Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Mephisto obudził się naglę. - Ó guð, hvað var (o boże co to było.) - powiedział cicho. Przetarł oczy. - Dojechaliśmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 -Ekhem! - wtrąciła się Alyss. - Ja nie śpię. No i Mephisto właśnie się obudził... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - Ale.. jest nas tak mało, że on to wszyscy. Smuci mnie tylko fakt, że nie ma z nami drugiego takiego jak ja.. miałabym teraz jakiegoś lub jakąś KPNZ. Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Czy tylko ja rozszyfrowałem ten skrót jako Kartofle Przeszły Na Zasiłek? - zapytał. - W sumie to szkoda że nie jestem kucykiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Nie. To znaczyło Kucykowy przyjaciel na zawsze. - mówiła odwracając głowę w stronę Mephista. - Chociaż jeden kucyk.. tylko jeden, ale chyba tylko ja w gildii jestem kucykiem nie licząc władcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Interesujące... - powiedziała sarkastycznie Alyss udając, że ją to ciekawi. - Musi być jakiś powód dlaczego jest tu tyle ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - A co powiesz na CSKPNZ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Co Siedzisz Kartoflu Przeterminowany Na Zabawkach. A co to miało być? - powiedział ignorując sarkazm Alyss. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Alyss, może nie uwierzysz, ale na początku uważałam was za dzieło Discorda.. Mephi coś o tym wie. - Spojrzała dziwnie na Jango. - Co to? Nie słyszałam.. Wymyśliłeś to przed chwilą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - No może ja nim jestem... - powiedziała zdejmując z głowy lalakę. Położyła ją na stoliku, a ta znów ożyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Tak. To znaczy, czujący się kucykiem przyjaciel na zawsze. To jak? - Uśmiechnął się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Ja jestem na tak. - Odwróciła się na chwilę do Mephi . - Czy ty też będziesz moim ziemniakiem? - Spytała wyciągając do niego fioletowe kopytko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - To już jest nudne... - powiedziała Alyss. W tym samym czasie lalka wskoczyła Jango na głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Aren obudziła się i przetarła oczy - Coś mnie ominęło? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - Ziemniakiem? - zapytał zdziwiony. - O, przypomniałaś mi że ziemniaka nie karmiłem... - uścisnął jej kopytko, i wyciągnął telefon. Włączył pou'a i nakarmił go. - Jeśli chodzi ci o to co myślę to spoko. - odpowiedział klaczce z uśmiechem. - . A właśnie. Nie wiesz może czy są tu odpowiedniki ziemskich zespołów? Iron Maiden na przykład. - zapytał Jango. Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Jango zauważył że coś siedzi mu na głowię. - Czuję się jak pupeet master... . Chociaż niektórych z moich "ofiar" można na moment nazwać lalkami. A więc przyjaciele! - Zrobił obrut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Przyjaciele! - podleciała do obu i przytuliła ich. - Zespoły? Jedyny sławny to PonyNotes...osobiście nie przepadam za ich muzyką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - PonyNotes? A nie ma nic co gra metal? Albo rock'a chociażby? - zapytał gdy już klacz go puściła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Alyss westchnęła. W tym czasie lalka zaczęła ciągnąć Jango za włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Mephisto wziął lalkę i włożył ją do cylindra. - Eins, zwei, drei. - powiedział stukając trzy razy w cylinder parasolem. Lalka zrobiła się lukrowaną figurką. - Ta lalka mnie wkurza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Aren nie uzyskała odpowiedzi, więc pomyślała, że nic ważnego się nie wydarzyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - Chodzi o to co puszczałeś w swej magii?! Nie. Mamy metal, tylko trzeba wykrywaczu metali...-spojrzała przez okno - godzina do Kryształowej przystani! Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Alyss westchnęła. - Ja chyba jednak wrócę. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Tak, o coś takiego. Znaczy nie musi być dokładnie takie. To był death metal. Mam więcej takich na telefonie. - wyciągnął słuchawki i podpiął je do telefonu. Podał jedną klaczce. - To nie jest takie warczenie jak wcześniej. - powiedział puszczając utwór (Iron Maiden - Brave New World.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Klaczka chwyciła słuchawkę i mu oddała, nie chciało słuchać jej się muzyki. - usiadła. - Zagrajmy w wyzwanie czy prawda! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts