Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 - Przynajmniej nie spadnę. - powiedział wzruszając ramionami. Wziął pokrowiec od gitary i schował go pod łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 -Jest 20:00. Masz coś jeszcze na dzisiaj w planach czy jesteś zmęczony?-zapytała-Szczerze ja bym się już położyła. Podróż samolotem męczy.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 - Różnica czasu itd. Też chcę mi się spać. - powiedział i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 Kat poszła do łazienki przebrać się. Po ok. 10 minutach wróciła. Położyła się po tej samej stronie łóżka co zwykle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Lee tylko ściągnął koszulę i zmienił spodnie z jeansów na jakieś luźniejsze. Położył się obok Kat. Objął ją lekko. - Dobranoc w takim razie. - powiedział i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 - Gdybyście czegoś potrzebowali, to zejdźcie na dół. Przedstawię was Susan, ale to jutro. Dzisiaj jeszcze jej nie ma - rzucił Finn, po czym zamknął drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 Kat przytuliła się.-Dobranoc.-odszepnęła uśmiechnięta.-Zamknęła oczy i dosyć szybko zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Lee uśmiechnął się pod nosem i również zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 28, 2014 Autor Share Napisano Marzec 28, 2014 ((Robić już Next Day czy wolicie jutro ?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Next day. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 ((No i gdzie ten Next day?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 ((Przepraszam,ale miałam problem z internetem :I)) <NextDay> Kat obudziła się. Usiadła cicho na łóżku i zeszła na dół poszukać Finna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Lee obudził się. Usiadł na łóżku, zobaczywszy że Kat nie ma przebrał się w jeansy i czarną koszulkę z Slayera. Zszedł cicho na dół w nadziei na znalezienie kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat krzątała się po domu jeszcze nie przebrana w poszukiwaniu kuchni. Usłyszała, że Lee schodzi na dół.-Cześć.-powiedziała odwracając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Jak się spało moi drodzy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Lee wzruszył ramionami. - Jak to we śnie. Nie pamiętam. Ale gdzie tu jest kuchnia bo pić mi się chcę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 -Cześć Finn. Całkiem dobrze. Bardzo wygodne łóżko-powiedziała z uśmiechem.-A jak tobie minęła noc ?-spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Kuchnia prosto korytarzem i na lewo, poznasz. Mnie również, mnie również. Tymczasem przedstawiam wam panią Susan Willow - rzekł. Zza rogu wyszła średniego wzrostu kobieta o bladej cerze i jasnych, niemal platynowych włosach opadających prostymi liniami na ramiona. Miała jasnoniebieskie oczy, drobny nos, wąskie usta i łagodne rysy twarzy. Wyglądała tak, jakby drobniejszy podmuch mógł zrobić jej krzywdę. Podeszła do Kateriny i podała jej rękę, uśmiechając się lekko. - Susan jest... - zaczął Finn. - ... Jestem człowiekiem - dokończyła. - I bardzo miło mi was poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Lee zrobił minę w stylu Not Bad. - Miło poznać. Jestem Marshall Lee. - powiedział miłym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 -Mi również.-Kat uśmiechnęła się lekko.-A teraz przepraszam, pójdę się rozejrzeć.-Puściła rękę Susan i poszła do kuchni. Weszła do całkiem sporego pomieszczenia, które było kuchnią. Poczuła dziwny zapach. czuła alkohol ale zmieszany z krwią.-Ktoś tu zabił pijaka ?-powiedziała pod nosem sama do siebie.-Zajrzała do górnej szafki. Stały tam butelki z whisky zmieszane z krwią. Przechyliła lekko głowę na bok i wzięła butelkę do ręki.-Hm.-Wyjęła szklankę z pierwszej lepszej szafki i nalała trochę do środka. Wzięła mały ostrożny łyk.-Kto by pomyślał, że alkohol i krew dają dobre połączenie.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Ja również przeproszę ale muszę się napić. - powiedział spokojnie i ruszył w tym samym kierunku co Kat. Wszedł do kuchni. - Whiskey? I krew? Hm. - Wziął szklankę do whiskey. - Polejesz? - powiedział do Kat szczerząc zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Mnie również miło poznać - powiedziała Susan. Pod domem stała postać. Mężczyzna w bluzie, kaptur zasłaniał mu twarz. Jedna była rzecz charaktrystyczna - jego dłonie nie miały przeciwstawnych palców, a w ich miejscach były tylko blizny. Kilkadziesiąt metrów dalej stała jszcze jedna postać. W cieniu stała, pozostając niezauważoną przez nikogo. Uśmiechała się nieprzyjmnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 -Jasne.-Wyjęła drugą szklankę i nalała Whisky.-Z samego rana ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Wiesz. Jak w czasie drugiej wojny światowej umierali ruskie i polacy to chlaliśmy cztery tygodnie. - powiedział i wypił całą szklankę na raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat przytaknęła.-Tak w ogóle.. Cześć ?-spytała ironicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts