Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Feliks spojrzał najpierw na Dominika, potem na Janke. - I weźcie jeszcze ciepłe skarpety. - powiedział lekko rozbawiony. - Aha, i najlepiej ubierzcie się w ciemne ubrania. - Dodał już z większą powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 - Dobrze, drużyno. Zobaczymy na co was stać. - Wstał z fotela. - Czuwaj! I wszyscy którzy nie pojawią się jutro punktualnie, mają ze mną do czynienia. Jakieś pytania? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Tak jest! - spojrzała na niego i pomyślała, że lepiej nie mieć z nim do czynienia i być na czas - Bez pytań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 -Nie-odparla Paulina ktora przez caly czas byla cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 - Świetnie. Jeśli jeszcze się nie znacie, to zalecam zrobić to zaraz, skoro już jesteście razem. Możecie odejść - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Strzała podzeszła do dziewczyny, której postawa, pokazywała, że jest załamana - To ty jesteś Adela?- zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Feliks wstał z fotela. - To jutro o jedenastej wieczorem. I lepiej się nie spóźnijcie bo kto wie co Kamyki mogą mieć w głowię. - zażartował. - Mogę jeszcze herbaty? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Tak, ja. Ale mów mi Nożyk - powiedziała dziewczyna wstając. Przyjrzała się pytającej - A ty strzała? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Tak- powiedziała- Ja już muszę iść, bo mam cały dom na głowie, bo mama rozsyła pakunki, a dzieci same w domu to ńie ciekawa inwestycja- po czym wyszła cicho z mieszkania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 - A w głowie mają wyjątkowo dużo - dodała Janka. Kamyk uśmiechnął się. Na zewnątrz słońce schowało się za chmurami, zamieniając dzień w nieco bardziej szary. Nie zapowiadało się na razie na deszcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Agata popatrzyła na wszystkich. - Ja na pewno się nie spóźnię. - oznajmiła. - I przy okazji, mój pseudonim to Malina. - dodała ruszając w kierunky drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) -Zeby nie bylo nieporozumień, mówcie mi Sznurek.-powiedziala Paulina. Chociaz to przezwisko bylo dosc smieszne, ona brala je na poważnie Edytowano Marzec 30, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) - Niech i będzie Sznurek -powiedział Dominik. Janka w tym czasie wyjrzała przez okno zastanawiając się nad czymś usilnie. Edytowano Marzec 30, 2014 przez Oksymoron van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Wyszła na ulicę, z myślą, że powołała się na pewną śmierć. Zdawało jej się, że ktoś ją śledzi, ale było to tylko wrażenie. Przynajmniej tak myślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Adela westchnęła i podeszła do Janki - Czy zdradzisz mi o czym myślisz? - zapytała - Czy może wolisz to zachować do siebie i mam pójść żeby ci nie przeszkadzać? - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - No, a mi możecie mówić Szop . Nie wiem skąd ta ksywka. Jakoś tak..Zawsze byłam szopem. Chociaż po moim nazwisku raczej tego nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Dziewczyna jakby otrząsnęła się z transu. Zamrugała kilka razy. - Co? A, tak. Wybacz. Czasem jak się zamyślę, to kompletnie tracę kontakt z rzeczywistością. O kilku sprawach myślałam. O szkole, na przykład. O domu. To na początku, ale już później nie myślałam nad niczym konkretnym. Dlaczego pytasz? - Uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Feliks wstał z fotela. - Po pewnym czasie już przestaje się na to reagować. - stwierdził, - Chcę ktoś jeszcze herbaty? Bo ja pójdę sobie zrobić. - spytał tych którzy zostali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) - Ja poproszę - powiedziała i usiadła na fotelu. - Jeśli mogę prosić ? Edytowano Marzec 30, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 - Ty mi się nie rozporządzaj moim domem, Kazik. I to wcale nie jest tak, że tak często nie kontaktuję. Kamyk, prawda? - zapytała. Chłopak pokiwał głową, chociaż wyraz jego twarzy świadczył że sądzi zupełnie co innego. - Wy zdrajcy - mruknęła Janka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Ale herbatka dobra. - powiedział z uśmiechem i poszedł do kuchni nastawić wodę. Po chwili wrócił i zabrał kubki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Się pytam, bo mnie to ciekawi - uśmiechnęła się Adela. Po chwili sama się zamyśliła, jednak nie trwało to długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 - Dzięki - powiedziała do Kazika. - Ja wiem, czy moje przemyślenia są takie ciekawe... książki by z tego nie było, tego jestem pewna. Hej, słyszeliście o tym, że Ankę Łęczównę łapanka zabrała? - zapytała Janka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Feliks wrócił z herbatą. - Serio? Kurcze. A kiedy to się stało? - zapytał z lekko ponurym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Dziękuję - Wiktoria wzięła kubek z herbatą i... I ją zaczęła pić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts