Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Bardzo normalne... - powiedziała i zapytała - Chyba nie będziemy od razu ruszać w drogę? Nie tylko ja nie czuję się najlepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Niestety, chyba będziemy musieli zrobić to dziś... Podobna tamta gildia chce dziś zabić więźnia. - powiedział. - Najwyżej pójdą wszyscy którzy dobrze się czują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Wielu nas nie zostanie - zauważył Neil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Jesteśmy niedaleko cmentarza, czyli nie zbyt kojarzę gdzie...nie bywam tu często. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Trafna uwaga - stwierdziła Aren - nie zostałoby wiele osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Ja nie mam problemów zdrowotnych więc ja pójdę. Zobaczę czy te cukierki mogą być wykorzystane jako broń. - powiedział podnosząc lekko parasol do góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 -Ja nie zamierzam stac bezczynnie gdy wy będziecie walczyć-odparła Jessy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - To są już trzy osoby. Mimo wszystko myślę, że mamy szanse na powodzenie - zaryzykował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Cóż, to że nie czuję się najlepiej nie oznacza, że nie zamierzam iść - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Czyli cztery. - podsumował Mephisto. - Zobaczymy co tam mają w tym swoim klanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 -Czy ktoś jeszcze chce iść?-zapytała dość głośno Jessy patrząc na pozostałych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Prawda jest taka, że pójdą wszyscy. Powinniśmy ruszać, jeśli chcemy zobaczyć jeńca żywego - stwierdził sucho Neil. Jego oczy błysnęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Prawda - stwierdziła Aren i ruszyła niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 -Nie ma czasu do stracenia. Robi się późno. Ruszajmy.-powiedziała Jessy po czym chwilę się zamyśliła. -Ale... gdzie to jest?-zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - W górach, Jess. Mniej więcej w tamtym kierunku. - Podszedł i wskazał na szczyty. - Gdzie dokładnie, zastanowimy się po drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - A jak pójdziemy w złym kierunku, i zorientujemy się za późno?- zapytała Rose. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Jessy spojrzała na góry. Przeszły jej ciarki po ciele. Ruszyła niepewnie w stronę gór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Musimy sobie poradzić. Dostałem mapę od kopytnego jegomościa - rzekł. - Sam nienajlepiej odnajduję się w górach, ale zobaczymy jak to będzie. Jess, trochę bardziej w lewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Ja nie chcę tam z wami iść jeśli będziecie walczyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Jessy spojrzała na Neila. -W takim razie mnie prowadź, kapitanie-rzekła z uśmiechem podchodząc do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Mogę zobaczyć? - zapytał wskazując na mapę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Aren nagle zabolała głowa - Może to jakaś choroba, a nie tylko emocje... - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Mephisto spojrzał na Aren. - Ma ktoś latarkę? Sprawdzić coś muszę. - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Neil rozłożył mapę i pokazał ją Mephisto. - Sądzę, że powinniśmy iść tam - wskazał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Mephisto spojrzał szybko na mapę. - No. Dobra droga... - potwierdził i znowu spojrzał na Aren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts