MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Czy to na prawdę ważne ?-zapytała.-Klątwa zdjęta sobowtór niby jest teraz trzeba tylko przywrócić porządek w naturze.. -Kat westchnęła.-To brzmi tak prosto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Zwyczajnie mnie to ciekawi... - powiedział spokojnie. - A jak chcesz przywrócić porządek w naturze? - zapytał. - Ale znając Michasia to zwoła jakieś spotkanie w tej sprawię i oczywiście kto będzie delegatem Hel? - pomyślał opierając głowę o oparcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Mamy zabić sobowtóra,który jak widać jakoś zakłóca ten stały rytm. Naprawdę też tego nie rozumiem.. Nie chcę nawet tego wiedzieć. Zrobię co mi każą i będę miała już gdzieś ten cały porządek natury.-Spojrzała jeszcze raz na Lee.-Będziemy mieli spokój.-powiedziała, starannie dobierając wszystkie słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Było by miło... Ciekawi mnie jaki jest spokój... - zamyślił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Popatrzyła mu w oczy z ciekawością.-Nigdy nie byłeś spokojny ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Nigdy. Zawsze się coś działo, zawsze ktoś na mnie polował, albo zawszę chciano mnie spalić na stosie... A to jest dopiero złe. Twoje ciało całe płonię, czujesz ból ale nie umierasz... Ciągłe cierpienie. - wzdrygnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat przymknęła oczy i pokręciła lekko głową.-Mnie spalenie na stosie by zabiło.. Ale na szczęście uciekałam przed takimi sytuacjami.-Położyła głowę na ramieniu Lee.-To się już raczej nie powtórzy..-powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee uśmiechnął się lekko. - Wiem, w końcu od około pięciuset lat nie palą na stosie za bycie demonem... Teraz kropią wodą święconą... - powiedział lekko rozbawiony i objął Kat. jedną ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Woda święcona działa jakoś na ciebie ?-zapytała nie otwierając oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Osłabia mnie, a poza tym zdejmuje ze mnie wygląd ,,nie oryginalny'', już wyjaśniam. W radzie jest ośmiu reprezentantów piekła, po jednym na każdy z kręgów, dwa archanioły, trzy wampiry, jeden wilkołak, czterech podróżników i jeden Wąż. Węże to potomkowie tego który nakłonił Ewę do zjedzenia owocu. Ale oni żyją na innych planetach. Tam każdy musi mieć wygląd z jakim się urodził, jednak ten wygląd nie może być uszkodzony więc reprezentanci się maskują. Ja, jako reprezentant Hel wyglądam inaczej, i staram się nie skaleczyć bo mnie wywalą. Dlatego też wyglądam tak. To jest tak jakby moja wyjściowa forma. - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat podniosła głowę i lekko ją przekręciła.-Jak wyglądasz naprawdę .. ?-zapytała z lekkim wahaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Hm... W sumie to nie jakoś dziwacznie... No i u reprezentantów jest tylko wygląd poza i w radzie niema naprawdę i na niby. Nie jestem blady, to na pewno, mam inną fryzurę, tak jakby bardzo ciemne granatowe włosy, krótką bródkę, żółte oczy z wąskimi źrenicami, i ogon. Jak chcesz to kiedyś ci się pokażę ale to raczej nie tutaj... - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat przytaknęła.-Myślę, że możemy z tym poczekać. Podobasz mi się taki i niech tak zostanie.-powiedziała szybko i uśmiechnęła się uroczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 - Na tamtej formię wyglądam bardziej dziwacznie. W sumie to ja bym w tobie nic nie zmienił. - powiedział nachylając się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat uśmiechnęła się. Cmoknęła go lekko.-W takim razie nie zmieniajmy się.. -powiedziała także się nachylając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee pocałował lekko Kat. - Zgoda zatem. - powiedział z uśmiechem. - Ale gdzie te cholerne orzeszki? - zapytał rozglądając się ze zmrużonymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat zaśmiała się.-Będziesz musiał chyba wytrzymać bez orzeszków..-powiedziała z uśmiechem. ((Robimy three hours later ?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ((Spoko)) - To ja się zdrzemnę. - powiedział opierając głowę o fotel i zamykając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat nie spała. ((Three hours later)) Stweardessa przyszła zawiadomić, że własnie wylądowali i można wysiadać. Kat obudziła Lee.-Hej.. wstawaj. Wylądowaliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee obudził się. - Już nie śpię. - powiedział podnosząc się, - Idę po bagaż. - powiedział idąc w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat odpięła pasy i wyszła na zewnątrz była już 20:00. Zaczęła się rozglądać. Niedaleko zobaczyła motel. Czekała na Lee żeby mu go pokazać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee wrócił niosąc bagaż. - No jestem. To gdzie idziemy najpierw? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Tam jest motel.-Powiedziała i wskazała na znak migoczący w różnych kolorach.-Najpierw się prześpimy, a jutro poszukamy Rebekhi.-powiedziała i zaczęła iść w stronę motelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lee ruszył za Kat, - Spoko, dawno nie spałem w motelu... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Kat weszła do środka. Zauważyła recepcjonistę i użyła perswazji żeby wynająć pokój. Poszła w stronę drzwi, które wskazał recepcjonista. Pokazała gestem Lee żeby poszedł za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts