Frodo Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Przepraszam już poprawiam ------------------ - Tak. Przynajmniej ja- odchrząknęłam i głos mi się poprawił. Rozejrzałam się po pokoju w poszukiwaniu wolnego miejsca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Ulicą Wiślaną szła też wysoka, ciemno włosa dziewczyna, która skręciła po chwili w stronę szarej kamiennicy. Weszła na trzecie piętro i zapukała głośno do drzwi nr. 10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 - Wchodź, zapraszam. Janka - przedstawiła się lokatorka mieszkania. Kiedy ta już była w pokoju, przyniosła jej filiżankę herbaty. Dominik wstał i również przywitał dziewczynę, przedstawiając się. - Jak rozumiem wszyscy tu chcą przystąpić do naszej małej drużyny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Nie- odpowiedziałam- Musiałam pilnować rodzeństwa, a w moim domu, jest zimno, mokro, woda mi kapała na głowę a ja nie miałam czasu się wysuszyć, ani wyspać. Fatalne skutki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Ulicę powoli przemierzała wysoka, ubrana na szaro postać. Rozglądała się, jakby była tu pierwszy raz, mimo iż tak nie było. Na zakręcie skręciła w stronę kamienicy, weszła do budynku i zapukała pod drzwi nr. 10, spokojnie czekając aż ktoś otworzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Podała rękę Jance i weszła do środka. - małej drużyny ? Czemu nie przynajmniej średniej ? - Spytała i spojrzała na resztę w środku - A...Witajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 -Tak, po przysiedze-powiedziala zamyslona dziewczyna. Potem usiadła na fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Witaj- odpowiedziałam. Na mojej twarzy pojawił się cień uśmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) Ulicą szła również wysoka brunetka ubrana na czarno. Szła powoli ze spuszczoną głową. Nagle skręciła w kierunku szarej kamienicy. Przyśpieszyła lekko kroku i weszła do niej, po czym doszła do mieszkania nr 10. Zapukała do drzwi. Edytowano Marzec 30, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Ja również po przysiędze - Powiedziała i usiadła na fotelu obok Pauliny lekko się uśmiechając - Cześć - podała jej rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 -Czesc. Jestem Paulina-odparla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Miło mi, jestem Wiktoria. Wiktoria Wilk - Odparła i popatrzyła na resztę, wydawało jej się, że ktoś pukał do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) Feliks usiadł na swoim miejscu, wziął w ręce herbatę, założył nogę na nogę. Rozejrzał się po zebranych. - Chyba ktoś pukał... - powiedział spokojnie. Wstał i podszedł do drzwi. Otworzył. - Dzień dobry. Na spotkanie? - zapytał z uśmiechem. Edytowano Marzec 30, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Tak na spotkanie - odparła dziewczyna odwzajemniając uśmiech. Weszła do środka i popatrzyła na wszystkich - Miło poznać, Adela jestem. Ale śmiało można mówić Nożyk - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Ja jestem Feliks, ale możesz mi mówić Kazik. - Powiedział uśmiechnięty. - A ty? - zapytał drugą dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) Agata popatrzyła na chłopaka, a potem na dziewczynę która weszła. Kiwnęła twierdząco głową i dalej stała. - Jestem Agata. - powiedziała. Edytowano Marzec 30, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Miło mi. - powiedział i uśmiechnął się. Wyjrzał jeszcze na korytarz, po chwili zamknął drzwi i wrócił do salonu. Usiadł na swoim miejscu, założył nogę na nogę. - Takie pytanie. Umiecie strzelać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Adela zajęła jakieś wolne miejsce i z lekkim uśmiechem rozejrzała się - Umiem - powiedziała po usłyszeniu pytania Kazika i odwróciła wzrok w jego stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) - No, nawet mi to idzie... - Odpowiedziała i spojrzała na każdego z podejrzaną miną. - Mam nadzieję, że inni strzelają lepiej niż ja... - A ty umiesz?! - krzyknęła do Pauliny. Edytowano Marzec 30, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) ((Większość z was nie powinna potrafić... U elfki to ma sens bo Adela ma 17 lat.)) Edytowano Marzec 30, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Agata popatrzyła na Wiktorie. - Niestety nie znam was, ale jestem pewna, że ona nie jest głucha. - powiedziała spokojnie. - Ja nie umiem zbytnio... - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Przecież wiem, że nie jest - spojrzała na dziewczynę - Chciałam się tylko upewnić . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Jeżeli chodzi o strzelanie to mogę was nauczyć. Ale to najpewniej nie dzisiaj. - powiedział i wziął łyka herbaty. - I nie musisz się tak drzeć... - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Pisze się na to. - spojrzała na Paulinę - Ale ja wiem, że nie muszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Z chęcią- powiedziała i chwyciła kubek gorącej jeszcze herbaty, stojącej na stole- Jest to trudne?- zapytała zapominając,że ma dopiero 12 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts