prace! Ptasie pozdrowionko. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 1, 2014 Autor Share Napisano Marzec 1, 2014 Bardzo dziękuję ^^ Sowie odpozdrowionko~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Fajny,i epicki też mam zamiar narysować na próbę jakiegoś Avka tylko że nie w Digitalu , Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 18, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Po wielu dniach bez ołówka w ręce w końcu coś nabazgrałam. A oto owoc mojej pracy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Całkiem niezłe, furry to polepsza Tylko nie pasuje mi pyszczek i grzywa, ale to tylko moja własna opinia, więc tak jakby jej nie było. Są gusty i guściki, a rysować powinnaś jeszcze więcej, b. dobrze Ci idzie Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez Polish_grass 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 18, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Dziękuję za opinię. Mi osobiście grzywa akurat bardzo się podoba i wyszła idealnie tak jak chciałam. Ale co do pyszczka..no najlepszy nie jest. Ciągle szukam swojego stylu pyszczków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Wygląda świetnie 10/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Mam na Uszatkę focha, Uszatka nie pochwaliła się tym wątkiem. Uszatka rysuje zacnie, prace mi się bardzo podobają (szczególnie Twój stary avek jest przeuroczy ), ode mnie 10/10 :3 A i uwielbiam Twoje OC :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Dziękuję wam za opinię, bardzo mnie cieszą c: Mam na Uszatkę focha, Uszatka nie pochwaliła się tym wątkiem. Uszatka rysuje zacnie, prace mi się bardzo podobają (szczególnie Twój stary avek jest przeuroczy ), ode mnie 10/10 :3 A i uwielbiam Twoje OC :3 Nie pochwaliłam się bo jakoś tak mi wypadło z głowy xD Więc nie fochaj się na mnie :c Uszatka przeprasza! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Hej Pani Uszatko. Mam małe pytanko. Jest możliwość złożenia requesta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Hej Pani Uszatko. Mam małe pytanko. Jest możliwość złożenia requesta? W sumie czemu nie pod warunkiem, że to nie człowiek i bez tła. Te dwie rzeczy mi nie wychodzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 2, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2014 Tak dawno nic tutaj nie wrzucałam, a kilka nowych tworów mam więc czas odświeżyć galerię~ Jak widać próbował się w digitalu, ale..wolę na kartce. Kategorycznie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Dat Luniaczek Też wolę na kartce. Digital jest fajny, ale wkurza mnie tak czy inaczej XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 2, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2014 Luniaczek ma niechciany cień na kolanie i fragmencie nogi Nie lubię digitala bo to zupełnie inna forma. Myszką źle się rysuje, tabletem jeszcze gorzej..nie, to nie dla mnie i już. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Popieram ja też wole na kartce, w dodatku kartka ma jedną rzecz która pokazuje kunszt rysownika :"Kartka nie wybacza błędów" A co do rysunków jak na twoje pierwsze rysunki w digitalu to mogą być , w sumie to najlepiej wyszedł ci rysunek nr 2 , a w dwóch pozostałych popracował bym nad kreską przy konturach po za tym nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Życzę ci powodzenia w dalszych artach ,ćwicz /rysuj . Czekam na następne twoje arty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się