Frodo Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Ale nadal nie wiemy czemu zemdlala. A tak po za tym jestem Bramblerose... Dla przyjaciół Rose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (Ale ja ją trzymam na rękach.) - Strach. Bardziej zasnęła. Ale fakt, to nic groźnego, zwyczajna reakcja organizmu za nadmiar adrenaliny we krwi, musi odpocząć. - powiedział. - Nic jej nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - A więc miło mi Was poznać, drogie panie. Czy braliśmy pod uwagę choroby przewlekłe? - zapytał, mówiąc o nieprzytomnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Wątpliwe. Wciąż stawiam na reakcje na nadmiar adrenaliny. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Mało prawdopodobne, żeby przyczyną była adrenalina. Cóż, może kiedy się obudzi będzie w stanie coś o tym powiedzieć, a wtedy znajdziemy odpowiednie lekarstwo - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Byliśmy zamknięci przez psychola, widzieliśmy stosy uciętych kopytek, kilka trupów, i kucyki z uszkodzonymi kręgosłupami. To jest bardzo prawdopodobne. - podsumował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Och. Doprawdy? To okropne - rzekł Neil bez zabarwienia emocjonalnego. - Biedne stworzenia. Mam jednak nadzieję, że oprócz tamtej niewiasty wyszliście z potyczki cało. Co jej się przydarzyło? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - W ogóle jakoś tak marnie od paru minut wyglądała- powiedziała nerwowo rozgladajac sie i przestepujac z nogi na nogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Tabletki. Najpewniej zjadła za dużą dawkę środków blokujących schizofrenie. - stwierdził. - Widać że się martwisz. - dodał sarkastycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Mój smutek zatrzymam dla siebie, panie Mephisto. Nie przywykłem do uzewnętrzniania swoich emocji, nie znaczy to jednak że ich nie przeżywam. Schizofrenia? Bardzo ciężka choroba. Życie na granicy snu i jawy... Cóż. Nie dało się sprowokować wymiotów, czy nie było na to czasu? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Nie wiem, nie było mnie wtedy w pomieszczeniu. Teraz to oczywiste że za późno, ale wtedy chyba też nie wiele by dało. Ale nie wiem jakie to były dokładnie tabletki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Mężczyzna podszedł do zwłok i sięgnął do torby zmarłej. Wyciągnął z niej kilka pustych listków po tabletkach. - Chlorprotixen... Fluanxol... Pernazin... Trifluoroperazine... Dużo tego jak na jedną osobę. Wybaczcie, musiałem zaspokoić ciekawość - wyjaśnił i schował listki z powrotem do torby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Jeśli zażyła tylko jeden to wymioty zaraz po spożyciu by coś dały, ale ona raczej wzięła wszystko co się da. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Jestem skłonny się zgodzić. A więc zgonu nie dało się uniknąć bez hospitalizacji. Gdzie jest ten cmentarz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Mephisto spojrzał pytająco na Jango. - Ty już tu byłeś. Gdzie? - zapytał go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Jessy patrzyla na mezczyzne z nieufnością Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Neil zauważył wzrok Jess. - Co się stało, moja droga pani? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Jessy nie ufala temu kolesiowi. Wydawal sie jakos dziwnie miły. -Nic sie nie stalo. Czemu pytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Ja jestem Lionel Jango. - Pierwszy raz użył pełnej nazwy. - Miło mi poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Czemu pytam? Ponieważ dziwnie się na mnie patrzysz i chcę wiedzieć, co jest tego przyczyną. Czy to coś z moim wyglądem nie tak? Zachowaniem? - zapytał. - I mnie również miło poznać, panie Jango. Chodźmy pochować zmarłą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 -Nie. Jest pan poprostu ideałem-powiedziala Jess lekko sie uśmiechając. Zaczynala powoli lubic tego faceta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Klacz ocknęła się, otworzyła oczy na szerz i ujrzała wszystkich, po chwili jak najszybciej wyleciała od towarzystwa i usiadła w jakimś kącie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Zdziwił się tym co zrobiła klacz - Em, Dandie? - zapytał podchodząc do klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) - Nie sądzę, droga pani. Mimo to miło słyszeć, jeśli tylko te słowa nie zawierają w sobie sarkazmu - rzekł i uśmiechnął się. Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez Oksymoron Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Ja nie chcę tam być. - mówiła przez płacz. - To mnie przerasta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts