MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 Dojechali na lotnisko.-Zaraz przyjdę.-powiedziała wysiadając z samochodu. Poszła do kasy po bilety do Paryża. Szybko kupiła i wróciła do Lee.-Mam.-oznajmiła wesoło.-Jejku spóźnimy się zaraz !-powiedziała szybko i wskazała na ludzi wchodzących do samolotu 33.-Chodź.-powiedziała spokojnie. Zamknęła szybko samochód i wzięła bagaże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Lee wziął swoją gitarę na plecy po chwili podbiegł do Kat. - Mogę? - powiedział i zabrał bagaż z ręki Kat. - Cóż pozachowuję się jak facet. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 Kat odwzajemniła uśmiech. Weszła do samolotu i usiadła na pierwszym lepszym miejscu. Czekała, aż Lee zaniesie bagaże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Lee zaniósł bagaże. Wszedł do samolotu. Szukał wzrokiem Kat. Szybko ją znalazł i usiadł obok niej. - No okej. Zaniosłem. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 Kat spojrzała na Lee.-W końcu zaczynam od nowa. znaczy.. my zaczynamy.-powiedziała z uśmiechem cały czas na niego patrząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Lee uśmiechnął się. - Cieszę się z tego. - powiedział i pocałował Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 Kat odwzajemniła pocałunek. Po chwili odsunęła lekko głowę.-To by mogło trwać bez końca..-uśmiechnęła się lekko. Poczuła, że samolot startuje. Spojrzała podekscytowana za okno. Czuła, że w końcu naprawde żyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Lee uśmiechnął się. - Cieszę się. W sumie to nigdy nie latałem takim samolotem... - spojrzał na Kat i cicho się zaśmiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 -Ja w ogóle nigdy nie latałam..-powiedziała lekko zawstydzona.-Tak, tak wiem dla ciebie to codzienność.-Zaśmiała się.-Jak długo będziemy lecieć ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - Ja poza lataniem na skrzydłach i jako kruk to leciałem jeszcze meserszmitem. A nie wiem ile będziemy lecieć ale nie więcej niż trzy godziny. - powiedział z uśmiechem. - W sumie to możesz się zdrzemnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 -W sumie.. Po tym całym zamieszaniu jestem trochę zmęczona.-Położyła głowę na jego ramieniu i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Lee uśmiechnął się pod nosem, oparł głowę o oparcie fotela i sam zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 (edytowany) <Ok. 2,5 godziny później> Kat obudziła się. Stwerdessa ją szturchnęła lekko i powiedziała, że są już na miejscu. Kat odpięła pasy bezpieczeństwa i zaczęła wybudzać Lee.-Hej.. Wstawaj.-mówiła trochę zaspana. Edytowano Marzec 27, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Lee obudził się. - Co? Och. - Wstał a potem pomógł wstać Kat. - Idziemy po bagaż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 -Mógłbyś je przynieść ?-Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 ((We Francji chyba są te dziwaczne taśmy na których jeżdżą walizki. Ale pewności nie mam.)) - Mhm. - poszedł po walizki nucąc pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 Kat wysiadła z samolotu i czekała na Lee. W tym czasie zastanawiała się nad noclegiem.W końcu była już 18.00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Lee po chwili wrócił z walizkami. Spojrzał na Kat. Podszedł z uśmiechem. - No. To gdzie najpierw idziemy. I czy parler français? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 -Coś tam umiem..-powiedziała z uśmiechem.-Ale najpierw najbardziej chciałabym załatwić hotel. Jest już 18.00-powiedziała i odwróciła się w stronę Lee. Za jego plecami stał wysoki szczupły mężczyzna w garniturze.-Finn !-Powiedziała podekscytowana. Podbiegła do niego i przytuliła się szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 - Katerina? Dobrze cię widzieć! - Powiedział wesoło mężczyzna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 -Co tu robisz ?-spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Lee spojrzał na mężczyznę. Przechylił lekko głowę. - Hmm. Chyba cię gdzieś widziałem ale pewności nie mam... - podrapał się po brodzie. - Może nas sobie przedstawisz? - powiedział do Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 Kat puściła Finna. Uśmiechnęła się.-Lee to jest Finn, Finn to jest Lee.-powiedziała.-Poznałam Finna za morderczych czasów. To stary przyjaciel.-Przeniosła wzrok na Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 - Mhm. Miło mi zatem poznać. - powiedział z uśmiechem. - Też jesteś wampirem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 (edytowany) - Bardzo stary... - podał Lee rękę. - Co tu robię? Podróżuję sobie służbowo. Czy jestem? Tak, jestem. Edytowano Marzec 28, 2014 przez Oksymoron van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts