Mały Hehesz Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Jessy polubila tego chlopaka, co bylo dosc dziwne, gdyz zwykle byla nieufna i wolala zyc w samotnosci. -To... jaki rodzaj magii studiujesz?-zapytala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Zadzwonił dzwonek Harmony pobiegła do klasy zostawiając zeszyt na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Mam nadzieje że mnie nie znienawidzisz bo wiem iż często jest się niechętnym do osób używających takiej magii jak ja.- powiedział spokojnie. - Mag mroku podtypu Karmazynowy Markiz. Innymi słowy mag krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Gdy zadzwonił dzwonek, zleciałem z drzewa, złapałem plecak w szpony i poleciałem do swojej klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Harmony weszła do klasy i usiadła w ostatniej ławce. Czekając na początek lekcji chciała wyjąć zeszyt do rysowania.-Musiałam go zostawić. Trudno.-Wyjęła zeszyt od magii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Cass pobiegła do swojej klasy siadając w jakieś ławce i myśli, że błyszczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Jak kto lubi-powiedziala i usmiechnela sie lekko -Chodźmy, bo spoznimy sie na lekcje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Sandro ruszył spokojnym krokiem po usłyszeniu dzwonka do swej klasy, po dotarciu usiadł gdzieś w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) Lily usłyszała dzwonek i automatycznie zakryła uczy rękoma. Kiedy ucichł, wstała i poszła do klasy. Usiadła w ostatniej ławce. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Mhm. - przytaknął, zabrał plecak i ruszył z Jessy w stronę klasy. - A jakiej magii używasz ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Lodowa. To naprawde piękna magia. Nawet nie wiesz jakie cuda mozna z niej wyczarowac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) - Piękniejsze od ciebie? To chyba trudne... W sensie stworzenie czegoś piękniejszego od ciebie. - powiedział ze słodkim uśmiechem. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Jess zarumieniła się lekko uśmiechając się. -Słodki jesteś-powiedziała nieśmiało. Zawsze postrzegała innych jako wstrętnych egoistów. Dlatego rzadko z kimś rozmawiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Wiem, Jessy, wiem. - powiedział lekko rozbawiony. - Ale za to przy twoim poziomie urokliwości można dostać cukrzycy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Stało się. Jessy się zakochała. Czy to wogóle możliwe? Chyba tak... Ale w każdym bądź razie, takiego uczucia jeszcze nigdy nie doświadczyła. -Wyjdziemy gdzies po szkole? Na przykład do lasu?-zapytała ((Tradycja, las po szkole xD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 ((Można powiedzieć, że jest po lekcjach)) Harmony wyszła z klasy i zaczekała na Enigmo. Kiedy już przyszedł, zapytała-Hej, wyjdziemy na miasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Cassidy wyszła , zamieniła się z trudem w psa i położyła się na trawie udając, że była psem od zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 ((Tradycją jest to że twoja postać zakochuje się w mojej...)) Lucius wyszedł przed szkołę i czekał na Jess. Polubił ją, nawet bardziej niż kogokolwiek kiedykolwiek. Zaczął nucić jakiś kawałek Slayera w oczekiwaniu na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Wyszedłem ze szkoły i zobaczyłem Harmony. Zaproponowała wyjście na miasto. -Ch-chętnie.- odpowiedziałem nieśmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Fajnie. Gdzie lubisz chodzić?-Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (można wymyślać własne miejsca? w końcu to inna rzeczywistość, więc inne miejsca) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) ((Tak)) Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Churchille Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (super) -T-tak właściwie to l-lubię c-czasem chodzić nad jeziorko za starym tartakiem.- powiedziałem cicho do znajomej.- Możemy się tam przejść, jeżeli oczywiście chcesz. (tylko nie ranić mi tu jakoś Enigmo, dosyć się wycierpiał, mówię to do wszystkich) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Jessy wyszła przed szkołę. -Cześć-odezwała się do Luciusa. -To.. gdzie idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Och, chętnie tam pójdę. A z innej beczki. Jaką masz moc?-Spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts