Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Ze mną wszystko dobrze - stwierdziła Aren wstając z ziemi. Następnie popatrzyła na kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Ja się raczej dobrze czuję. Raczej...- powiedziała bardzo wymimjająco Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Kręci mi się w głowie, ale to nic takiego. Na prawdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Skoro tak twierdzisz - rzekła Aren. - Ze wszyskimi innymi na pewno w porządku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Spoko. Jango rzadko choruje. Chyba trzeba iść. - Spojrzałem na klacz z źrebięciem. - Ja tu jeszcze wrócę. - Skierowałem się do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Mephisto podniósł klacz. - Mimo wszystko lepiej uważać, pewnie masz trochę za słabą psychikę na takie przeżycia. - Stwierdził wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 -Mi nic nie jest. Gorzej z psychiką...-powiedziała Jessy kierując się ku wyjściu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Aren wyszła za resztą nieodzywając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Przed budynkiem pojawił się mężczyzna ubrany w czarny, rozpięty teraz płaszcz do kolan i długie, skórzane, czarne buty z klamrami. Miał młodą twarz, którą postarzały jednak cienie pod oczami barwy szafirów. Czarne włosy były idealnym przedstawieniem artystycznego nieładu. Odchrząknął i spojrzał na mosiężny, kieszonkowy zegarek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Eeeee. Tak?- zapytała Rose niepewnie, widząc nieznanego człowieka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Mephisto spojrzał zdziwiony na mężczyznę. - Mam takie dziwne wrażenie że widziałem tego kolesia... Ale może to stres... Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Aren także popatrzyła na mężczyznę jednak nic nie powiedziała. Zaczęła przyglądać mu się uważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Mężczyzna odwrócił się w stronę ludzi. Popatrzył na nich badawczo i podniósł brew. - Witam - zaczął. Głos był bardzo głęboki i dźwięczny. - Czy podróżują państwo do Gór Kryształowych z zadaniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - No... Skąd wiesz? - zapytał podejrzliwie i spojrzał na klacz niesioną na rękach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Nie patrz tak na mnie, typa widzę pierwszy raz na oczy. - odpowiedziała na spojrzenie Mephista . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Zgadza się. - Powiedział wychodząc z ciałem. - Najpierw trzeba pójść na kryształowy cmentarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Kryształowy cmentarz jest tam. - Wskazała kopytkiem na jakiś kryształowy cmentarz gdzie przeważał kolor czarny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Nie przedstawiłem się jeszcze. Nazywam się Neil Anansie i zostałem odesłany tutaj przez pewnego kopytnego jegomościa. - Ukłonił się. - Czy się widzieliśmy? Możliwe - powiedział do Mephista. - Możliwe też, że to tylko złudzenie. Niemniej jednak od teraz będziemy widzieć się częściej, panie...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Mephisto Pheles. Ale wystarczy Mephisto. - powiedział. - Miło poznać Neil. - dodał już serdeczniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Własnie miło poznać! - Podała kopytko wciąż będąc noszona przez Mephista . - Jestem Dandie Doux . Możesz mi mówić Dandie, jednak drugi człon imienia wziął się z francuskiego i oznacza to ,,miękki" jako dziecko byłam miękka jak pianka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Mnie również jest miło. Składam najserdeczniejsze kondolencje - rzekł, patrząc na zwłoki Alice. - Chyba, że nie była zbyt pozytywną osobą. W takim wypadku złożę gratulacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Tak szczerze.. ledwo ją w ogóle kojarzę... - zakręciło jej się w głowie i zemdlała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Była raczej po naszej stronie, jednak dla niej śmierć musiała być ukojeniem. - Stwierdził. - Dobrze z tobą Dandie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Rose uklękła przy Dandie i zapytała Mephisto - Jak myślisz, czemu zemdlala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Aren spojrzała na chwilę na Dandie, potem znów na mężczyznę któremu podała po chwili rękę - Mi także miło poznać - rzekła niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts