Paladyn Zanderson Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Wstałem z łózka trochę później niż reszta, ale na szczęście nie spóźniłem się za bardzo. Wziąłem swoje sztylety i tobołek, oraz poprawiając włosy skierowałem się w stronę komnaty Aremiry. inni już czekali, więc przywitałem się: Witajcie przyjaciele mam nadzieje, że moje wisiorki przydały wam się - uśmiechnąłem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Dziękuję jeszcze raz i tak czułdem się z nim nieco bezpieczniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Aremira zajęła się ostatnimi przygotowaniami do drogi. Po nich zajęła się swoją bronią i jej analizą, a gdy godzina odjazdu powoli zaczęła się zbliżać, zapytała - Gdzie reszta? Gdzie są Arthael, Nedernen i Falco? Za 10 minut powinniśmy wyruszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 -Ja tutaj.-Powiedziała Nedernen przyłączając się do grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 - Zobaczę czy jeszcze śpią- Powiedziałam do grupy po czym skierowałam się do pokoju Arthaela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Emyr podziękował mi za wisiorek ponownie i rzekł, że z nim czuł się bezpieczniej. Uśmiechnąłem się promiennie do nie go położyłem rękę na jego ramieniu - Cieszę się, że wisiorek mój dał ci spokój duszy przyjacielu. Rad też jestem, że dotrzymałeś obietnicy jaką złożyłeś gdy ci go darowałem - rzekłem, śpiewnie i patrzyłem jak Aremira czyni ostatnie przygotowania do odjazdu. Nagle zapytała czemu nie Faleko Nedernen i Arthela, na szczęście Nedernen już biegła w naszą stronę, brakowało tylko naszego człowieka- podróznika i Penthaina, więc sprawdziłem czy moje sztylety zabłysły, ale nic takiego się nie stało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 A więc ja pójdę po Falco - stwierdziła spokojnie Aremira i udała się w stronę odpowiedniego pokoju, gdy była już przy nim zapukała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Arthael zebrawszy broń wyszedł z pokoju w którym nocował. Rozejrzał się i wyciągnął sztylet którym zaczął kręcić między palcami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 (edytowany) Idąc sprawdzić czy Artheal jeszcze śpi prawie zostałam uderzona drzwiami. Artheal otworzył drzwi i chyba mnie nie zauważył. Chwyciłam go za nadgarstek i zaczęłam ciągnąć w stronę pokoju Aremiry. - Prawie zaspałeś- Powiedziałam uśmiechnięta Edytowano Marzec 17, 2014 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Aremira pukała dalej. Powinni już ruszać, a tym czasem czekali na hobbita. Cały czas nie mogła się nadziwić im i ich cechom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) Widać nasz kochany Penthain postanowił ulec zwyczajom swego ludu, o co moje elfie oczy widzą czyżby Delois znalazła polówkę drugą ? - rzekłem z uśmiechem obserwując jak Delois z uśmiechem ciągnie naszego człowieka - podróżnika za rękę Edytowano Marzec 20, 2014 przez Wołchw Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - Silna jesteś... Ale chyba nie musisz już mnie ciągnąć. - powiedział do ciągnącej go Delois. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 (Uwaga. Od teraz następuje zmiana hobbita. Z powodu nieobecności użytkownika zastąpi go ''Frodo''. Wszystko jest tak samo, tylko od początku uważamy, że była wszędzie jej postać) Imię: Mira Nazwisko: Foxburr Rasa: hobbit Płeć: kobieta Charakter: Waleczna, śmiała, Pewna siebie Broń: Łuk, zrobiony na jej wzrost Wygląd: Dość wysoka, jak na hobbita. Ma ciemne blond włosy i niebieskie oczy. Ubiera się w ciemno-zieloną bluzkę, ciemno-żółte spodnie, oraz w płaszcz z kapturem zapinany broszką w kształcie księżyca. Broszka: http://ankabizuteria.pl/1468-8290-large/komplet-z-czerwonym-koralem-listek.jpg Najlepiej wykształcona umiejętność: Strzelanie z łuku. Informacje dodatkowe: Jako młoda Hobbitka często uciekała z domu. Była niezbyt lubiana w rodzinnych stronach. Strzelania uczyła się od zaprzyjaźnionego elfa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Mira wyszła z pokoju z uśmiechem mówiąc: - Dzień dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 -Witaj. Długo na Ciebie czekamy, ale to nic.-Powiedziała z uśmiechem elfka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 (edytowany) - Przepraszam- powiedziała przeciągając sie- Ale nie spałam całą noc i nad ranem zasnęłam Edytowano Marzec 24, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Witaj. Muszę poinformować, że powinniśmy być już w drodzę, posieszmy się - rzekła Aremira i dosiadła swego konia, czekając na hobbitkę i resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 -Dobrze. Pospieszmy się, bo czasu brak.-Powiedziała Nedernen i wsiadła na konia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Dobry Awwww... Pomysł- I wsiadła na swojego kuca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Popatrzałam się na czarodzieja o imieniu Raizen. - Czy mogłabym z tobą znów jechać?- Zapytałam uśmiechając się sztucznie, nadal nie mogę się przyzwyczaić, że ktoś jest mi potrzebny, zawsze wszystko robiłam sama! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Dzień Awwww... Dobry Delois- powiedziała hobbitka, raz po raz ziewając Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Dziś możesz jechać na Farah. - powiedział do Delois. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Eldinera wskoczyła na Pączka gotowa do drogi. - gdzie teraz idziemy? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Jak to dobrze, że ja konia nie potrzebuję - powiedziałem radośnie kuśtykając za końmi i śpiewając pieśń podróżną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Gdzie? W sumie dobre pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts