Gryfeł Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Kubek herbaty ponownie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Słuchawki... Spoiler Nie myślałem nad cutiemarkiem, bo nie mam żadnego talentu w tym "realnym" życiu, ale może słuchawki byłyby dobre dla mnie jako kucyka >,< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Książka "Szlak Ludowego Wojska Polskiego" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Lampka. Talent - świecenie oczami po oczach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 5, 2017 Share Napisano Kwiecień 5, 2017 Pluszak Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Talerz pomidorowej Będę śpiewał tę piosenkę dzień w dzień do końca życia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Stos zużytych chusteczek. Czy to oznacza wieczne przeziębienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Paluszki Beskidzkie o smaku sera i cebuli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan B Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 No nie!! Gimnazjalna powtórka matematyczno-przyrodnicza, w sensie że taka książka. Really? Przecież ja się nie uczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Moje oksy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Kwiecień 6, 2017 Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Talerz pomidorowej z szyjeczką. Hmmm... będę wampirem pomidorowym? xD (szyja = ugryzienie wampira ; zamiast krwi jest sok z pomidorów xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyrastyczna Napisano Kwiecień 14, 2017 Share Napisano Kwiecień 14, 2017 Kanapa... Hahhah będę się cały dzień lenić 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Kwiecień 14, 2017 Share Napisano Kwiecień 14, 2017 Nutella. Hmmm xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Kwiecień 14, 2017 Share Napisano Kwiecień 14, 2017 Tardis z modeliny ;3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henjał Napisano Kwiecień 16, 2017 Share Napisano Kwiecień 16, 2017 Godzilla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Kwiecień 16, 2017 Share Napisano Kwiecień 16, 2017 Nic. Blank flank Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elion_Time001 Napisano Kwiecień 16, 2017 Share Napisano Kwiecień 16, 2017 Chusteczki do nosa xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Pudełko z przesyłką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Gazeta "w sieci historii" Ewentualnie ładowarka do telefonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 29, 2017 Share Napisano Czerwiec 29, 2017 Karabin szturmowy AK... replika, ale AK... Podoba mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 13, 2018 Share Napisano Luty 13, 2018 Faktura. Czyżby moja przyszłość była związana z rachunkowością? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Dream Napisano Luty 15, 2018 Share Napisano Luty 15, 2018 Moja żona? Dafaq?! XD Nie wiem co to za cutie mark mogłyby być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 15, 2018 Share Napisano Luty 15, 2018 Butelka wody,ciekawe co by znaczył ten cutie mark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midnight Dream Napisano Luty 15, 2018 Share Napisano Luty 15, 2018 Pewnie rozlewnia wody butelkowanej xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 16, 2018 Share Napisano Luty 16, 2018 Mikrofon... Ta, wychodzi na to, że będę śpiewać? XD kiedy ja boję się przy bliskich przyjaciołach śpiewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się