Sowenia Napisano Wrzesień 17, 2016 Share Napisano Wrzesień 17, 2016 Kubek. Hm. Co może oznaczać kubek? XD Plantację herbaty? W sumie czemu nie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 15 godzin temu Uszatka napisał: Plantację herbaty? Też mam herbatkę~załóżmy ligę herbacianą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 talerz pełen żarcia - będę się wydzierał na ludzi w hell's kitchen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Budzik... Hmm... Będę Mistrzem Tortur? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iii Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Konsola do gier - Będę pracował w fabryce konsol? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Bongo........ "Trzeba zadać sobie jedno zajebiście ale to zajebiście ważne pytanie. Co lubisz w życiu robić ? A potem zacznij to robić" A lubię "jarać blunty" Więc będę ambasadorem ale nie takim zwykłym ale "takim jakim był Tony Halik" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Poduszka awww Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 (edytowany) Repetytorium Maturalne z Angielskiego RLY? Jest jeszcze medal 40-lecia PRL (Nie pytajcie czemu tam leży) Edytowano Wrzesień 18, 2016 przez Dabrowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 18, 2016 Share Napisano Wrzesień 18, 2016 Druga poduszka aww Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Październik 1, 2016 Share Napisano Październik 1, 2016 Stanowisko komputerowe. Będę pracował w biurze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 regał z aparaturą pomiarową ;/ będę pracownikiem urzędu miar i wag? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 2, 2016 Share Napisano Październik 2, 2016 Chusteczki D: Co to oznacza ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 lotek. będę panią od puszczania kuponów XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 kubek z wodą. będę chińskim filozofem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 Otwarta, praktycznie pusta puszka po orzeszkach. Zawodowa zjadaczka orzeszków ziemnych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podmieniec13 Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 16 łusek 7,62 , 3 łuski 12 gauge, 25 łusek 22 lr? znaczy że co? Mój kutie mark to będzie flaga Ameryki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henjał Napisano Listopad 1, 2016 Share Napisano Listopad 1, 2016 skrypt z wytrzymałości materiałów to oznacza że jestem wytrzymałym materiałem, nie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Listopad 3, 2016 Share Napisano Listopad 3, 2016 Plecak Hmmm... Podróżnik albo Wieczny Student. W obu przypadkach moc wrażeń zapewniona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTraitor Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 Hmmm mam po lewej gniazdko i sciane a po prawej krzeslo z poduszkami 1.elektryk brzmi niezle ale czy do diaska w eqestri jest prąd raczej nie. 2.wieczny len i spioch to by nawet paswalo klawo! Tylko jest jeszcze opcja ze bede pracowal w firmie produkujacej poduszki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puffs Napisano Styczeń 3, 2017 Share Napisano Styczeń 3, 2017 (edytowany) Kurczaki, mój brat jest moim cutiemarkiem. O zgrozo... Edytowano Styczeń 3, 2017 przez Puffy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catniss Napisano Styczeń 4, 2017 Share Napisano Styczeń 4, 2017 Szklanka. Prawie pusta. Będę piła wodę zawodowo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 O nie .. Po lewej mam zeszyt z matmy I te równiania kwadratowe D: to do mnie tak nie podobne, ale trudno .. =/ Matematica : Master of Numbers Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Szafa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Szwajcarski scyzoryk, no nieźle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Wstałem z łóżka obróciłem się w lewo i Hokejówka ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się