Frodo Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Rose patrzyła smutno na grób dziewczyny. Trochę żałowała, że nie została przed bramą. Jej też już wystarczyło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Neil wyszedł poza bramę cmentarza i czekał, aż reszta zrobi to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Aren poszła tuż za Neilem. Wystarczyło jej na jeden dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Jess miala opuszczona glowe. -Nadal nie rozumiem czemu to zrobila. I gdzie sie zgubila? Po smierci odnajdzie droge? Co to mialo znaczyc?!-mowila Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Ona to mówiła? - zapytał Neil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 -Tak mowil jej kot. No chyba ze nic takiego sie nie stalo tylko poprostu moja psychika siadla-powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Nie siadła ci psycika - stwierdziła Aren - jeszcze w każdym razie - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Kot? Mówiący kot? Szary w niebieskie paski? - zapytał mężczyzna Jess. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 -Tak. Znasz go?-zapytała zdziwiona Jessy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Neil milczał przez chwilę i patrzył na Jess z podniesioną brwią. - Nie jestem pewien. Możliwe - odrzekł. Już wiedział dokładnie, co się wydarzyło. - W każdym razie było, minęło. To już przeszłość. Niech spoczywa w pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Tak. Niech spoczywa. - Jango zrobił obrut i moonwalkiem wyszedł z cmentarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Mephisto widząc że każdy wychodzi westchnął cicho. - Chyba pora się zbierać. - powiedział do Dandie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Dandie wstała i poszła za Mephistem i resztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Dobrze się już czujesz? - zapytał klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Chyba tak. Ale ja nie chcę więcej takich przeżyć..to źle mi działa na psychikę ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Mephisto pogłaskał klacz. - Też mam nadzieje że nie będzie takich więcej. - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Wolałabym być już w domu...Nie wiem dlaczego zgodziłam się tu przyjść, gdyby mnie tu nie było...może nie widziałabym tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Będziesz silniejsza o to doświadczenie. - Neil szedł obok kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Zgadzam się. - potwierdził słowa Neiliego (?) - Ale nie jest to rzecz którą będzie się ochoczo wspominać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Albo umrę ze strachu, możliwe są też mdlenia, zawał, mdłości... i tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Dobra, chodźmy już stąd. Miejmy to zadanie za sobą... - powiedział Mephisto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Tak będzie najlepiej. Zanim nas pojmali mieliśmy pójść pod jakiś adres, prawda? - zapytała Aren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ nie mam na ten temat wystarczającej ilości informacji - rzekł mężczyzna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 -Ja bym to odłożyła na jutro-powiedziała Jessy Później podeszła do Neiliego (nie wiem jak sie odmienia). -Jak znalazłes się w Equestrii?-zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 (Neil, Neila, Neilowi, Neila, Neilem, Neilu) - Znalazłem przejście. Pomógł mi w tym jeden człowiek i jeden kuc. Poza tym pewien kamień - odpowiedział, wyciągając z kieszeni płaszcza czerwony, lśniący kryształ na łańcuszku o grubych ogniwach. - A jak ty tu trafiłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts