kosiara120 Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 No więc.... Mogę narysować: -Oc -Kucyka z serialu -Kucyka z serialu + OC Takie małe przykłady: Tak więc nie wiem co napisać dalej. Wolałabym mieć dużo szczegółów takowego zamówienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Jakie słodziutkie Chcę być pierwszym klientem ^^ Mogłabyś narysować mi Natti ? :3 A.. mam pytanie. W czym rysujesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) Prosiłabym o tę panienkę, jednak aby grzywa była bardziej zieleńsza, tak jak znaczek. I jako że nie widać- grzywa niemal sięga ziemi, a ogon lekko się po niej czołga ;D Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Masz całkiem ciekawy styl, ciekawi mnie jak by Ci wyszła ta panienka: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Prosiłbym o tego Pana: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Wybieram kucyka z serialu : Rarity. Szczegóły typu ubiór w tym zdaję się na ciebie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Czy mogłabym poprosić o tą OC? ~By *Anna* ~By Cahan CM widać na drugim rysunku, ale jakby coś to ugryziony czekoladowy lód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Mógłbym prosić Cloudchaser? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Mogła byś mi narysować Vinyl Scratch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Ale ruch, normalnie jak na bazarach XD Tak mniej-więcej na jutro przynajmniej połowa będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) To poproszę jeszcze mojego OC Falcon-a (avek) Link do OC w sygnaturze, pierwsze ''oc''.od lewej. Bardzo ładne prace! Dzięki z góry Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Wysyłam kucyka na priv bo nie wiem czy post mi się doda tak jak ostatnio ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) To ja bardzo proszę moją OC Beret: Mogłabyś ją ryśnąć, jak gra w coś na kompie/konsoli czy czymś~ Dziękuję! Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Mam nadzieje że się pracę spodobają: Ferejli: Celly: Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez kosiara120 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 OMG, OMG, OMG, OMG ja tu jeszcze wrócę kiedyś i coś zamówię xd Bo jest..superaśna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Jest cudna *.* Czy mogę ją dodać do tematu z OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 To może i ja poproszę, obrazek. Ale jest pytanie, czy robisz ponyfikacje bezpośrednio z obrazka człowieka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Czy mogłabyś narysować Pinkie Pie w tęczowych skarpetkach? :3 Z góry dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Bardzo przepraszam za brak odzewu. Właśnie wróciłam z Warszawy. Celly-Jasnę Pheles- oczywiście, tylko muszę mieć par szczegółów kuca i cm/talent człeka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 W takim razie ponyfikacje jego Chce żeby miał cylinder i pelerynkę (a jak się da to i marynarkę) jako znaczek kilka cukierków. Chce też żeby miał parasol (to musi być) i bródkę. Ogier, kuc ziemski, z pyszczkiem jak Shining Armor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) To, tak... Zrobiłam tyko te na które mam pomysł i czas.... Cahan: Kozel: Violett: Reszta niedługo się pojawi... Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez kosiara120 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Twoje rysunki są bardzo ciekawe <: Poproszę o moją OC'kę : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Wygląda super, tylko szyja jest jakaś taka dziwna, ale poza tym- wow!Dziękuję ślicznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Skoro tak dobrze ci idzie rysowanie, to może w przypływie czasu narysujesz i mojego OC-eka? http://vpx.pl/i/2014/03/14/mariusz1.png http://th09.deviantart.net/fs71/PRE/i/2014/017/e/d/mariusz_by_doktorwhooves-d72kqzs.png Oczywiście prosiłbym by był w garniturze, w jakiejś poważnej pozie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 No to ja też chętnie złożę zamówienie na obrazek mojej ponysony, czyli Smooth Sound'a. Obrazek by Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się