Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Nooo, mam moc ciemności.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Bardzo ciekawe. Znam bardzo mało osób z taką mocą. Ja mam moc powietrza.-Powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Nie lubię swojej mocy.- powiedziałem spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -A dlaczego? Sądzę, że taka moc jest fascynująca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Mhm, - przytaknął z uśmiechem i złapał Jess pod ramię. - To do lasu da? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Może i tak, całkiem ciekawa i potężna, ale to przez nią to się wydarzyło. Nie ja wybrałem swoją moc.- mówiłem smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Nie jestem pewna, czy powinnam wnikać, co znaczy ,,to'', ale nie będę na wszelki wypadek.-Powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Tak... Lubię chodzić po lesie. Czuję się wtedy taka złączona z naturą...-powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 ((Ła! Poddaję się. Mogę zmienić postać?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) -A w ogóle. Jaką pogodę najbardziej lubisz?-Zapytała Harmony, gdy dotarli nad jeziorko. ((Tak. Ale później już nie będzie można)) Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Churchille Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Ja wolę stare, ponure i mroczne zamczyska. - powiedział i spojrzał na Jess, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) ((Oki. Dam tutaj, bo nie chce mi się wracać do pierwszego mojego posta tutaj. Uwaga zrzynam z Pandorki, bo nie mam pomysłów.)) Imię: Oz Nazwisko: Vessalius Płeć: Mężczyzna Charakter: Wesoły, miły, utalentowany muzycznie i plastycznie, poważny, nie lubi patrzeć na cierpienie innych. Wygląd: Wiek: 17 lat Rodzaj magii: Ciemności Umiejętności specjalne: Zamiana w kruka, czarnego królika lub kota. Potrafi przejąć kontrolę nad cudzym ciałem i umysłem. Walczy za pomocą kosy i/lub łańcuchów. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Słoneczną, ale nie tak bardzo, żeby się nie dało wytrzymać.-powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Cassidy spoglądała psimi oczami na wszystkich i ujrzała nową osobę. To był Oz, nie wiedziała jak ma na imię, ale jej się nudziło, a nikogo innego nie było, więc odmieniła się, podeszła do niego i przywitała. - Cześć, jestem Cassidy Forest, studiuję magię ziemi..czyli zwierzęcą i roślinną ... No a ty ? - szeroki uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (Widzę że magia ciemności cieszy się największą popularnością ) Sandro wyszedł ze szkoły, dalej zapisywał notatki nie patrząc nawet gdzie idzie. Dzisiejsza jego lekcja była dość... ciekawa. To trzeba przyznać. - Ech... ile jeszcze tego będzie? - Zapytał sam siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Jess weszla do lasu. -ehh... chcialabym aby byla juz zima((Magia ziemi nie jest kurde w zaden sposób zwiazana ze zwierzetami)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Oz spojrzał na dziewczynę i uśmiechną się pogodnie. - Witaj. Nazywam się Oz Vessalius i studiuję magię ciemności. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Tak?-Harmony pstryknęła palcami i wiatr przegonił chmury.-I jak?-Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 ((to powiedz mi kurde jaka jest z nimi związana! ;p)) - Aham...Fajnie i ciekawie. Jakiś głos w głowie mówi, mi że magia ziemi nie jest związana z przyrodą.. hehehe zaraz wracam. - pobiegła gdzieś zmienić dokumenty i wróciła - lubisz rysować ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Oz przytakną. - Uwielbiam. Niestety żadko mam czas. - oznajmił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Zimna dziewczyna co? - zażartował. Po chwili przyciągnął Jess do siebie i objął ją w pasie. - Albo po prostu lubiąca zimno. - powiedział z uśmiechem. Nachylił się lekko. - Całowałaś się kiedyś z magiem krwi? - zapytał lekko rozbawiony, zbliżył się jeszcze. - Chcesz spróbować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Nie chcę być nachalna... Ale...mogłabym zobaczyć twoje rysunki ? - uśmieszek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) -Całkiem przyjemnie.- powiedziałem. Zauważyłem jakąś małą martwą sówkę. Podbiegłem do niej i używając magii ciemności wskrzesiłem ją. Natychmiast się poderwała do lotu, polatała chwilę, a następnie usiadła mi na ramieniu. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) -Łał.-Harmony nie mogła wykrztusić z siebie nic więcej. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Churchille Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Nie za szybko troche?-spytala z uśmiechem, lecz widac ze nie stawiala oporu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts