Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jango przyglądał się całemu zajściu. - Mimo wszystko szacunek się należy. - Lekko się ukłonił. - Jeno czas wkroczyć do kryształowego imperium. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Aren przewróciła oczami i zaczęła bić brawa, ale na krótko. Potem odwróciła się w stronę kuca i cofnęłq o krok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 -Nazywam się Gray Flame. Jestem jednym z generałów Gildii Nocnych Braci. Działam akurat w Imperium, każdy z generałów ma swój własny oddział w większych Equestriańskich miastach. Zostałem powiadomiony o waszym przyjeździe i miałem wam podać odpowiednie wytyczne. Jednak jestem na służbie, dlatego skierujcie się do bazy gildii na podanym adresie.- kuc podał karteczkę na której był napisany adres. (no to kierujecie się tam gdzie baza, adres se wymyślajcie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Ej to nie pomiziam Kredens? Smutne. Dobra. - spojrzał na kartkę. - To w drugą stronę... Chyba... - mruknął. - A w którą stronę jest ta ulica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Pffff... - Skomentował Jango. - Tędy. - Skierował się na daną ulicę. Kiedyś już tu był i urządzał pokaz kukiełek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Mephisto ruszył za Jango. - Eh. Ciekawi mnie jak wygląda ta siedziba tego zakonu co go rozwalić mamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Do grupy nagle podszedł dosyć masywny i wysoki kuc z dziwnym uśmieszkiem. -Witam wędrowcy, wyglądacie na zmęczonych . Może chcielibyście odpocząć po podróży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Aren jak zwykle cofnęła się, gdy podszedł kuc. Sama nie miała ochoty odpoczywać, ale wolała się dopasować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Mephisto podszedł do Aren. - Masz wrażenie że ten kucyk jest jakiś dziwny? - zapytał szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Ano... - Alyss lekko się skrzywiła i podeszła do Aren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Mam wrażenie, że każdy jest, ale ten chyba nawet bardziej - szepnęła do Mephisto gdy podszedł do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Podszedłem do kuca i uchyliłem okulary. - Może. A o jakiej formie odpoczynku mówimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - No niby gadające kolorowe koniki to nic normalnego ale ten jest naprawdę podejrzany. - odpowiedział szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Luksusowy hotel pięcio gwiazdkowy z spa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 No tak... ale to i tak kucyk. Ja i tak nie jestem ufna specjalnie, więc jeśli będzie potrzebna ostrożność to pewnie ją zachowam - stwierdziła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Jak chcesz to cię obronę. - szepnął z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 -Pozwólcie, że wam pokażę.- kuc wyciągnął zza pleców woreczek z jakimś proszkiem, którym dmuchnął w twarze wszystkich osób, które były przed nim. Wszyscy upadli i zasnęli głębokim snem. Obudziliście się w ciemnym pomieszczeniu. Nie mogliście wykonać żadnych ruchów kończynami. Byliście przywiązani do jakiś łóżek żelazno podobnymi sznurami, których nie dało się zerwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - No to mamy przepierdo... - nie skończył. - Ma ktoś jakiś pomysł? Bo ja nie chce skończyć jako babeczka... A gdzie mój parasol? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - A gdzie mój zegarek? - spytała Alyss. Bez zegarka nic nie mogła zrobić. - I gdzie jesteśmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Do pokoju wszedł potężny, mający ze 2 metry wzrostu człowiek. Uśmiechał się tak jak dziwny kuc. -Moi klienci się obudzili? Świetnie, odpoczęliście, więc mogę wam już sprzedać wasze nowe łóżka, ale obawiam się, że jesteście do nich nieodpowiednio dopasowani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Aaaa! - spojrzała ostro na ciemność myśląc, że tam jest Mephisto. - I ty Jango nazywasz zbokiem. - przewróciła oczami i zaśmiała się cicho, a jej śmkech rozniósł się z echem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Dziewczyna spojrzała bez wyrazu na kajdany i opuściła ręce. Gapiła się mętnie na przeciwległą ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Na wszystkie inkarnacje szatana, hordy Babilonu i inne plugastwa. Przecież jestem przykuty... Dawaj mi mój parasol! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Chcesz sprzedać nam łóżka, czy sprzedać nam Z łóżka? - To był żarcik w nie odpowiednim momencie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Mężczyzna nie zwrócił uwagi na to co mówili "klienci". Podszedł do każdego po kolei i pstryknął palcami mówiąc: -Wyrównać.- kajdany zaczęły ciągnąć ich za kończyny w przeciwległe strony.- Nie lubię niedoskonałych numerów.- podszedł do Mephista, którego kończyny wystawały za łóżko i powiedział: -Jesteś zbyt długi, muszę ci obciąć kawałek nóg i rąk.- po chwili wyszedł z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts