Berette Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Hah, Cass punkt xd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Haha!!! musiałam dzisiaj jechać z kotką Pchełką do weterynarza ponieważ nie ruszała się, a zawsze była energiczna no i coś tam jeszcze... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 P...prawda? ;-; Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 t-tak ;_; i nie ma jej do jutra bo została na kontroli DAM DAM DAM Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Laptop mi się co chwile zaczyna przegrzewać. Biedna ;_; Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 fałsz ;-; Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Perv punkteł~ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Ktoś mnie właśnie wezwał do pomocy do bossa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Berette punkt. Czekam już trzecią godzinę aż mnie wezwą... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Gratuluję Uszatko uzyskania wymaganej liczby punktów do odznaki. Pamiętajcie o niedawno wprowadzonych zasadach i nie róbcie niepotrzebnego offtopu. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Garin Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Gratuluję Uszatko! C: Mam full art'ów do zrobienia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Prawda?(tradycyjnie nie zgadnę xD) :c Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Nie, choć wątpienie tak by było Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 MaLinka punkt~ ( niestety, Beret jest leniem i tylko zgłasza się do konkursów, MAP i innych podobnych rzeczy, a potem jej się nie chce robić xd ) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Jutro muszę iść do szkoły :c Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Nie Edytowano Listopad 9, 2014 przez WilkU Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 WilkU punkt Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Jestem leworęczny. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts