Mephisto The Undying Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - Mi pasuje. Nawet bardzo. To jak, dawaj plakaty i idziemy kleić. - powiedział i wyszczerzył zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 -Ja mam- powiedziała Strzała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 - O co chodzi, Strzała? - zapytał Kamyk, wręczając każdemu pliki plakatów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - A jeżeli komuś się coś stanie?- zapytała zdenerwowana- Co musimy zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 - Nikomu się nic nie stanie. Jak coś, to wiejesz żeby powiedzieć pozostałym. Tu macie taśmę, oszczędzajcie bo trudno było to zdobyć. - Rozdał wszystkim taśmę klejącą. - Strzałka, będzie dobrze. Postaramy się nie rzucać w oczy, i to tyle - rzekła Janka i poklepała dziewczynę po plecach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 -To... idziemy?-zapytała Sznurek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - To jak, Malina. Gotowa? I kto idzie do której części miasta? - zapytał Kamyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Malina przytaknęła. Przez cały czas siedziała cicho. Zamyśliła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 - Zdecyduj sam. Moja grupa idzie wzdłuż Wisły - powiedział Dominik. - To my możemy iść na Powązki - zadecydowała Janka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - To my idziemy tam. - Wskazał w przeciwnym kierunku. - To co, ja idę. Malina, Sznurek, idziecie? - zapytał schodząc na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 No to idziemy - odezwała się Adela do Kamyka i Szopa. Spojrzała na nich i powoli ruszyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Agata znów przytaknęła. - Już idę. - powiedziała idąc szybkim krokiem za Feliksem. Odwróciła się. - Chodź, Sznurek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 -Idę, idę-powiedziała Paulina. Trochę była zdenerwowana tym zadaniem, ale miała nadzieje, że da radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - Już idę - odpowiedziała i zeszła za Adel . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) - No, to my też- powiedziała, blada już Strzała- Na Powązki. Tak? Edytowano Marzec 31, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Janka ruszyła w kierunku Powązek. - Gdyby coś się działo, wiejesz. Byle nie do swojego domu. Spotykamy się wszyscy w lasku nieopodal mojego domu o godzinie pierwszej. Jeśli ktoś by cię gonił, gubisz ich i pędzisz do tego właśnie lasku, jasne? - zapytała. Dominik poprowadził swoją grupę nad rzekę. - macie plakaty, macie taśmy. Chodzimy szybko, przyklejamy to gdzie się da, w widocznych miejscach. Do dzieła! - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Do dzieła - powtórzyła nożyk i wziąwszy plakaty i taśmę pobiegła w inną stronę. Dalej zaczęła wieszać plakaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - Tak jest ! - wzięła plakaty, taśmę, które włożyła do czarnej torby i pobiegła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) - Dobrze- powiedziała cicho. "Do lasku. Do lasku" powtarzała w myślach wkładając plakaty do torby Edytowano Marzec 31, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Feliks szedł cicho prosto, kilka razy patrzał za siebie. - Dobra, jeszcze kawałek i zaczniemy naklejać. - mruknął skręcając w na ogół bardziej ruchliwą ulicę, dał każdemu plakaty i taśmę. - Dobra, teraz tak. Macie być cicho, jeżeli zobaczy was niemiaszek to wiejecie. Nie do domu, do lasku najlepiej, gubicie Niemca i co sił w nogach zwiewacie. Około pierwszej tam się spotkamy, a teraz, cicho i ostrożnie. Czaicie? - powiedział dowódczym tonem przyglądając się Malinie i Sznurkowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - Tak. - powiedziała Malina stając na baczność. Przez chwilę patrzyła na plakaty, po czym związała swoje włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Kamyk podbiegł do słupa na ogłoszenia, rozejrzał się, po czym zaczął obklejać go plakatami. Na plakacie gotycką czcionką napisany był fragment wiersza Władysława Broniewskiego i dość obraźliwa uwaga o okupantach. Janka wzięła kilka plakatów do ręki i dała taśmę Strzale. - Strzałka, tu masz nóż. Tnij i mi podawaj - zarządziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 -Rozumiem.-powiedziała Sznurek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Wiktoria szła i znalazła słup ogłoszeniowy. - Dobrze, że wzięłam nóż - mówiła wyciągając go z torby i przyklejając plakaty dookoła słupa . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 - Nie tutaj, tu już ja obklejam. Idź i przyklejaj na ławki! - szepnął Dominik do Wiktorii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts