Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Emocje opadły. - Sory, za moje zachowanie- powiedziałam w przestrzeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Niestety też tam nikogo nie znam. Mój starszy brat nie jest czarodziejem. - wzruszył ramionami. - Ale miło, że nie jestem jedyny. - Uśmiechnął się lekko. - A ty czego słuchasz? - zapytał chłopaka po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (powoli dojeżdżamy) Perfekci chodzili po przedziałach informując, ze za 15 minut dojeżdżamy. Mamy się przebrać w swoje szaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Głównie metalu, Iron Maiden, Slayer, Powerwolf i tym podobne. - powiedział spokojnie. - Ale rocka też. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Spoko, Ironsów akurat też lubię - powiedział z lekkim uśmiechem. Westchnął tylko kiedy prefekt wszedł do przedziału. - No nic, pewnie zobaczymy się później, idę się przebrać, bo moje rzeczy tam zostały - oznajmił czarnowłosy i wrócił do tamtych dwóch dziewczyn. Wyciągnął z kufra szaty, żeby się w nie przebrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - To ja na razie poczekam na zewnątrz. - powiedział do dziewczyny i wyszedł przed przedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - To do zobaczenia - rzekła dziewczyna i sama zaczęła szukać szat, aby móc się przebrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) Do pociągu wsiadła dziewczynka o długich rudych włosach. Pomachała rodzicom przez okno i zaczęła szukać wolnego przedziału. Wszystkie były zajęte więc zajrzała do miejsca gdzie siedziała miło wyglądająca osoba. Dziewczynka o brązowych włosach i oczach, a na jej walizce było napisane: Arinessa Bloom. -Hej! Mogę się dosiąść?- zapytała pewna siebie. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Szybko znalazłam szaty i się przebrałam. Czekłałam, aż pociąg stanie. Nagle zobaczyłam brata - Draco?- zapytałam- Czy mogę iść z tobą? Draco się zgodził, więc mogłam pochodzić po pociągu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) -Dzięki, przyjmuję przeprosiny- powiedziałm- Może po prostu zacznijmy od nowa, albo przynajmniej siępogódźmy. Jeśli mamy spędzićw tej szkole razem rok, to przynajmniej się nie wykłucajmy i nie wchodźmy sobie w drogę. Kiedy prefekt zaanonsował, że za piętnaście minut dojeżdżamy, wyciagnęłam z kufra swoją szatę. Była czarna, rozpinana, właściwie bardziej przypominała płaszcz. aciągnęłąm jąna siebie i usiadłam spowrotem na miejsce. Kiedy dziewczyna wyszła z przedziału, niesamowicie się ucieszyłam. Zaraz mój entuzjazm jednak zgasł, bo do przedziału wrócił czarnowłosy. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez MewTwo Percival Higgsbury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Brat mnie zawołał - Pa! Zobaczymy sie na ceremoni przydziału!- porzegnałam sie i ruszyłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Gdy Ari się przebrała i usiadła znowu na miejsce do przedziału weszła jakaś dziewczyna - Bardzo proszę - powiedziała z uśmiechem, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Chłopak zarzucił na siebie szatę i ściągnął z góry kufer, żeby potem móc szybko wysiąść. Jego kot wlazł mu na ramiona, najwyraźniej chcąc mieć wygodny transport. Teraz już czekał tylko aż pociąg stanie i największy tłum uczniów wyjdzie. Nie miał ochoty się przepychać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Alexander wszedł gdy Ari się przebrała, zrobił to samo. - Chyba już wysiadamy. - powiedział i ruszył ku wyjściu zabierając wcześniej walizkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Nagle zobaczyłam przedział w którym siedział chłopak, z którym wcześniej jechałam. Zrobiłam głęboki wdech i weszłam do środzka za jakąś inną dziewczyną - Eee... Cześć?- powiedziałam do innych- Przepraszam, za moje zachowanie. Mam nadzieję, że mi wybaczycie I wyszłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) -Dzięki Dziewczyna szybko narzuciła na siebie szaty i z uwagą przyglądała się osobom w przedziale. - Jestem Amy - powiedziała wyciągając rękę do brązowookiej koleżanki. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) - Faktycznie - rzekła po rozejrzeniu się dziewczyna. -A ja Arinessa - powiedziała do Amy. Potem zaczęła brać swoje rzeczy i czekać, aż pociąg stanie. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 "Dobra. Wdech. Wydech. Wdech. Zaraz stąd wyjdę, za sekundę. Wujdę prosto do tłumu ludzi czekających na otwartej przestrzeni, ściśnięci niczym szczury w pułapce" -Nie chcę tam iść. Nie chcę. Nie, niet, nein,nope. Po chwili zdałam sobie sprawę, że ostatnie powiedziałam głośco, nie pomyślałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) -Nie mogę się doczekać ceremonii przydziału. A ty? W jakim domu chciałbyś być? - zapytała Ari. - Cześć. - Powiedziała przyglądając się walizce chłopca na przeciwko - Alexander? Tak? Jestem Amy. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Parsknął tylko cicho. - Spokojnie, moja mama mówiła że Hogwart jest na prawdę w porządku - powiedział do niej. Skoro już czekał tutaj aż będzie mógł wyjść no to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Też nie mogę się doczekać. A dom... Gryffindor wydaje się ciekawy. A dla ciebie? - zapytała nowo poznaną Amy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 -Przepraszam, nie zamierzałam zajmować czasu milorda- odpowiedziałam zirytowana na parsknięcie czarnowłosego. Wyszłam z przedziału, kierując się szybko w stronę wyjścia, chcąc jak najszybciej uciec z tej puszki. Charlie, solidarnie, poszedł za mną, sadowiąc się na moim ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 -Także Gryffindor- powiedziałam uśmiechając się.-O ile się nie mylę to czas wysiadać. Lepiej się pośpieszmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Czekałam już przy wyjściu. Nagle zobaczyłam dziewczynę z mojego przedziału. Zaczęłam do niej machać, bo nie usłyszałaby, gdybym ją zawołała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Alexander dotarł w pobliże wyjścia. Czekał aż pociąg stanie, był trochę śpiący. Nie dość że długo leciał na wyspę to jeszcze teraz jechał pociągiem. Chciał już zostać przydzielony i móc iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts