Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) - Och. Ależ oczywiście. Nie ma możliwości abyście zobaczyli nawet 1% światów. Kryształów jest kilka. - powiedział z uśmiechem. - Zwyczajnie się nadajesz... Edytowano Marzec 16, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Annie ulżyło na słowa boga. -A jak wyglądają te kryształy? - wciąż pytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - No to ja zapytam tak: Po co wam wredna dziewczynka z lasu, z którą nie da się wytrzymać, lub jak kto woli - ja? - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - I jeszcze jedno. Od którego świata mamy zacząć? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) - Och Alin. Jesteś tak samo potrzebna jak intergalaktyczny glut zabójca z kosmosu... - powiedział. - Jedna z istot która miała się pojawić. Czekamy jeszcze na nią. - powiedział. - A co do świata. Zaczniecie od świata który w XXI w na ziemi pojawił się w formie serialu dla małych dzieci. W świecie żyją kolorowe kucyki szerzące przyjaźń. - zaśmiał się. - Ja nie żartuje... Taki świat istnieje. Edytowano Marzec 16, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Anna przechyliła głowę. Kucyki??? Śmieszne. -Jak wyglądają kryształy? - powtórzyła pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 - Jak kryształy. Kolorowe i w kształcie kryształu. Ta. Z grubsza to tyle. Smacznego. - wskazał na jedzenie. - Kilkorgu z was nie miało szansy zjeść czegoś takiego prawda? - Na stole stały różnorakie wykwintne dania począwszy od owoców morza aż po nadziewanego indyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Anna otworzyła szeroko oczy. Wow! Tyle jedzenia jeszcze nigdy nie widziałam! Zaczekała, aż inni zaczną jeść. Nie pamiętała zasad "etykiety" i nie chciała walnąć gafy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (Trochę mnie nie było ale jestem.) Obiekt 408 przemierzał szybko opuszczone kanały, w tym tygodniu nikogo nie zabił co jest dla niego hańbą. Na swoje zaskoczenie zauważył drzwi, zwyczajne co gorsza. Postanowił zobaczyć co jest po drugiej stronie, otworzył je poprostu taranując. Po znaleziuniu się na drugiej stronie zauważył plac, dość dziwne ale dobrze. Najdziwniejszy był stół z jedzeniem, spojrzał na przybywających tu powoli się przybliżając do stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - Ja podziękuję. - odparła Alice. - Czyli rozumiem, że będziemy chodzić po świecie, w których roi się od kolorowych koni, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) Anna podniosła wzrok na gluta, który "szedł" na Alice. -Odwróć się - powiedziała do niej. Edytowano Marzec 16, 2014 przez maisha737 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Maltasar spojrzał na Obiekt 408. - O intergalagtycznym glucie mowa... - wskazał na istotę z plazmy. - Przywitajcie kolejnego członka swej drużyny. - zaśmiał się. - Witaj Obiekcie 408. Dosiądziesz się? Spokojne będziesz miał co zabijać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) Alice odwróciła się i szybko odskoczyła. Edytowano Marzec 16, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Alin popatrzyła dziwnie na gluta - Co to konkretnie jest? - zapytała niemiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Obiekt 408 spojrzał jedynie i skoczył na krzesło, wylądował na miejscu. Na szczęście nic mu nie odpadło, spojrzał na ludzi trochę obrażających go ale zignorował ich. Z jego ciała wysunęła się macka którą wskazał na jedzenie, tym gestem dał do zrozumienia swe pytanie "Czy można jeść?". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Aaron odpowiedzial na prosbe maltazara: -Ja chyba podziekuje, gdyz w tym helmie nie dam rady zjesc a zdejmowac go nie chce- po czym zaczal sie przygladac dziwnej istocie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Anna spojrzała na obiekt i kiwnęła głową. Sięgnęła po nóż i odkroiła sobie trochę indyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 - Ależ owszem 408. Możesz sobie zjeść. - zaczął wskazywać na różne pokarmy. - Tomato, cytrynka, oliwka i gorzała. - powiedział wesoło. - Powitajcie Obiekt 408, broń Plazmanśką z uniwersum B4-1 g-32. Ich nie zabijaj. - wskazał na ludzi. - Oni są z tobą. - podszedł do Aarona, stuknął jego zbroję która zmieniła się w kulkę. - Technologia z twojej przyszłości Aaronie. Twoja zbroja jest skompresowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) - Rozumiem, że to coś zostało stworzone w waszych czasach... - powiedziała patrząc na stwora, a potem na resztę. Edytowano Marzec 16, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 To coś... jest... em nie ważne - stwierdziła Alin - I ja mam być tak samo przydatna od żywej broni? Wątpie, ale jak wolisz... - rzekła do Maltasara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 - Och nie, on jest od was młodszy. On pochodzi z roku. Um. 10125. Prawda? I wierz mi będziesz przydatna... - powiedział do Alin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Uznajmy, że będę - odparła. Patrzyła dziwnym wzrokiem na obiekt 408 pierwszy raz widząc coś podobnego. Postanowiła jednak na krótką chwilę powstrzymać się od komentarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -Czuje sie jak bez skory, po tym jak zdiales mi zbroje-. odpowiedzial maltazarowi, po czym zaczal jesc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 - A on umie mówić, czy będziemy musieli się domyślać? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -Smacznego - powiedziała Anna dobierając się do Indyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts