Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - Popatrz. To jest Vlad. Vlad jest niegroźny. Podejdź - powiedziała, trzymając psa za obrożę. Wyjątkowo olbrzym się nie wyrywał, a tylko leżał spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Alin westchnęła - Długo jeszcze zamierzasz się trząść? - zapytała klaczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 Fluttershy bała się dziwnej mazistej rzeczy skulając się lekko ale po chwili zbliżyła się do psa i zaczęła go głaskać. - Słodki... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Obiekt 408 zatrzymał się trochę bardziej z boku, miał ochotę załatwić tą klacz ale niewiadomo co się stanie. Jedynie teraz wyciągnął swe macki, jedną wskazał w kierunku za klaczą a drugą ułożył w "?". Ten gest znaczył "Co tam dalej jest?". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Julia spojrzała na 408, po czym zwróciła się do Fluttershy. - Przepraszam, Fluttershy, ale szukamy pewnego miejsca. Jaskinii. tylko po to tu jesteśmy. Nie wiesz może gdzie mogłaby być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 Fluttershy przez chwilę się zastanawiała. - Tu jest kilka jaskini... Jedna jest jednak zablokowana skałą na której jest kształt podobny do waszej... łapki... - powiedziała cicho zacinając się przed słowem łapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Łapki? To się ręka nazywa, taki coś co jest o wiele bardziej przydatne od kopyt - mówiła Alin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Julia przewróciła oczami. - Alin, zrób nam wszystkim przysługę i się zamknij - powiedziala. - Fluttershy, zaprowadzisz nas tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Chcesz przysługę ode mnie? Obawiam się, że to nie możliwe. - rzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 Fluttershy zawahała się lekko. - Umm. Chyba mogę...- powiedziała cicho. Powoli zwróciła się we wskazanym kierunku. Ruszyła - Mam nadzieje że to nie jama smoka... - szepnęła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - My też mamy taką nadzieję - odrzekła. - Ładnie tu u was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Aaron w ciszy ruszyl za tym "kucem" majac nadzieje ze nie wpadna na nic grozenego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Obiekt 408 udał się za kucykiem dalej go uważnie obserwując, wydłużał się i skrócał by zbadać tego konika. Spojrzał na towarzyszy na chwilę potem znowu na kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Postać w hełmie i w zbroi zrównała się z kucykiem a następnie odezwała się do ich przewodniczki: Fluttershy mam do ciebie kilka pytań, a pierwsze pytanie brzmi tak jak sie nazywa ta kraina oraz czy pobliżu jest jakiś miasto a także słyszałaś oraz czy słyszałaś o magii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Fluttershy spojrzała na uzbrojonego mężczyzny. - Um. Ta kraina nazywa się Equestria... Jest tu miasteczko w którym mieszkam. Nazywa się Ponyville, i magii mogą używać jednorożce... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Aaron wysłuchał się tego co powiedziała przewodniczka, po czym odezwał się do niej: - nie musisz mnie się bać, ja jestem z tych dobrych- po czym zrobił małą przerwę mowie, a następnie znowu się odezwał: znasz kogoś kto na tym bardzo dobrze zna, mam na myśli na magii-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Fluttershy przez chwilę myślała. - Hm. Moja przyjaciółka. Twilight Sparkle dobrze się na tym zna. - przerwała na chwilę. - Obecnie jest księżniczką. - dodała po sekundzie. W oddali dało się widzieć dziwną górę. - To chyba tutaj. - Powiedziała Fluttershy wskazując na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Go się nie musisz bać, mnie jak najbardziej - mówiła cicho Alin i spojrzała na górę - Jesteś pewna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Spora część drzew wokół góry była przewrócona, i wyglądały jakby były jakoś zmutowane. Podobnie z roślinami i szkarłatną trawą. - Tak... uważajcie na siebie. - powiedziała uciekając. Faktycznie, była tam grota zablokowana kamieniem, na kamieniu było dość sporo znaków i obrazków. Po środku skały było wgłębienie jak na ludzką dłoń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Julia obejrzała się za uciekającą Fluttershy. - Mam wrażenie, że zdobycie kryształu nie będzie polegało tylko na wzięciu go... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 (edytowany) Po tym jak odeszła Fluttershy, Aaron podszedł do kamienia i zaczął oglądać dziwne znaki które na nim się znajdowały oprócz nich zauważył wgłębienie w kształcie dłoni poczym się odezwał: - masz racje julio, takie rzeczy zawsze są dobrze chronione-. po czym zaczął padać znaki poszukiwanie jakiegoś ukrytego sensu. Edytowano Marzec 18, 2014 przez Atlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Obiekt 408 przybliżył się do kamienia, szukał teraz szpary przez którą by wpłynął. Nie był pewien czy jego plazma roztopi kamień, ale teraz lepiej nie próbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Julia również podeszła do kamienia, obejrzała go, po czym położyła dłoń we wgłębieniu w kształcie dłoni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Symbole na kamieniu zabłysły. Po chwili z wgłębienia wyleciał dym. Po chwili dało się dostrzec istotę podobną do dżina. Był błękitny, miał długą brodę do pasa, zamiast nóg miał błyszczący obłok. Po chwili odezwał się dudniącym głosem. - Kimże jesteście istoty? Kto wam pozwala budzić ducha cierpienia i zniszczenia Alwarsa? - mimo iż nie krzyczał był bardzo głośny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 - Witaj - powiedziała Julia i skłoniła głowę. - Mówiąc szczerze, trudno się domyślić że mieszka tu ktoś taki, jak pan. No i zważywszy na to, że nikt nie zabraniał nam pana budzić, odpowiedź nasuwa się sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts